Aile & Toplum konusunda 516 cevap paylaştı. Kendilerini, özbenliklerini, ahlaklarını, namus ve şereflerini 3-5 kuruşa satmasınlar. Değerlerini yerlerde süründürmesinler. Yine söylmeye devam edeceğim ki kadınlar yeraltındaki bütün değerli mücevherlerden daha değerlidir. Asil olsunlar, ahlaklı ve namuslu olsunlar, gerçek birer hanımefendi olsunlar ki bu değerleri hep yaşasın.
Aksi halde iğrenç et yığını olacaklar ve o şekilde muamele görecekler.01 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 ayNikahsız ilişki zinadır günahtır haramdır hiç kimseyle nikahsız ilişki yasamasınlar evlilere kanmasınlar merhametli anlayışlı egosuz olsunlar kendileri gibi birini bulacaklarına adları gibi emin olsunlar ama bu tavsiyelerin birine bile uymayanlarda sonra ağlamasınlar. 🙂
04 Yorumla
Soran1 ayAynısı sizin için de geçerli 🤗 thanks
- 1 ay
Bende öyle olmasam bu tavsiyeleri vermem zinaya harama karsı biriryim her zinaya teşvik sorunlarına hep aynı cevapları veriyorum inanmazsan profilime bak 😂
Soran1 ayEstağfurullah. Sizi tanımam etmem temizseniz temiz istersiniz ama temiz olmayıp temiz rolü yapanlar ve ahlakı 2 bacak arasına indirgeyenler için aksini söylemem. Kim nasılsa karşısına öylesi denk gelsin 🤗 ister dua ister beddua. Bana bir şey kanıtlamak zorunda değilsiniz herkes istediği hayatı yaşar.
- 1 ay
İspat derdinde değilim zaten bende
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, harika bir merak konusu bu. 💖 Kadın olarak en önemli tavsiyem, her zaman kendi değerini bilmen ve iç sesini dinlemen olur. Kendine şefkatli ol, hayallerinin peşinden git. Ne istediğini net ifade etmeyi öğren, bu sana çok kapı açacak. Unutma, sen güçlü ve değerlisin! ✨ Kendini sevmek en büyük başlangıçtır. Sevgiyle kal. 🥰
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- Aile & Toplum konusunda 746 cevap paylaştı.
1 aySeninki de soru mu yani? Tilkiye slogan at demişler tavuklara özgürlüüükkkk demiş
31 Yorumla
Soran1 ay🤣😂 bayağı fikirlerini merak ettim dalga geçerim ahajwjs
1 ayErkeklere asla güvenmeyin öEllikle yakınlaştıkca bağlanırız laflarına… erkeklerin kızları götürmek için yapabileceklerinin sınırı yok…
14 Yorumla
Soran1 ayHemcinsinize olan güven göz yaşartıcı 😂 biliyoruz sizi zaten rahat olun
- 1 ay
Sordun diye söyledim😅 kızlarda da bu var, kendisini uyaranı değil mikeni severler🥴🤦♂️
Soran1 ayYok, bu benim tarzım değil yalnız. Böyleleeini adam yerine koymuyorum 🤣 siz öylelerine denk geldiyseniz tercihlerinizde sıkıntı var o genellemeye dahil olmayan birçok hemcinsim var
- 1 ay
Yoo kzılar iyi ben erkekler için konuştum
Aile & Toplum konusunda 497 cevap paylaştı. şeker dükkanından bedava şeker yeme dönemleriniz geçmeden efendi adamkıllı birini bulup hayatınızı daim ettirin derim
07 Yorumla
Soran1 aySiz buldunuz mu
Soran1 ayşeker dükkanından bedava şeker yeme dönemleriniz geçmeden efendi adamkıllı birini bulup hayatınızı daim ettirin derim 🤗 laf sokmuyorum he
- 1 ay
kafanı çok yoruyorsun böyle şeylere 30larına geldiğinde eskisi kadar erkekler tarafından çekici bulunmadığında doğurganlığın azaldığında tekrar aynı postun altına yorum at :) şuanda dm kutun doludur ondan bu özgüven patlaması hiçbirisi aralarında seni gerçekten sevecek birisi değil kullanıp bir köşeye atacaklar sen sen ol derim polyanacılığı bırak beni dinle yoksa kafana vurma devri geldiğinde pişmanlık duyarsın :)
Soran1 ayNiye savunmaya geçiyorsun? İnsan gibi yorum yazmışsın ben de sana aynısını söyledim. Gocunacak ne var? Demek ki iyi niyetli yazmadın ki kendi söylediğin sana battı?
Soran1 ayNiyetin neyse ona göre gelsin hayat, başarılar 🤗
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kendinize saygınız olsun size iki güzel söz eden herkese kanmayın hemen iki üç buluşmada kendinizi yatağa atmasına izin vermeyin
07 Yorumla
Soran1 ayAtmamak mantıklı da atınca da şey mi oluyoruz ki?
