Boşanıyorum ama zorlanıyorum ve kabullenemiyorum?

Eşimden çok saçma şekilde boşanıyorum. Yeni evliyiz, çok şey yaşadık. İnişler çıkışlar tartışmalar ayrılmalar çok oldu ama hep barıştık dayanamadık. Çok duygusal bir ilişkimiz vardı. Sevgimizi eksik etmezdik. Birbirimize güvenirdik. İlişkimiz genel anlamda güzeldi ve birbirimizden gerçekten emindim. Ama çok zıt karakterlerdik. O’na rağmen sevdik birbirimizi. Fakat yazışarak yaşadığımız çok saçma bir tartışmadan sonra beni engelledi. Ve genelde hep engelleyerek benden kaçar. Tartışmaktan nefret eder. Düzelince engeli kaldırırdı. Bu huyundan hiç vazgeçmezdi, çok istikrarlı ve inatçı birisidir. O tartışmadan sonra o anki sinirle gitti. Bir hafta boyunca ulaşamadım. İlk defa öyle bir şey yaşamadık hemen barışırdık ama o an ilişkimiz hakkında sıkıntılarımı dile getirince engelledi. Ona ulaşamayınca anneme anlattım konuşması için rica ettim (annemle iyi anlaştıkları için başka çarem yoktu) bana annemi niye karıştırdığımı söyledi. Sonra boşanmak istediğini kendine bu haksızlığı yapmak istemediğini eski dedterleri açıp boşanmak istediğini bana anlattı. Çok saçma bir gelişmeyle birden boşanmak istedi. Benden bu süreçte onu aldatmışım gibi benden nefret ederek konuştu ve engeli bir gün bile kaldırmadı. Aradan 3 ay geçti ve benden hala nefret ediyor? Kendini haklı sanıyor? Sırf ilişkimizde beni mutsuz eden şeyleri dile getirdim diye? Bu kadar saçma bir şey olabilir mi? Kabullenemiyorum ve napacağımı bilmiyorum artık.. kabullenmeye çalışıyorum ama o’na da bunu yakıştıramıyorum. Anlam veremiyorum bu hareketlerine
Boşanıyorum ama zorlanıyorum ve kabullenemiyorum?