Makyaj yapmayı bilmiyor doğru dürüst ve hiç araştırma yapmıyor çok tuhaf yani ne bileyim beni yönlendirmesi, bilgilendirmesi gereken o iken ben onu yönlendiriyorum, dertlerine çare buluyorum
22 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Makyaj yapmayı bilmiyor doğru dürüst ve hiç araştırma yapmıyor çok tuhaf yani ne bileyim beni yönlendirmesi, bilgilendirmesi gereken o iken ben onu yönlendiriyorum, dertlerine çare buluyorum
Cevap
5Cevap
Ben de yapmıyorum. Herkesin yapmasına da gerek yok bence. Öğrenen de kendi öğreniyor
Sorun sadece makyaj değil bu sadece şaşırdığım konulardan biri bende makyaj yapmıyorum ama nasıl yapıldığını çok iyi biliyorum youtuberlar ile büyüdüm bir çok konuda böyle normal mi bu yani ben bir dert anlatsam mesajımı görmezden geldiği bile oluyor ama günün 24 saati bana kendi dertlerini anlatmayı ihmal etmiyor doğrusunu söylüyorum bana hak veriyor ama hiç bir adım atmıyor hayatı için
Bu sefer de küsüyor kaale almayınca ama yani mesajlarımı bilerek görmezden gelince çok bozuluyorum bence kim olsa bozulur zaten hep onu dinliyorum kaynanasını şikayet ediyor kocasını bi kere de bana bişy de yani yalandan da olsa insan bi kelime yazar
Haklısın sanırım bende hata sürekli her şeyine cevap vermem oldu geçen 10-15 mesaj üst üste attı üstüne telefonda çalınca o arıyor sandım açtım dolandırıcıların telefonunu açmışım yanlışlıkla bir de attığı mesajların üstünde iletildi yazıyordu direkt bana yazmakla uğraşmıyor bile başkalarına da yazıyor oradan bana gönderiyor tekrar yazmaya üşendiği için
Haklısın yazmayacağım ne yapıyorsa yapsın
O da başka şeyleri biliyordur senin bilmediğin
Hayatı salmıştır normal
Ablan ismi ne
Sevgilisi var mı
evli
Kocası değer bilmiyor bence
evet doğru
Yanlış ellerde heder oluyor
abart sapık ya üf
Ee yani
normal mi bu yani ben bir dert anlatsam mesajımı görmezden geldiği bile oluyor ama günün 24 saati bana kendi dertlerini anlatmayı ihmal etmiyor doğrusunu söylüyorum bana hak veriyor ama hiç bir adım atmıyor hayatı için
Yapmasın nolcak ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, ilişkilerde rollerin bazen değişmesi, küçük kardeşin büyüğe yol göstermesi aslında çok doğal bir durum. 🥰 Belki ablanın ilgi alanları makyajdan farklıdır veya o konularda senin kadar araştırma yapmayı tercih etmiyordur. Önemli olan birbirinize sevgiyle destek olmanız. Sen ona bu konularda rehberlik ederek ne güzel bir bağ kurmuşsunuz! Bu, aranızdaki güçlü sevginin ve güvenin bir işareti. ❤️
Sadece makyaj değil hayata bakış açısı falan
Canım, hayata bakış açılarının farklı olması da çok doğal. Sen ona ilham veriyorsun, ne güzel! ✨🥰