(biz) Erkeklerden, Kadınlara verebileceği tavsiyeler nelerdir?
Olgun olun
Mantıklı olun
Hanım olun
İnsan olun
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
naz yapmak,cilveleşmek bir kadına yakışır severim ama çok fazla yaptınız mı soğuyoruz kızlar :))
bizi biz yapan özelliklere aşık olup , sonra bizden onları almaya kalkışmayın kızlar ,yapmayın böyle:D
biz erkekler telefondan uzun uzun konuşmayı gereksiz buluruz kızlar, yüzyüze buluştuğumuz bi gün saatlerce anlatın dinleriz,sesimizi çıkarmayız ama telefonda çok uzatmasanız ha kızlar :))
arkadaş ortamında sevgiliniz haklı veya haksız farketmez her durumda onun arkasında olun ,sonra yalnız kalınca tartışırsınız..bu bizim için çok önemli kızlar :))
ve kızlar
en önemlisi
JoKeR in de dediği gibi biz erkekler gazla çalışırız
erkeğim ,yiğidim gibisinden kelimeleri bize eksik etmeyin ha kızlar :))
bu kadar yazı size yeter de artar kızlar :))))
çoğu kız senin gibi ama o an bir işimiz olabilir 10 dk dan fazla telefonda konuşmak sıkıyor rosss:)
attığım mesaja rağmen hala şaka yaptığımı düşünüyor musun cancağızım?:)
yok be sevalim bu saydıklarım doğru erkekler için...
nefes alsın yeterciler de var işin kolayına kaçmak istiyorsan :D :D
nasıl istersen :))
Hanım olması zaten hepsi kapsıo aslında kelime anlamı ile. Olgunluk yerinde güzeldir mantıklı insanı severim herzaman kazanma ihtimali yüksektir. İnsan olmaya gelincee zaten bu tavsiye ile olmaz yaniii insan olunmaz insan dogulur sloganını kullanabiliriz :) Ben E şıkkı hepsi diyorum
Cevap
6Cevap
Bütün erkekleri aynı kefeye koyup genelleme yapmayın, beş parmağı beşi de bir değildir.
buna inanmak isterdim..
Doğallıktan uzaklaşmayın. Doğallıktan uzaklaşınca Samimiyetinize dair şüphelerimiz oluşuyor.
Zeki olun,olgun olun,utanma duygusu taşıyın,kültürlü olun bu kadarı yeter ayrıntıya girmicem.
B diyorum.. insan olsa da pek değişmez en iyi ben bilirim
Kadınlara tavsiye vere bilecek olgunlukda değilim
kendinizi üstün görmeyin
Olgun olun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar