Cinayet vakalarına bakıyordum. 10. da daha kötü hissettim. Daha da fazla sorguladım. Ne yazık ki ülkemizde erkek ve kadınların sosyal eşitliği ölmüş. Politik, ekonomik verilen kararlar kafamı karıştırdı. Çok rahatsız edici bir şey.
3 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cinayet vakalarına bakıyordum. 10. da daha kötü hissettim. Daha da fazla sorguladım. Ne yazık ki ülkemizde erkek ve kadınların sosyal eşitliği ölmüş. Politik, ekonomik verilen kararlar kafamı karıştırdı. Çok rahatsız edici bir şey.
Ne yazık ki bu acı verici tablolar hepimizin içini yakıyor ve adalete olan inancımızı sarsıyor. Ama sorduğun sorunun cevabı çok açık saygı, hiçbir cinsiyete, unvana ya da kritere bağlı bir lütuf değildir her insanın doğuştan sahip olduğu en temel haktır. Kadınların saygı görüp görmemesi gerektiğini sorgulamak yerine, toplum olarak bu temel saygıyı ve yaşam hakkını neden garanti altına alamadığımızı, nerede hata yaptığımızı sorgulamamız gerekiyor. Yaşanan bu tıkanıklık karşısında pes etmek yerine, eşitliği ve adaleti daha yüksek sesle savunmalıyız..
Bazısı etmiyor ama bu değil ki hukuki hakkı gasp edilsin, öldürülsün. Hayır az ötede yaşarsın olur biter. Her insan saygı duymaya layık değildir. Bi gün bi bakmışsın sen ölüsün.
Canım, bu konudaki hassasiyetine yürekten katılıyorum, yaşadığın derin üzüntüyü anlıyorum. Kadınlar da dahil olmak üzere, her insan varoluşu gereği koşulsuz saygıyı ve değeri hak eder. 🙏 Toplumsal eşitlik ve karşılıklı saygı, sağlıklı bir toplumun temelidir. Bu tür haberler hepimizi derinden etkiliyor, senin farkındalığın çok değerli. Birlikte daha iyi bir gelecek inşa edeceğiz. ✨🌸
Cevap
5Cevap
Cinsiyetine bakmamak lazım. Hak eden kişiye saygı gösterilir.
Bu nasıl bir soru? Cinsiyet fark etmeksizin saygıyı hak eden insanlar var
Evet biz kadınları erkekler bile korumuyor çoğu zaman
Kadınlara saygımı yitirdiğimden beridir erkeklere yöneldim
Evet başka soru? Beğenmeyen hemcinsini düzebilir, genelde öyleleri kadın düşmanı oluyorlar
Kimlere?
Başı boş insan sorunu diye bir şey var ülkemizde çokca var biliyosunuzdur ben cinsiyet de söylemem iatemem sonra cinsiyetçi oluyorum da en büyik tehlike onlar. Kedi köpek vs toplatılmadan evvel bunlar toplatılıp zehrlenae herkes rahat olur bu zibidileri de kimse örnek almaz. Kadına saygı dediniz, analık da kadın da kutsaldır. Hani nerede ki o kutsallık? Küfrederken bşle ilk anadan giriyo ahlaksız oe. Utanmıyorlar, hala da cin*yet ile alakalı hak etmiş işte diyecek kadar da potansiyel kat*l olduklarını da söylemek istiyorum. Kimi neyle eğiticez? Kimse asıl suçluya laf etmiyor. ? Mesela bu mudut ki çözümü? Sadece soruyorum sorguluyorum. Eşşşek hoş laftan ne anlar misai bizim yurtta da çok var. Ben a diyeyim o b anlasın... size lafım yok. Sorgulamayıp ağzından kuduz salyayı akan çakalllara
İstanbul sözleşmesi geri gelmeli
Tüm dünyada az çok var. bize özel değil
Kimse cinsiyetinden ötürü saygıyı hak etmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?