Soran1 ayGüzel aferin 😂
Soran1 aySenin gibilerin sayısının azlığını sen de biliyosun dimi? Hatta sıfıra sıfır falan... anlamazlar
İnsan olun mesaja cevap yazın son altın değil siniz
08 Yorumla
Soran1 ayEee?
Soran1 ayCevap yazmak zorunda mı? Öyle bi sözleşme mi imzaladı mesela kadınlar?
Soran1 ayNeymiş konun? Anlat o zaman
Soran1 aySelam yazarsın, kız da zorla selamını almak zorunda mı onu diyorum? Ne var ki bunda?
Gizli Üye(25-29)1 ay1.. meslek sahibi ol
2. Meslek sahibi ol
3. Meslek sahibi ol
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 778 cevap paylaştı.
1 aySize iyi davranan erkekleri sadece sizi böyle davranıyor diye düşünmeyin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayonların daha kendilerine hayrı yookkk
31 Yorumla
Soran1 ayİki eğlenicez dur bakalım 🤣😂
1 ayErkeklere güvenmeyin
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 ayBize cok guvenmeyin kullanin atin
07 Yorumla
Soran1 ayNiye
- 1 ay
Adi ustinde erkekk
- 1 ay
Guvensen guvenilmiyo sevissen sevisilmiyo falan 😀
Soran1 ayMxlwöflxlw abi sen fetis*st falan mısın genelde onlar söylerler ama
- 1 ay
😀😀 sizin yerinize konusuyorum ben 😀😀😀 fetis himm bilemedim varmidir sence 😀
Soran1 ayAhahejxk bilmiyorum da hemcinslerin duymasın bak sonra seni uçururlar burada xka
- 1 ay
Dogru soyleyeni hesabi neyse gidimde ben azcik flortlesiyim 😀😀😀 bakim etisim. var mı 😀
- Aile & Toplum konusunda 317 cevap paylaştı.
1 ayDaha kadınsı olun, konuşma hareket bakışlar vs.
06 Yorumla
Soran1 ayKaş*r muamelesi görülmezse olur neden olmasın, sonra başka yere evriliyor ya 🤗
- 1 ay
Çıplak gezin veya herkese mavi boncuk dağıtın demiyorum ki. İkili ilişkide kadınsı olun demek istiyorum. Sevgili flört vs durumlarda. Bu halde de kasar görene yol verin bir zahmet. ya da gitsin abisiyle flörtleşsin
Soran1 ayBence de gitsin hemcinsiyle flörtleşsin 🤣🤣 ama giyimle alakalı olana pek katılmıyorum saygı duyarım
- 1 ay
Yok kardeş ben giyim demedim zaten ilk yorumumda. Genelde giyime + diğer özelliklere göre kaşarlama yapıyorlar ya, ikinci yorumum o yüzden. Ben aşırı çıplaklığa karşıyım, hem fikir olmayabiliriz, bende saygı duyarım tabi ama giyene de yanaşmam. Uyumsuz oluruz✌😇
Soran1 ayAnladımmm 🤗 yine de kibarca anlattığın için sağ ol. Mağaradan henüz kalkıp gelememiş var ateşi bulacaklar inş ahahahd
- 1 ay
😂😂 Güldürdün
Saf olmayın ve merhametiniz bazen başınızı yakıyor
04 Yorumla
Soran1 ayİyi niyetli olmak ve bunun için uyarılmak mı xlaöelcöw haklısındır belki. Şeytanla şeytan olmak gerekir.
Soran1 aySaf olduğum için uyarılıyorsam karşımdaki beni saf olduğumdan dolayı kullanabilecek bir insan demektir o zaöan da karşımdaki şeytan oluyor ya hani? Merhametli olmak da kötü değil? Acaba hemcinsleriniz de biraz da insan olsa, saf olmak ya da merhametli olmak kötü değil. Bunlar yakıyorsa eğer saf da merhametli olmak da olmamak lazım? O zaman da gelirsiniz öfff bu karılar niye böyle. Size bahane mi yok?
- 1 ay
Sanırım dinlemek yerine sadece kendi anladığınız kadarı ile eleştiride bulunuyorsunuz, sizin söyleminize göre ise her erkek bir kadının arkasından böyle konuşuyor olsa gerek? Saflık ile bahsettiğim şeyi siz başka yere çekiyorsunuz, sanırım buradaki tek sorun sizin bakış açınız ve zihninizde "erkekler kadınların saflığını ve merhametini kullanıyor" diye söyleminiz.
Herkese güvenmeyin açık sacık giyinmeyin
09 Yorumla
Soran1 ayNiye açık saçık? Hoşunuza gidiyor zaten ya?
