+1 yılEtraftaki insanların kendilerinden farklı olmadığını bilmeleri gerekir. Her insanda pozitif değerlerin olduğu kadar negatif değerlerin ide olabileceğini bilmeleri gerek. Hayata bakış açıları sadece zamanı güzel anılarla anlamlandırmak , çevreyi tanımak ve takip etmek değişimleri gözlemlemek olmalıdır. Bunu yapmaz , güzel olayım etraf bana baksın ulaşılmaz olduğumu bilsinler izlenimi vermemeliler. Hayatın maddi değerlerden olmadığını özellikle bilmeliler. İnsanların giyinişine , popülerliği ve konuşmasına göre değil zekalarının dışa nasıl yansıdığına dikkat etsinler. Zamanın akıp gittiğini sosyal mecralar da kendimizi göstereceğiz diye olduğundan farklı görünmemeleri gerekir. Özellikle evlenecek kızların hedeflerini , isteklerini ve iyi analiz edip menfaatleri uğruna karşısındaki kişinin evlilik hayatını zehretmemesi gerekir. Doğadaki her nesnenin güzel ulaşılabilir olduğunu bilirken kaynakların kısıtlı olduğunuda bilmek her gördüğümüz şeylere sahip olamayacağımızı bilmeleri gerekir. Gerek iş hayatında gerekse ev yaşamında ve özellikle bir anne olmuşsa erkeklere kıyasla tomlumdaki rolleri daha ağır olduğu için hayatlarına paylaşımcı tutumlu ve zeki bir insanla hayatlarını birleştirmelerini tavsiye ediyorum. Aklı nir karış kızlara da tavsiyem var. Sizlerin nasıl bir ruh halinde olduğunuz benim umrumda bile değil. Şu hayatda sizden istediğim sürekli burger yemek yerine haftada hiç yoksa zeka düzeyiniz için 1 kere balık yemenizi çinko ve fosfor almanızı ve bol bol ceviz yemenizi tavsiye ediyorum. Bu arkadaşları diğer kızlarımızdan ve kadınlarımızdan ayırıyor genelleme yapmıyorum. Saksıya bir çiçek dikmek kadar beceriniz yok ama istekleriniz sonsuz. Bilimden ve gerçeklikten yoksunlar. Bu kesimden devam edecek nesiller inşallah anne babalarına benzemez.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıl- Sırf ilişki yaşamak için ilişki yaşamayın
- Hayatınıza aldığınız birini ince eleyin sık dokuyun.
( Size köpek muamelesi yapan, küfür eden, hakaret eden, dayak atan, duygularını ve gücünü kontrol edemeyen kimseye hayatınız da yer vermeyin )
- Sevgili ya da Erkek arkadaş gibi kişilere çıplak video ve fotoğraf atmayın. Bugün size gülüm bitanem bebeğim diyenin yarın size silah dogrultmayacagini bilemezsiniz. Ayrılmak istersiniz bunu size silah olarak kullanabilir yapmayın böyle şeyler.
- Sokakta yürürken sigara içmeyin
- Kendi bünyeniz ve gücünüzün bilincinde değilseniz kaldıramayacaginiz alkolü içmeyin sonra kendinizi rezil etmeyin.
- Bir Erkeğin size her türlü derdini anlatmasını beklemeyin ve bunun için baskıcı olmayın.
- Sırf bir erkeğin parası ya da imkanları yok ya da kısıtlı diye bunu ona hissettirmeyin ve şayet ayrılmak istiyorsanız da bunu uslubunca yapın.
- Size açıktan dolaylı ya da dolaysız cinsel amaçlı saldırı da bulunan her kim olursa sizi rahatsız eden anında tepkinizi gösterin ve çekinmeyin. Yasalar sizden yana kadınlar.
- Erkekleri para kaynağı olarak görüp keriz yerine koymayın.
- Aşk, Arkadaşlık ya da komşuluk adı her neyse değer gördüğünüz yerde değer verin, ego yapmayın bunun için, ancak size değer verilmiyorsa bir daha orada olmayın.
- Özel sirlarinizi asla sizde hukuku olmayan çok guvenmedikce asla birine anlatmayın.
- Sevgiliniz için ailenizi, Aileniz için sevgilinizi üzmeyin. Denge kurmasını bilin.
- Ailenize laf soyletmeyin, ailenizin de sevgilinize eşinize laf söylemesine müsama etmeyin.
- Kötü günler, dar zamanlar için köşede mutlaka 3 5 demeden güvence para altın vs imkanımız dahilinde atın biriktirin.
- hayatınız da ki insanı kiskandirmaya çalışmayın, sosyal medyaya kaba et atmakla, açık saçık kıyafet gitmekle çağdaşlık budur diye düşünmeyin. Cagdasligin kıyafet ya da sosyal medyaya fotoğraf atmakla olmayıp, kafada beyinde kültürel gelişimde olduğunu unutmayın.
- Kendinizi olası tehlikelere karşı koruyabilecek boks, aikido, craw maga, muay thai vb bir spor branşıni öğrenin. Hayat kötü, teknik bilmek, belirli oranda kendinizi güçlendirmek her zaman faydalıdır.
Şimdilik bu kadar sağlıcakla kalın...610 Yorumla- +1 yıl
Eic olmalı
Cevap sahibi+1 yıl"Eic? En İyi Cevap ya da başka bir şey mi?
- +1 yıl
Tabiki de kesinlikle.. ☺️
- +1 yıl
Pardon çsg olmalı en iyi cevap az 😃😃
- +1 yıl
@TokEvinAçKedisi_ o da olur diye düşünüyorum.. 🤣
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler her ikinize de degerli görüşünüz için 🙏☺️
- +1 yıl
Rica ederim.. 😊
Cevap sahibi+1 yıl☺️☺️
- +1 yıl
Biz teşekkür ederiz efenim
Cevap sahibi+1 yılBiz teşekkür ederiz efenim
🙏🙏
+1 yılÇok fazla erkek çevreniz olmasın sigara çok içmeyin ve fazla her espiriye yüksek sesle gülmeyin sık sık hoşlandığınız kişiye gülün ama iş anırmaya gelince herkes gibi kötü gözüküyor kişisel olarak benim için saygı sevgiden bile önemli karşılıklı olmalı kesinlikle
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 730 cevap paylaştı.
+1 yılOlum buna yorum yapmayın ekürisiyle birlikte karşı atağa geçiyolar fenerbahçe gibiler mübarek 😂😂
121 Yorumla- +1 yıl
Siz yapın karşılığı tabiki de gelecek.. 😄
- +1 yıl
Çirkefsin ya 😂😂
- +1 yıl
Neden kulağım çınladı diyordum ben de..🤨
- +1 yıl
Bana çirkef diyorsun.. Bunu sen istedin.. Üzgünüm.. Dur hemen çağırıyorum.. @izmirli2735 tatlım bekleniyorsun.. 😄
- +1 yıl
Geldim bebeğim, geldim.. 😏
- +1 yıl
@İzmirli2735 hoş geldin canım.. 😄
- +1 yıl
Hoşbulduk hayatım, 😅 evet bu sefer derdi neymiş arkadaşın..🤔
- +1 yıl
Hoccagalın kızlar ben iki çirkefle baş edemem 😂
- +1 yıl
Madem korkaksın niye laf atıyorsun hı..🤨😏
- +1 yıl
Yabani gibi saldırıyosunuz ahahah size laf atmak çok eğlenceli 😂
- +1 yıl
Aa nereye gidiyorsun daha karpuz kesecektik.. 🤣
- +1 yıl
Geçen baktım çıkan karpuzlar kelek 😂😂
- +1 yıl
@HardFastFierY yalnız değil orduda olsanız baş edemezsiniz..🙄
- +1 yıl
Abartma sende tamam güldüm eğlendik o kadar kadın olduğunuzdan ötürü hırpalamıyorum sizi akıllı uslu olun 😂😂
- +1 yıl
Yoo gayet de çok güzeldi.. 😄
- +1 yıl
@İzmirli2735 canımsın 🥰❤️
- +1 yıl
Şu arabadan ineyim geliyorum..😅
Canı sıkılmış arkadaşın belli ki..😏 - +1 yıl
Hahhaah keyfim yerine geldi 😂😂
- +1 yıl
@HardFastFierY bizi mi hırpalayacaksın hiç sanmam.. Bizim elimizden bir uçan bir de kaçan belki kurtulabilir.. 😄
- +1 yıl
Hahaha bundan sonra ortaam sınız 😂😂
- +1 yıl
Böyle akıllı ol.. 😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBen kendim için konuşurdum kadınların kimseye güvenmemesini söylerdim çünkü günümüzde maalesef kadınlar çok kolay inanıyor ya da kötü erkeklerin peşinde koşuyorlar tabi ki de herkes bir değil herkes aynı değil genelleme yapmak yanlış ama gördüğüm kadarı ile kadınlar serseri peşinde koşuyor bu yüzden de bence sevgili ya da arkadaş seçerken dikkatli olsun herkese hemen güvenmesinler.
10 Yorumla
+1 yıl•trip atmayın %100 soğuma ve kırılma nedeni.
•makyaj yapmayın ( özgüven sorununuz olduğunu düşünüyorum makyajsız da kendinizi güzel hissedebilisiniz.
• cinselliği ötekileştirmeyin. birisi sizi arzuluyorsa sevmediği anlamına gelmez. cinsellik neden art niyet olsun oda bir saf sevgidir. sadece bazı abazalar suistimal ediyor.
• erkeklere ihtiyacımız yok triplerine girmeyin. erkeklerin kadınlara, kadınların da erkeklere ihtiyacı var. bir elmanın iki yarısıyız boşuna ego kasmamıza gerek yok.
• feminizm, maskülenizm gibi siyasete oyuncak olmuş görüşleri desteklemeyin.
• bütün erkeklerin peşinizde koşuyormuş gibi davranmayın. çok itici ve gerçek değil sadece abaza bir kesim etrafınızda ve peşinizde koşan tüm erkeklermiş gibi davrandığınız için kaliteli erkekler sizden uzak duruyor.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayatınıza giren erkekler illaki olacaktir en başta kendinize önem verin kendinize değer verin bir başkasının size sizden daha çok değer verdiğini görüp sizi terkettiginizde acılarınız büyük olacaktır. Bu yüzden her zaman önceliğiniz kendiniz olsun🙂💐
42 Yorumla- +1 yıl
👏🏻👏🏻
Cevap sahibi+1 yıl🙂🙂💐
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Herkesi babanız abiniz sanmayın. Her çağıranla her yere gitmeyin. Sevgilim eve davet ediyor deyip evine gitmeyin. Sapık da çok cani de çok. Kimseye güvenmeyin.
62 Yorumla- +1 yıl
👏🏻👏🏻
Maşallah kadınlardan daha çok erkekler tavsiye vermiş😂
11 Yorumla- +1 yıl
😄😄
+1 yılHanımlar üzmeyin bizim gibi şeker erkekleri tribinizi çok şaapmayın 🥺
12 Yorumla- +1 yıl
😄😄
- +1 yıl
😄😄
Erkekler sizin gibi düşünmüyorum sizi anlamalarını beklemeyin
Trip atmayın gereksiz yere sırf canım istedi diye
Mutlu giden bir ilişki ya da evliliği bu kadar güzel gidemez diye bozmaya kalkmayın
Erkekler sizin kadar çok konuşmuyor gereksiz detaylara boğmayın işte yok onun eltisinin Yeğeni burada çalışıyor falan
Nerde nasıl davranacağına bilen kadına her erkek hayran olur nerde ne giyeceğini
Asık surat ile karşılamayın
Denemeye kalkmayın
Onunla bir konu da yarışmayın20 YorumlaKadınlar feminizme ve bağımsız kadın imajına kendilerini çok kaptırıyorlar. Ondan uzak durun. Bir de gidip nerede ipsiz sapsız var onunla birlikte oluyorlar bu da başlarına iş açıyor. Kötü insanlardan uzak durun, kendinizi onlardan sakının. Bir de erkekleri çok hor görmeyin özellikle Türk erkeklerini.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle savunma mekanzimanızı sağlam tutun, sizi haketmediğini anladığınız an geri adım atın, ince eleyip sık dokuyun, hemen karar vermeyin, ekonomik özgürlüğünüzün olması sizin avantajınızadır!!!
şimdi bu yazdıklarıma elbette şaşıracaksınız ama piyasada o kadar ifade edemeyeceğim kelime olduğundan yazamadım bunların yüzünden düzgün doğru gerçek Adamlar kaybediyor10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkekleri üzmeyin , biz çok ponçik canlılarız 😔
Olur olmadık tavsiye vermeyin ifşa etmeyin la bizi , alooo erkekler17 Yorumla- +1 yıl
Yoo dökülsünler de bilelim.. 😄
- +1 yıl
Zarflıyorsunuz düşüyorlar hemen ya 😔
- +1 yıl
Ben hiç bir şey yapmadım.. Sadece soru sordum.. 😄
- +1 yıl
Artık çok geç hep dökülmüşler ya 🤦🏽♂️
Yine kaybettik 😂 - +1 yıl
Aynen yenilgiyi kabul etmek gerek.. 😄
- +1 yıl
Bir gün bizde kazanacaz diyecem de bu hemcinslerimle olacak iş değil 😂
- +1 yıl
😄😄
Karı-koca birbirinizi destekleyici insanlar olmayacaksanız, çoçuklarınıza destekleyici bir baba ve anne olamayacaksanız, evlenip aile kurmayın! Anlatabildim mi? “babam gibi koca arıyorum” diyenlerin kulakları çınlasın…20 YorumlaHadi bakalım versinler bende görüşleri okurum
22 Yorumla- +1 yıl
Heyecanla bekliyoruz.. 😅😅
- Kişilik & Karakter konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılBiz söyleyeceğiz de onlar dinleyecek mi o önemli? Kadınlar detaycı varlıklardır kafada kurar takıntı haline getirir uzun uzun söylediklerini düşünür sonra yine kendi kararını verir. Zaten herkes bir şey söyleyecek belki 200-300 tavsiye gelecek en az.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
+1 yılKarşınızda olan insanın zeka ve algı düzeyine göre muhatap olun.
Karmaşık olmadan yüzeysel ifadeler seçin.
Anlamadığı veya unuttuğu zaman küsmeyin.
Sevilen erkeklerin her zaman çocuk kalacağını unutmayın.10 Yorumla Çok soru sorun
Mantıklı sorular sorun
Konuyu iyi dinleyin
Kaybederim korkusundan vazgeçin
Konuyla ilgisiz şeyler konuşmayın
Konuşurken araya girmeyin giriyor iseniz de eğer konuyu hatirlatin10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Egolarından vazgeçsinler çok itici kılıyorlar kendilerini güneş olsa ısıtmıyor karşı tarafı😄
11 Yorumla- +1 yıl
😅😅
+1 yıldişin fırçala çorap değiştir. hijyenine dikkat et kokma
110 Yorumla- +1 yıl
Bunları yapıyorlardır hem cinslerim zaten..
- +1 yıl
maalesef mumla arıyorum
- +1 yıl
Bunları yapmayan kız yoktur sen emin misin
- +1 yıl
@KediMırnaww aah ahh neler var neler
- +1 yıl
Bence böyle kadın yoktur..
- +1 yıl
Bana da öyle geliyor
- +1 yıl
@KediMırnaww nişantaşında mı yaşıyorsunuz
- +1 yıl
Hahahahah hayır İzmir'de yasiyorum
- +1 yıl
@KediMırnaww metro otobuse binermisin
- +1 yıl
Gerekirse ama hiç öyle bir duruma denk gelmedim
+1 yılYani duvara tavsiye versem daha çok işe yarar ondan gerek yok.
18 Yorumla- +1 yıl
Durum okadar vahim mi yani.. 😄
- +1 yıl
Evet 🙂
- +1 yıl
Okadar da değildir ya..
- +1 yıl
Öyle duruyor 😅
- +1 yıl
Kadınlar zekidir ama bunu unutmayın.. 😄
- +1 yıl
Zeka ile anlayış farklı kavramlar :D
- +1 yıl
Kadınlar anlayışlıdır..
- +1 yıl
Kadınlar zeki midir? Buna çok güldüm zeki olduğunuz için mi sürekli kötü adamlara güveniyorsunuz?
Cevaplardan anladığım kadarı ile erkeklerin hiçbirine güvenmeyeceğiz ki zaten ben güvenmiyorum
33 Yorumla- +1 yıl
Bence de güvenmeyin güvenince genelde aldatılıyorsunuz😅😅
+1 yıl- Bence botoks yaptırmayın paranıza yazık suratınız duvar gibi oluyor.
- erkekleri hor kullanmayın.
- Siz nasıl anne Olabiliyorsanız bir erkeğinde baba olabileceğini unutmayın...10 Yorumla
+1 yılKadınlar tavsiye veren erkekleri değil bir önceki ilişkisinden çıkardığı dersleri dinler sadece 😉 o yüzden bir şey demek istemem 🙂
20 Yorumla
+1 yılİyi niyetli olanlarınız herkesi kendiniz gibi görmeyiniz lütfen... Birde biri sizi aldatıyorsa hepimiz öyle değiliz.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılKendiniz olun. Mutsuzluğunuza sebep olan şeylerden ya da kişilerden kurtulun. İleride anne olacaksınız ki onun için kendinizi elinizden geldiğinizce geliştirin. Kaliteli olun ki kaliteli insanlara rast gelin.
00 Yorumla Gerçekten seven bi erkek hiç bir zaman cinsellik düşünmez istemez evlenmeyene kadar 👌
10 YorumlaEgoyu bırakın erkeklere karşı önyargınız çok fazla iyileri de kaybediyorsunuz
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 324 cevap paylaştı. Hiç kimse vazgeçilmez değildir bilginizi alakanızı eksik etmeyin
10 Yorumlatavsiyem onlar erkekleri hep abaza görmemeleri güven vermeleri
10 Yorumla
+1 yılTavsiyeye gerek yok kadınlar tecrübe kazanmadığı hiçbir şeyi uygulamazlar :)
10 Yorumla
+1 yılSiz bilirsiniz işi ne tavsiyesi asıl bize tavsiye lazım
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılLütfen her erkeği bir tutmayı doğru erkeği düzgün seçin değer verene değer verin
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılAllah aşkına bak yalvarıyorum bir erkeğin yanından geçerken saçlarınızla oynamayın biri görücek yanlış anlaşılacak 😂
20 Yorumla Kendinizi erkeklere cok kolay yem ediyonuz sizden yararlanip evlenmeyip birakiyorlar sevgiliyken herseyi yapmayin ki adamin evlilik icin sebebi kalsin can atsin evlenmek icin evlenmessn her seyi yaparsaniz sıkılır hazir evli degilim der bırakır gider
10 Yorumlasevişin bol bol ama ;hamile kalmayın 25-26 olunca işi düzgün dürüst bir erkekle evlenini içinizde kalmsaın hayat.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 447 cevap paylaştı. Diyeceğim çok şey var. Ama kısa geçeyim. "Seçilen olmayın. Seçen olun. Bunun içinde güç sahibi olmanız gerekir."
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlarda bunu işleyecek kapasite olduğunu düşünmüyorum.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılMesaj kutularınızı açın olur herhalde başka ne olacak😅
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılOkumaya geldim aydınlandım gidiyorum teşekkürler 😃
00 Yorumla
+1 yılSeni sevsede başkasına bakıyordur ilişki yapmadıysanız başkasıyla yapmıştır
10 Yorumla
+1 yılDeğerinizi kıymetinizi bilmeyenleri sevip kendinizi rezil etmeyin
10 Yorumla
+1 yılDuygu yerine daha çok mantığınızı ve beyninizi kullanmalısınız
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
+1 yılKarşınızda ki insanı söylemlerine göre değil eylemlerine göre değerlendiriniz..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkek arkadaşlari olmasa daha iyi
12 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerin de kız arkadaşları olmamalı ozaman..
Cevap sahibi+1 yılEvet kendim için şöyledim zaten
- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılLütfen az konuşsunlar ve konuları çok uzatmasınlar
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 476 cevap paylaştı. Güvenin ve demokrasi taraftarı olun.
10 Yorumla18-22 yaş arası erkek yâda kız ile konuşmayın çünkü hiç bir şey farkında değiller
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 874 cevap paylaştı. Hayatınızı yaşayın
10 Yorumla
+1 yılKendiniz olun. Doğal olun. Aşkta mantık yoktur.
10 YorumlaKonu ne mesela herşeyi biliyor larmis gibi davranmasınlar 🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılTek hayaliniz evlenmek olmasın , kariyerinize odaklanın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKafayı kullanın, büyük oynayın.
10 YorumlaAllah canınızı alsın 🤣🤣🤣 isteğim bu
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Medeniyetle başka şeyleri karıştırmayın.
00 Yorumla
+1 yılBilmiyom
10 Yorumla
+1 yılErkeklere güvenmeyin
10 Yorumla
+1 yılAklin varsa erkeklere bulasma
10 Yorumla100 yaşında gibi makyaj yapmanız
10 YorumlaŞams vermesini bilin
10 Yorumla
+1 yılMantık davransınlar
10 Yorumla
+1 yılOkuyun araştırın.