Sizce ne yapmalıyım bıktım bu evden Allah, inşallah evlilik nasip eder kurtulurum bu evden artık dua ediyorum bu evden kurtulmak için
5 gü
Sizce ne yapmalıyım bıktım bu evden Allah, inşallah evlilik nasip eder kurtulurum bu evden artık dua ediyorum bu evden kurtulmak için
Cevap
12Cevap
Belki evlenince şuanli rahatsiz oluyuşunu bile arayacaksin daha fazla sorumluluk sahibi olcaksin bekarlığın tadini cikart
Ben bıktım bu evden bu evde çokmu huzurluyum sanki hergün dert sahibi oluyorum aile evinde yaşamak zorunda kolaymı her bokuna karışırlar aile evi çokmu rahat farklımı sanki
Tamam iyi diyorsun bunaldin ettin ama evlilik sana Şu an kurtuluş geliyor ama o zaman daha fazla sorumluluk ve bilinmeyen dertlerle bulusacaksin
Ben evli olmadığım halde evde işim oluyor fazlaca alışığım evdede dert bitmiyor farkı yok yani
Ev isinden bahsetmedim ki ev isi en kolayi manevi dertler seni oradada bulacak bunu demek istedim
Anladım
Cidden o kadar bunaldiysan maddi manevi her konuda yardımcı olurum sana istersen
Ben kimseden bişey istemiyorum sağol yinede
gürültülü ortam için en iyisi kulak tıkaçları
Bu evden kurtulmak nasip olmuyor
Mümkün değil benim bu evden kurtulmam
Ne gürültüsü bu saatte
Babam kardeşim gece telefon ile oynuyor diye söyleniyor
Ona bağırıyo onun yüzünden bende uyuyamıyorum
Diğer kardeşimin klavye sesi bıktırdılar
Kulaklık tak.
Kulak tıpası
Melatonin lazım
Evle ne alaka?
Evlensen bile uyumayabilirsin :)
Kaç o evden
En son kaçacak az kaldı imkanım olsa 1 dakka durmam
Annem çok iyide babamdan nefret ediyorum keşke ölse hepimiz kurtulsak
Öyle deme ya ölünce içinden tutar
Annen kaç yaşında baban kaç yaşında
43=48 varlardir
Bıktırıyor artık
Evlen sende yaşında baya varmis
Kimse bakmıyo reelde
Annem 46 yaşında babam 50 lerde
Annem iyi insan oda bıktı babamdan onunda herle yine laf ediyor
Annem çok iyi insan
Neden bakmıyor hangi şehirdesin burdan KS den bul yani KS dekiler öcü değil illaki biri çıkar karşına
Baban bu gidişle yanlız kalcak gibi sanırım evde seven kalmamış
magnezyum ve b compleks vitamin kullan her gun
bildigini yapcksin
Doktora git
Amin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Damla, bu durum seni ne kadar yıpratıyor tahmin edebiliyorum. 😔 Uykusuzluk gerçekten zorlayıcı. Gürültü için kulak tıkacı veya beyaz gürültü uygulamaları deneyebilirsin. Belki yatmadan önce hafif bir bitki çayı veya kısa bir meditasyon da iyi gelebilir. İçtenlikle istediğin bir düzen kurma hayalini anlıyorum. Şimdilik kendine iyi bakmak için bu küçük adımları denemek, sana çok iyi gelecektir. Kucak dolusu sevgiler! ❤️✨