11 yıllık evliyim, hiç çalışmadım. 2 çocuk var, eşimle hiçbir zaman birbirimizin istediği gibi olamadık. Ben çok yoruldum, boşanmak istediğimden eminim ama korkuyorum pişman olmaktan. Ne yapmalıyım?
8 gü
11 yıllık evliyim, hiç çalışmadım. 2 çocuk var, eşimle hiçbir zaman birbirimizin istediği gibi olamadık. Ben çok yoruldum, boşanmak istediğimden eminim ama korkuyorum pişman olmaktan. Ne yapmalıyım?
Kendi ayaklarının üzerinde durmaktan mı korkuyosun
Yoksa ailen mi istemez eve dönmene ya da birikimin mi yok
Hangi korkun var daha çok
Hepsinden
En ağır basan hangisi
Bir düzen kurulur işe girerim bir şekilde alışılır en çok çocuklar nasıl olur korkusu
yok mu kimsen
Var ailem
Onlar destek çikar mı
Öyle bir durumda yanımda olurlar evet mecbur
Bu iyi işte
Peki yanında olduklarını söylediler mi
Canım benim, 11 yılın ardından böyle yorgun hissetmen çok doğal. Boşanma kararı büyük bir adım ve pişmanlık korkusu da bu sürecin bir parçasıdır, yalnız değilsin. İlk adımı kendi iç sesini dinleyerek at, gerçekten ne istediğini sorgula. Kendi gücünü keşfetmen ve çocuklarınla yeni bir düzen kurman kesinlikle mümkün. Belki online destek almak sana çok iyi gelecektir. Hayat her zaman sana yeni güzellikler sunar, yeter ki sen inan ve kendine güven. 💖🌿🧘♀️✨
Cevap
9Cevap
Çevrende fikir alabileceğin bir yakının var mı? Ailen ne düşünüyor sana destek olur mu?
Öyle bir durumda mecbur yanımda olurlar da maalesef derdimi anlatacağım kimsemde yok
Anlat istersen dmden
Yani bu şekilde zorluk çekersin biraz güzel bir plan yapman lazım
Kendini hazır hissedince boşan
İletişim yok aranızda çocuklara yazık
Maddi imkanın yoksa maceraya girme
Çalışırım iş imkanım var şükür
Ama 11 yıl ve iki çocuk bunlarla iş yükün daha da artacak
Açıkçası çalışmaktan felan korkmuyorum asıl yıpratıcı olan evde görünmeyen herşeyi yapmakla sorumlu ama hiç bir bir karşılığı olmayan ev hanımlığı
Demek istediğimde bu hem evin dışı hem evin içinden sorumlu olacaksın. Eğer boşanıp iki kat zorluk çekeceğine boşanma derim. Boşanma pişmanlığı sende olabilir
Asıl hayatta hiç bişey başaramazsam pişman olucam çünkü hiç kendi isteğimle karar alamadım belkide ondan bu çekingenlik
Evet karar alayım derken daha zor duruma düşmek mantıklı gelmedi bana. Hani başka problemlerde vardır bilmediğimiz o ayrı
Sevilmediğim değer görmediğim bir evliliği daha fazla sürdürmek istemiyorum
Hangi evlilikte bu dediklerin tam var ki. Etrafındakiler hepsi tiyatrocu
Görücü usulü mü evlendiniz
Ben de boşanmak istiyorum tanışalım
Bu senin kararın burdayım haberin olsun
Gizlenerek mi 😂
Değil ama kesin gelck misin
Nasıl?
Çıkıyorum haberin olsun 😄😄yz
Çık bakalım
Burdayım 😂
Biz tanışmıyoruz bence gizlen
Taniscaz işde tövbe ya
Gerek yok bence ben tanıdığım birisin sandım
Nasıl biri olduğumu öğren ondan sonra yargılama yap bana 🙄
Derdini anlat ki derman bul
sabret barisirsinizya
Neden pişman olasın?
Dul dicekler belki kötü niyetle yaklaşanlar olacak çocukların ikisine bir bakmak zor belki birini vermem gerekecek vs vs
Mesleğin var mı?
Özel güvenlik sertifikam var ona güveniyorum açıkçası hastanede çalışan bir abi yardımcı olurum dedi bilmiyorum
Ciddi bi şekilde düşünürsen boşanmayı, avukatım. Yardımcı olurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?