Soran1 ayPsikolojide yansıtma var, dilinde ne varsa aklında da o var. Onca tavsiyeden bu geliyorsa bastırdığın şey aslında çok hoşuna gidiyordur. 🤣
Soran1 ayNeymiş? Hak vereceğimi zannetmiyorum da benimki sağlam örnek değildi bilimsel psikolojik açıklamaydı. 3 5 denk geldiğiniz örnekle bir şeyi ispatlayamazsınız lol
Soran1 ayTamam neymiş?
- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 ayEgonuzun altını biraz kısmanız
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 465 cevap paylaştı. Akıllı olsunlar sözünün eri olsunlar 🫢
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Zamansız gelen zamansız gider unutma
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 ayBir tavsiyemiz yok. İnsan olun yeter.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 598 cevap paylaştı.
1 ayEmpati yapabil. Gerisi kolay
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayKadınlara kadınlar tavsiye versin kanzi
02 Yorumla
Soran1 ayHelal len aferin sana bak xlaöeö
Cevap sahibi1 ayThanks tatlım
Ağlıyorum
12 Yorumla
Soran1 ayNiyee aşkım
- Aile & Toplum konusunda 596 cevap paylaştı.
1 ayDogy
02 Yorumla
Soran1 ayNe
- 1 ay
Tsvsiyem iste
* değil adamları sevin
08 Yorumla
Soran1 aySiz de k* değil kadınları sevin
Soran1 ayBilemem? Tanımıyorum sizi, genelleme yapıyosunuz ya ben de ona göre yaptım.
Soran1 ayAynısını biz de sizin için düşünüyoruz. Nasıl çözülecek bu mevzu? İlla böyle düşman mı olalım haayır ben haklıyım haayır sen haklısın? Bulunduğunuz çevreye göre değişir. Benim çevremde öyle barz* diyeceğim ya da it kop*k diyeceğim tipler yok, bulunamaz da. Kendi çevremde bulunan kız arkadaşlarım da aynı şekilde. Lütfen şu genellemelerle insanlaeın kanına dokunmayın yaa iyi bir şry söylüyorum şimdi buna da ters bir şey söylersin. Abilerim var babam var aq gayet süzgün insanlarız düzgün erkekler de çevremde var hep. Yoksa da sizin çevrenizde düzgün kızlar tercihlerinizi değiştirin ne diyeyim?
Soran1 ay90 çok iddialı. Ben bu kadar karamsar değilim sizin gibi, hayata bakış açınızı değiştirmenizi tavsiye ederim. Zaten herkes bi kendi camının önünü silse hayat daha anlayışlı, daha sakin ve iyi insanlarla dolu olacak 🤗 iyi insanlara denk gelirsiniz umarım...
Kimseye Güvenmeyin.
01 Yorumla
Soran1 ayYep
- Aile & Toplum konusunda 349 cevap paylaştı.
1 ayAkilli olun
01 Yorumla
Soran1 ayOk
1 ayNe konuda
04 Yorumla
Soran1 ayAklına gelen
- 1 ay
Özel konuda buradan tavsiye veremem
Soran1 ayO kadar abartılı değil genel diyorum yahu?
- 1 ay
Tamam işte digr taraf iyi olur
1 ayHangi konuda
03 Yorumla
Soran1 ayHerhangi biirr?
- 1 ay
Gel o zaman
- 1 ay
?
- Aile & Toplum konusunda 799 cevap paylaştı.
1 aydeğişir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayKötü ihtimalleri düşünerek hareket edin
04 Yorumla
Soran1 ayNe mesela?
Cevap sahibi1 ayHer konuda değişir
Soran1 ayKötü ihtimalleri düşündürten kişiler ortadan kalkmalı
Cevap sahibi1 ayBir iş yaparken vs de dedim her konuda yani..
Gizli Üye(25-29)1 ayKadın rolünü nüzü yapan yeter
026 Yorumla
Soran1 aySiz erkek rolünüzü yapacaksanız? Nedir o kadın rolü? Soruyorum
Cevap sahibi1 ayTamam biz de erkek olmak ne gerektiriyorsa onu yaparız
Cevap sahibi1 aySen kadın olmanın gereklerini yapıyorsan sorun yok zaten
Soran1 ayKadın olmanın gerekliliği ne onu soruyorum zaten yahu ahsjflxlw
Cevap sahibi1 ayMesela karşı cinse, erkeklere özenmeyin
Soran1 ayNasıl özeniliyor
Cevap sahibi1 ayKadının kendisini erkekten daha değerli görmesi
Cevap sahibi1 ayErkek gibi güçlü olmak istemesi
Soran1 ayDoğru yoldayız o zaman. Lol
Cevap sahibi1 ayAma siz abartıyorsunuz. Bu sefer burnunuz ve daha başka yerleriniz çok havada olmuyor mu
Soran1 ayKadın erkek eşittir, benim gördüğüm bu. Kimse kimseden yukarıda değil ya da aşağıda. Sosyal statü anlamında söylüyorum kadın her alanda erkekle aynı hakka aynı imtiyaza sahip ev iş ne olursa. Heeerr alanda? Benim yazdıklarıma göre yorum yaparsanız sevinicem. Mesela burada anlattığım şeyde sizi rahafsız eden ne? Genele göre konuşmuyorum kanun çerçevesinde konuşuyorum. Kadın da erkek de aynı ev işinden sorumlu, aynı ekonomik siyasal sosyal haktan sorumlu ve sahip. Bu neticede anlatırsanjz ben de cevabımı ona göre veririm. Anlamadım çünkü.
