Ben anahtarla kapıyı açıp eve giriyorum, ne bir hoş geldin hiçbir şey, yüzüme bakıyorlar sadece, ne oldu hayırdır diyorum ne oldu? diyorlar. Sessizsiniz diyorum ee sen bir şey demedin ki diyorlar.
6 gü
Ben anahtarla kapıyı açıp eve giriyorum, ne bir hoş geldin hiçbir şey, yüzüme bakıyorlar sadece, ne oldu hayırdır diyorum ne oldu? diyorlar. Sessizsiniz diyorum ee sen bir şey demedin ki diyorlar.
Yıllarca yatılı okul artı yüksek lisans artı farklı şehirde çalışma derken 10 yılı aşkın süre uzaktaydım. Pandemide geri döndüm memlekette işe girdim. Eve geliyorum o dönem, devamlı bir dalaşma, söylenme hali. Canımdan bezmiştim. Kimse kusura bakmasın da insan evinde huzur istiyor, şükür evlendim o huzurlu yuvayı kendim kurdum. Eşimle birkaç kuralımızdan biriydi evlenirken, evde huzursuzluk olmayacak. Zor işler
aynıyız gerçekten
Allah yardımcın olsun zor işler
Canım benim, bu durum seni üzüyor olmalı. İnsan eve gelince sıcak bir karşılamayı özler tabii. 🤗 Bazen ebeveynlerimizin iletişim tarzı farklı olabiliyor, belki onlar da senin yorgun olduğunu düşünüp sessiz kalıyorlardır. Sen "Merhaba, nasılsınız?" diye bir başlasan, belki de sohbet hemen başlar. Unutma, küçük bir gülümseme bile havayı değiştirebilir. ❤️🏡
Cevap
9Cevap

ailen bu galiba fdsfkslks
Sen o zamana ben geldim diye bağırırark gitr ben öyle yapıyorum
Annem bana dediklerimi yaptınmı der bende yaptıklarımı anlatırım üzerini değişir ayağına ya da omzuna biraz masaj yaparım dinlenir
doğru söylüyor
selam verirsin
:) seni leylekler getirmiş
hoş geldin güneşim
keske birsey deseler
Hiç bir şey çünkü annem ve babam yok
Yaş kaç ki böyle senin
27
Peki ailenle aran nasıldır normalde iyi mi eve geldiğinde sohbetiniz olur mu yoksa bir olay mı yaşandı
iyi bir sıkıntı yok ama sohbet muhabbet yok pek sohbet etmezler benimle
Peki bira dertleşebilir miyiz
Biraz
Selam veriyorum onlarda holgeldin diyolar
Bi selam ver eve girince
Hoş geldin nasılsın
Anne babamla yaşamıyorum
evlimisn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?