Öncelikle merhaba biraz uzun yazacağım
Eşimle çok severek evlendik ikimiz de okuyorduk o dönem eşim maddi olarak zordaydı ben de hiçbir şey istemiyorum sen yanımda ol yeter dedim biz kınayı yaptık kendi kazancımla sadece kına yaptım akraba eş dost yemek verdim evlendik her şey çok güzeldi oğlum bir yaşına gelene kadar sonrasında sürekli eşim beni eleştirmeye başladı ne desem batıyor öyle düşünün mesela kaş bıyığım gelmiş almam lazım dedim ne iğrenç kadınsın tiksiniyorum senden bıyık mı denir tüy o dedi böyle bir zihniyet olabilir mi ya mesela annem yok hiç tanımıyorum kendisi beni bu yaramdan bile vurdu şimdi de şehir dışında sürekli yazıyor arıyor sürekli eleştirme haklı çıkma derdinde işte sen kadın mısın eşini aramıyorsun sormuyorsun cevap vermiyorsun seni ben adam ettim benim sayemde bir şeyler başardın dedi bana bugün bir şeyler başardın dediği de ehliyet ücretini ödedi ki 2 tane çocuğumuz var evde onlara bakıyorum nasıl bu kadar nankör olabilir şaşırıyorum elimde ne kadar birikimim varsa verdim askerlik yapamam dedi bedelli için gittim altınlarımı verdim daha sonrasında gittim beyaz eşyaları koltuğu vs ben aldım nasıl bir yüzsüzlük bu anlamıyorum. Artık bitirmeli miyim bu evliliği siz ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer