Merhaba arkadaşlar. İçimde biriken huzursuzluğumdan dolayı buraya yazmak istedim. Gittikçe kendime olan inancımı ve saygımı kaybetmemek için bu konuyu sizlerle paylaşma gereği duyuyorum.
Yaklaşık 5 yıldır evliyim ve eşime aşık olduğum için evlendim. Öncelikle kişisel bilgilerimi açıklamak istiyorum. Ben 31 yaşındayım ve çalışıyorum eşim 27 yaşında ve ev hanımı. Allaha şükür benim çalışmam ile evi geçindirebiliyoruz. Eşim çalışmak istese hiç bir zaman engel olmam. Kendi isteği ile böyle olmasını seçti.
Son zamanlarda yaklaşık her konuda elimden geleni yapmama rağmen sürekli beni eleştirecek bir şeyler buluyor ve yaptıklarımdan memnun kalmıyor. Işe gidiyorum geliyorum, eşim diğer işlerden zaman kalıp yemek yapabildiyse oturuyoruz yemeğimizi yiyiyoruz. yapamadiysa ya beraber yapıyoruz ya da ben yapıyorum. Herhangi bir ihtiyacı var mı diye her zaman işten gelirken soruyorum. Özel günlerde veya onu mutlu etmek için herhangi bir günde daima hediye veya çiçek de alıyorum. Arada alışverişe, gezmeye veya yemeğe de gidiyoruz. Ev işlerinde her zaman yardım ediyorum ve kısacası her şeyi beraber yapıyoruz. Ama yaptıklarımı bir türlü beyenmiyor ve çoğu zaman eksik yaptığımı söylüyor veya bir kusur buluyor. Misal vermek gerekirse: Cami siliyorum - burası olmamış. Mutfağı topluyorum - tezgahı ıslak birakmişsın. Yatağı topluyorum - cami niye açmadın gelirken.
Bunun gibi şeyleri söyleyecek yaptığım işden bir türlü memnun kalmıyor. Bu eleştirelirini birer birer azaltmaya çalışıyorum ama tabiki ara ara tekrar unuttuğum oluyor. Veya bir eleştirisini düzelttiğimde sanki sonsuzca başka yeni bir şey yerini dolduruyor... Bir türlü mutlu edemiyorum.
Tabiki dört dörtlük değilim... Her zaman saygılı davraniyorum ve hatayı onda görsem bile ben özür diliyorum. Küsmeyi hic sevmem. Bana göre bir şeyi eksik veya kusurlu yaparsa bile onun gibi kendisini eleştirmiyorum. Dillendirmeden ben hal ediyorum.
Artık o duruma geldim ki kendimden şüpe ediyorum. Neden benimle mutlu değil? Kendisi beni çok severek isteyerek evlendi. Çok da memnundu ve sen başkasın diyordu. En düştüğüm halimde ve kavga anında ona soruyorum neden benimle mutlu değilsin başkası olsa benim gibi değil, işe gider gelir, yer içer, televizyon karşısına geçer uyur ve akşam yatağa yatar diyorum. Buna karşılığı: Öyle biriyle zaten evlenmezdim diyor... Artık ne yapacağımı şaşırdım ve fedakar olmaktan bıktım... Galiba benden genel olarak memnun değil ki onu artık mutlu edemiyorum.
Sizce ne yapamam gerekiyor? Bu ilişki böyle devam edermi yoksa ne dersiniz. Uzun zamandır hiç mutlu değilim. Bütün zamanımı ona adıyorum, hiç dışarı çıkmıyorum ve hobbylerim de yok bu yüzden. Çok karamsal olmaya başladım. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer