Yoksa lap diye dalıyor mu 😃 o değil de zamansız dalmalari yok mu 😂😂
Kardeşiniz de olabilir..
Kardeşiniz de olabilir..
Birden baskın yapar gibi giriyorlar bir yat yere yat yere demedikleri kalıyor 🙄
Kapının kilidi olmadığı için korkutmamak adına yavaş yavaş giriyorlar.
Çok acil bir şey yoksa ya da çok dalgın değillerse muhakkak çalarlar.
Yani birlikte yaşarken öyleydi :D
Şimdi de annem bana geldiğinde yatak odasındaysam eğer bir şey soracaksa girmeden kapıya vurur hala.
Hayır, 20 yaşımdan beri ayrı yaşıyorum.
Bir sebebi mi olması gerekiyor?
Kendi düzenim olsun istedim, öyle uygun gördüm.
Okula da uzaktı evimiz. Günde 2.5 saat git, 2.5 saat gel 5 saat yol yapıyordum. Onun da etkisi oldu ama temel sorun annem ile anneannemin sürekli kavga etmesi ve evde huzurumun, düzenimin olmamasıydı.
Annem ve babam 8 yaşımdayken ayrıldılar. Babam İzmir'e babaannemin yanına, annem de İstanbul'da anneannemin yanına taşındı :D Ben, annem, anneannem birlikte kalıyorduk. Çok çatışıyorlardı. Ben huzur insanıyım, düzen insanıyım. O yüzden annem de karşı çıkmadı. Ama bayağı iyi oldu. Tek başına yaşamadan kendini idare etmeyi öğrenemiyor insan. Yemek yapmayı tek yaşamaya başladıktan sonra öğrendim mesela :D
Ev yemeklerinin hepsini çok güzel yaparım. Çorbalar, sulu yemekler, püre, dolmalar, pilavlar dahil. Bir tek hamur açmayla alakamız yok ailece. Hazır yufkadan tava böreğim şahanedir ama :D
Kek, poğaça, pasta falan. Her türlü şey elimden gelir kısacası hamur açmak hariç :D Arzu etsem onu da öğrenirdim de bu devirde uğraşılacak şey değil, sıkılıyorum :D
Beef Stroganoff, Körili mantarlı tavuk, kremalı makarna falan da yapıyorum canım sırf Türk mutfağı değil :D Severim insan ağırlamayı, birileri için bir şeyler pişirmeyi, kalabalık sofraları falan. Ama gel gör ki ev kızı diye tasvir edilebilecek bir kadın da değilim. Eş oranlı devam eden bir de sosyal hayatım, gece kuşluğum var : )
Haftada, on günde bir arkadaşlarımla çıkarım genelde. Öyle club tarzı yerlerle aram yoktur da, bar, pub ortamında muhabbet etmeyi ya da güzel bir konser izlemeyi seviyorum. Müzisyen olduğum için çok fazla müzisyen arkadaşım var. Onların konserlerine gitsem yetiyor zaten :D
Öyle her akşam her akşam çıkıp kendini kaybedecek kadar içen tiplerden de değilim canım işte normal :)
30 Aralıktan beri yalnızım. Öncesinde değildim. Evet, ayrılmak için müthiş bir tarih biliyorum, öyle icap etti :D Biriyle konuşuyorum ama askıda, ne olacağı belli değil. Sadece konuşuyorum şu an : )
Sen?
Çalıyorlar tabiki. Ama annemin ara sıra unuttugu oluyor.
Cevap
2Cevap
Annem kardeslerim lap die dalarlar babam zaten cok nadir girer odama ama o zamanlardada lap die dalar kisaca hepsi daliyo 😂
Aynen😂
Bulmus oldun😂
Babam çalıyor, annem direkt dalıyor. Kesinlikle kapı çalınması gerek
Yılda üç beş kez bir aradayız. Çok önemsemiyorum o yüzden
Çalarlardı hatta ben müsaade vermeden odama girmezlerdi.
Annem baskına gelmiş gibi giriyor babam kapı kolunu yavaşça hareket ettirir ki ben geliyorum der gibi 😂
Kapımı kapatmam ki gerekli olmadığı zaman. Kapatınca da girmezler. İşim bitince de açarım.
odamizin kapisi acik olur genelde :D uyurken bile kapatmam
Annem çalmaz babam çalar
babam kapıyı çalarda annem lap diye girer.
Lap diyee dliyoo vallaha :D
Nonononono çalmasınlar zaten anne babaya her şey serbest
Kimse girmez ki 😃
Çııııkkkk demem yeter 😂
Yookkk hepsini döverim 😜
Tabiki 😂 ✔
Hyr.
İkiside çalarak giriyor Allaha şükür
Hayır.
Çalmaz
babam çalıyor :)
Çalıyor.