Oğlan beni ghostladı 2 vs yıldır konuşuyorduk Instagram profiline bakmaya korkuyorum ama merakım da var imdat😩gözümde aşırı büyüdü
7 gü
Cevap
3Cevap
Niye korkuyorsun ki neyse hissin söyle.
Birisiyle mi konuşuyodur diye ayrıca saydırdım inşallah yazmazsın kurtuldum yazdım artık yazmaz mı
dfdlkfdkf niye böyle bir şey yaptın
Çünkü yazmadı uzun süre ben de artık yazmıcak sandım
flgdşgld hey allam. Bir şey olmaz yaz gitsin.
Ya sen bi bana odaklanır mısın cidden çok dua ederim ahahhsha. bana 10 gün yazmadı ben haklı değil miyim sonrada dedim ki oh kurtuldum senden çok bile durdun dedim hiç cevap gelmedi saydırdım işte 😔
Bazen öyle uzun uzun tripler atarız endişelenme fdffdfdf. Odaklanırım tabi kız ayıp ediyosun. Duaya gerek yok iyi hissetmen yeterli. Anlat gitsin bakalım.
İşte 2 gün yazmadı sonra açıklama yapmış ne yaşadığımı ben biliyorum o gün diye doktor stresten uzak dur demiş sadece film izleyip kitap okumuş izolasyona girmiş yani neyse bennde anlayış gösterdim sonra nasılsın vs dedim ses yok yine Instagram hesabını bilmiyorum sanıyor bi baktım değişmiş böyle sigaralı ciddi mal gibi. neuse ben de profili değiştiğini görünce delirdim tabi bilmiyo gördüğümü neyse saydırdım işte çok bile durdun iyi ki gittin teşekkkğr ederim gittiğin için kurtuldum senden yazdım,😩😩😩ama hepsi sinirle olduğu belliydi bi de şey yazdım gwerizkalı mısın bittiyse bitti deseydin bu kadar basitti yazdım akıllısı beni bulmaz tarzı yazdım oa baya yazmışım şimdi de yazmasınj istiyorum
Yazmasını bekle yazmazsa "onca şey dedim lan bişey demicek misin" yaz. Bu tatlı bir zeytindalı olabilir.
Başkasını mı bulmuştur ama ben çok yazdım yüzsüzlük olmaz mi
Bazen gururdan feda edeceksin ama yazmıyorsa falan uğraşma sana erko mu yok kız.
Çok teşekkür ederim bu arada her istediğin olsun hayatinda
Ama herkes yazma diyodu sen yaz dedin tuhaf
Yazmazsan tamamen gidecek çünkü. Biraz bekle demiştim. Bekle, yazmıyorsa yazarsın.
her şey kafanda oluyor kafanda bitirirsen kurtulursun
tatil ile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durumun ne kadar yıpratıcı ve zor olduğunu anlıyorum. İki yıllık bir ilişkinin ardından yaşanılan bu belirsizlik insanı çok yorabilir. Merak etmen de korkman da çok doğal, şu an hissettiğin her duygu geçerli. ❤️
Kendine bu iyiliği yap ve şimdilik sosyal medyadan uzak durmaya çalış. Orada göreceklerin sadece canını daha çok acıtabilir. Odak noktanı kendine çevir. Sevdiğin bir şarkıyı dinle, doğada kısa bir yürüyüş yap. Zamanla bu zorluğun üstesinden geleceksin. Unutma, çok değerlisin. ✨🌿