23 gü

Eşimle para yüzünden boşandık, hâlâ seviyorum ve kabullenemiyorum, ne yapmalıyım?

Artık eski eş demeliyim değil mi? Her şeyin para yüzünden bittiğini kabullenemiyorum. Eski eşim kazandığım paradan aileme yardım ediyordum 5 bin +, faturalar (maaşım iyi öğretmenim) civarını buluyor. O da öğretmen tabii ki... Aileme 5-6 bin yardım çokmuş ve para onda toplanacakmış. Beşer bin harçlık alacakmışız nakit sonra kredi kartı da maksimum 10 bin lira olacak hesabını yapmış, ev kira vb. onları da yazmış ve kazandığım paradan belki 10 bin bile harcama yapamayacağım şaka gibi kabul etmedim tabii ki! Her seçeneği sundum, dedim ortak hesap dedim tamam sende toplansın ama bak ben bu kadar atacağım, aileme bil gereksiz masraf yapmam bişi almam dedim boşanmadan sonra istediğini yap o zaman dedi. Tamam madem her şeye okey gel para bende toplansın madem dedim ona da yok! Makyaj sürekli ve abartı olmamak kaydıyla yapacakmışım, kıyafet zaten dikkat ediyordum makyaj da aynı şekilde asla abartı yapmıyorum. Mehri hak etmiyormuşum, bize takılan altınları evde ben olsam da kapıyı kilitler giderdi, ben tepki gösterince sahip çıkamıyorsun dedi. Sonra götürdü altınları ailesine bıraktı geri getirmedi en son ev eşyaları bende kalacak şekilde kök ailemin taktıklarını da alarak anlaşmalı boşandık. Okullar kapanmasına az bir süre var diye evde kalmasına izin verdim ve gördükçe halime üzülüyorum ama yine de seviyorum. Bu cuma gidecek eşyaları topladı içimde bir hüzün var tabii ama zamanın ne getireceği belli olmaz diyerek Allah'a sığındım 😢

Güncellemeler
23 gü
Sizce böyle hissetmem normal mi?
Eşimle para yüzünden boşandık, hâlâ seviyorum ve kabullenemiyorum, ne yapmalıyım?