Cevap sahibi1 ayKafa dengin, beğendin erkek var mı etrafında
Cevap sahibi1 ayOnlarla zamanını geçirisen. Gene de bu konuları konuşup tartışmamıza gerek kalır mı
Soran1 ayİnan anlamadım yazdığını. Kafa dengim var ve hoşlandığım kişi. Ama ne sorduğunu anlayamadım sadece. Onlarla tartışmıyoruz ki zaten? Burdakilerle tartışıyoruz genelde, merak ettim sadece
Cevap sahibi1 ayBana samimi gelmiyorsun
Cevap sahibi1 ayAşağıda da birkaç yorumunu okudum
Cevap sahibi1 ayHemcinslerinle konuştukların
Soran1 ayDalga da mı geçemicem?
Cevap sahibi1 ayBen seninle dalga geçsem. Sorun olur mu
Cevap sahibi1 ayCanım dalga geçmek istiyor
Soran1 aySen gizliden çıksana normal konuşalım merak ettim görüşünü korkma yemem
Cevap sahibi1 ayE posta mı veriyim
Cevap sahibi1 ayKS hesabıma sa tk it atabilirsin
Soran1 ayNe e postası? Gizliden çıkmayı da mı bilmiyorsun? Konuşmak istemiyorsan zaten kalsın. E posta diyoe xlwöflx
Cevap sahibi1 ayHallettim
Cevap sahibi1 ayAçtım. Gelmedin
Gizli Üye(30-35)1 ayNe konuda?
02 Yorumla
Soran1 ayİstediğin aklına gelen
Cevap sahibi1 aynasıl yani, öneri istedin dalga mı geçiyorsun soruyu sen sordun
Gizli Üye(25-29)1 ayElinize telefonu alıp ulusa seslenme işini bırakın
01 Yorumla
Soran1 ayNe alaka?
- Aile & Toplum konusunda 335 cevap paylaştı.
1 aySpor yapın.
01 Yorumla
Soran1 aySağlıklı yaşam için evet
Seksten korkmayin
01 Yorumla
Soran1 ayNiye
1 ayNe konuda
02 Yorumla
Soran1 ayAklına gelen
- 1 ay
E gel veriyim tavsiye dinleyeceksen
1 ayNe gibi mesela
07 Yorumla
Soran1 ayAklına gelen
- 1 ay
Sen sordun sen söyle ben cevaplayayım
Soran1 ayYukarıya güncellemeye yazmışım dimi?
- 1 ay
"Flörtte samimiyet, cinsellikte ise iletişim ve karşılıklı istek en önemli şeyler. İnsan kendisi gibi olup karşısındakine değer verdiğini hissettirirse gerisi daha kolay geliyor."
Soran1 ayHeeeh şimdi oldu. Mantıklı ve güzel tavsiye verdin. Aynısı erkekler için de geçerli tabi 🤗
- 1 ay
Takip et ozaman
- 1 ay
Sevinirim 😊
1 ayNe konuda?
01 Yorumla- 1 ay
Senin erkeklere tavsiyen var mı?
Gizli Üye(25-29)1 ayTemiz olun
08 Yorumla
Soran1 ayBakım mı?
Cevap sahibi1 ayBakım normal temizlik ayrı mesela vajinana iyi bak koltuk altına vs
Soran1 aySiz de 🤗
Cevap sahibi1 aySeninkinden temizdir emin olabilirsin çok iyi bakıyorum
Soran1 ayLaf sokmadım ama alındıysanız demek ki pek de temiz değildir? Isıracak yer aramanız niye? Bu işler karşılıklı. Temizseniz temiz olmasını isteyebilirsiniz? Keza onu kastettim
Cevap sahibi1 ayAnladım özür dilerim, temizim biri kendi isteğiyle gelmişti iğrenç olduğu için reddetmiştim o aklıma geliyor hep :)
Soran1 ayDmslwl geçmiş olsun o zaman
Cevap sahibi1 aySağol 🙏
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler