kadınlardan (biz) erkeklere verebileceği tavsiyeler.
Nefes alın yeter
Efendi olun
Kibar olun
İnsan olun
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aklıma geldikçe yazarım.. Şimdilik bu kadar...
Centilmen olun canımızı yiyin. Tuvaletin önünde beklemenizi değil, sandalyemizi tutmanız, ceketimizi tutmanız bizi mest eder.
Kibar konuşun. Asla güzel bir restoran, cafe yada her hangi bir mekanda "HOCAAAMMM BURAYA HESAP!" diye böğürmeyin. Lütfen!
Küfür etmeyin..
Hoşlandığınız birine asla dik dik bakmayın, bakışlarınızı kaçırmayı bilin.
Altından kalkabileceğiniz yerlere götürün bizi, hesabı bize ödetmeyin. Centilmen bir erkek her zaman hesabı öder, eğer karşınızda ki bayanda anlayışlıysa zaten yeri geldiğinde o da zaten size bir şeyler ısmalayacaktır..
Temiz olun, ağzınız ya da bedeniniz kötü kokmasın. Kıyafetleriniz ve ayakkabılarınız temiz olsun, ayakkabıya ve saçlara çok dikkat ederiz, dikkat!
Bizimde bir ailemiz olduğunu asla unutmayın, ve ailemizin izin verdiği şeylere burnunuzu sokup saçma sapan kıskançlık krizlerine girmeyin. Hele ki sadece "sevgili" sıfatında iseniz..
Önce bayanlar.. Bir bayanın nereye oturacağına asla siz karar vermeyin, asla!
Bizi anlamaya çalışın, çünkü biz sizi anlamaya çalışıyoruz.. Size "beni seviyor musun?" diye sorduğumuzda bizi geçiştirmeyin, bilmediğimizden değil, tekrar duymak istediğimiz için soruyoruz..
Saçlarımızı okşayın, içimizde hep küçük bir kız çocuğu vardır. Lütfen dokunmayı bilin..
Çiçek almak sizin erkekliğinizden bir şey eksiltmez, bunu gurur yapmaktan artık vazgeçin. Elinde çiçekli bir erkek gördüğümüzde içimiz ne kadar gidiyor farkında mısınız?
Her güzel kızla yatma isteği duyan erkekler için "İnşallah senin de güzel bir kızın olur" diye dua ederiz.. Unutmayın..
Beklentin çokmuş senin. Bu beklentilerin karsinda sen neler vaad ediyorsun?
bi karakterli olun. yalan söylemeyin. her gördüğünüz taşa sulanmayın.. çok taşsa bakın ben de bakarım ama sulanmayın işte. efendi olun. zevzeklik yapmayın. iki yüzlü olmayın. bi kere şu boş kalmamak için onla bunla gönül eğlendirme alışkanlığınızdan bi vazgeçin. kızları sadece cinsel öge olarak görmeyin.. her şeyin yerinin ve zamanının olduğunu bilin. falan filan ve daha bir sürü şey..
kısacasıı empati yapmayı öğrenin.. kendinizi koyamıyosanız karşınızdakinin yerine çok sevdiğiniz kız kardeşinizi annenizi falan koyun. vicdanlı olun yaa off çok doluyum erkeklereee
Bu erkeklerin günahı neydi be. Ne bitmeyen çilelerimiz var. Onu isterim bunu isterim ama birgün olsun sormazlar hayatım sen ne istiyorsun senin için ne yapabilirim. O kadar çalışıyon didiniyon.Yorgun musun, argın mısın. Kız olmak varmış arkadaş.
kadınlar. ne istediklerini biliyor mu sanıyorsun ?:)
hahah adamsın :))
aha Ze üstat sana rakip çıktı..arkadaş da cümle sonlarına üç nokta koyuyor :D
Cevap
8Cevap
İnsan olun yeter.
İnsan olunca, vicdanınız, yüreğiniz, saygınız ve matığınız olur. Böylece karşınızdaki kadına da insan gibi davranırsınız.
Eee tabi insan oldugunuz için arada yanlışlarınızda olur. Bunları da bir insan olarak biz göremezden gelebiliriz.
tebrikler
İlk önce insan olun,sonra kibar olun sonra acık kadın ruhundan anlayın anladık seviyorsunuz ama sevginizi belli edin arada hoşluklar yapın inanın hayatınız değişecek o hayatınızdaki dırdırlar bitecek daha huzurlu,daha mutlu olacaksınız bakın bedava terapi size.Çok bişey değil yani yapcaklarınız.
'İNSAN' olun dicem ama bunu demeden önce insan olmanın ne demek olduğunu bilmeniz gerekir;)
Kibar olun abaza abaza konuşmayın.Hemen selam verdikten sonra cinselliğe balıklama atlamayın
ve efendi olun nefes alıp vermek yetmiyor malasef;)
- Yaptığın sevapları ne eksiltir ,işlediğin günahlar
- Peki sevapların biterse ne olur ?
- O zaman senden alacağı olanın günahını çekersin ,yani onun günahlarının bedelini sen yanarak
çekersin cehennemde .
Adam olsun uzmesin beni hesap odemek kibar olmak zorunda degil ben hasta oldugumda corba yapsin bana
kızımız bugün çok duygusal..cevaplarını mazur görün :D
acaba bu evlilerde varmıdır hesap muhabbeti ya da evliymiş gibi mi bakmalıyız olaya çözemedim. ama kimde varsa o vermeli ya taıntı bi durum olmamalı
helal kız sana:))+1
Gerçekten insan olun , taklıt yapmayın efendı olun az...
Bazen aşırı sulu, zevzek gelen tipler var. Bunun sınırını bilen erkeklerden hoşlanıyorum. Tavsiyem bu yönde olurdu
öylee fazla bişeye gerek yok para pul abartılı laflara falan .dürüst olun yeter ;)
efendi olun yalan söylemeyin unutmayın ki en kötü doğru en iyi yalandan daha iyidir
bu soruyu takipteyimde herkes adam olsun diyor anlatsınlar nasıl adam olunacağını
utandırma beni :D
insan olun yalan söylemeyin ve en önemlisi sevmiyosanız karşındaki kişiyi bunu açıkça söyleyip hayatından çıkmasını bilin !
helallll
Neşemi heycanımı ilgimi sevgimi arzularımı kaçırmasın kafi...
insan olsun yeter zaten diğerlere sahip olup da insan olmasa bi işe yaramaz
Hiçbir türde kolye takmayın,bağrınızı açıp dolaşmayın. Mümkünse bir diksiyon kursuna yazılın,yapışkan olmayın. Mesafeyi koruyun
ya benim isteklerim ne olacak bunu soran yok:))
aç kardeş aç :))
İstedikleriniz özelliklere layık kızmısınız bi de orası var :)
adam olmak kelimesi çok duyardım küçükken şimdi unuttum nedir diye
harakterli akilli,dusunceli ve anlayisli olun.her zaman ona sevdiyinizi deyer verdiyinizi hiss etdirin hep ilgilenin sekat gosterin kibar ve dengeli oluun
adam olsunlar yeter erkek olmak değil adam olmaktır önemli olan
Ağzında yalan varken konuşmasın.
karşınızdaki insanı kardeşiniz yerine koyup yani o masumiyetle sevin bu bir kız için çok önemli :))
cok iy ibi soru beden +5 alıyosun :)
insan olsun, güven versin yeter..
Adam filmini yapmış kadınlar ne ister diye..
Ne olursanız olun,insan olsun yeter.. :D
Kadınların her lafına, hareketine takılmayın.
kibar olmasanız bile enazından rol yapın
Karaktersiz olmayın.
d şıkkı ağır basar diye düşünüyorum:)
Sevmiyosanız umut vermeyin!
ölümüne korumacı olun
Adam olun..
ablamı dinleyin laaaaaan
:D sen erkeksin canım :)) kendini ayırma hemen
Sadece D...
efendi olmaları
Kibar olun .. *_*
Adam gibi adam olun