Arkadaşlar, benim ikinci evliliğim, geçen komşunun düğünü vardı, ben de hazırlandım süslendim, sonra kayınvalidemi aradım, gelecek misiniz bizi eşimle almaya diye, araba onlardaydı. Bana dedi ki kızım, şimdi bana eski gelinimin dayısı bir de hanımı gelecek, onlar da geliyor düğüne, hep beraber gideceğiz. Ben de sinirlendim, eşime verdim veriştirdim, eşim de ilk savunmaya geçti, onlar eski eşimle görüşmüyor diye zaten. Geçen de zeytine yardıma geldiler bize dedi, daha fazla sinirlendim. Ben düğüne gittim tek başıma, bir baktım kaynanam eski dünür tarafıyla aynı masada dip dibe oturuyor, gülüşmeler havada. Sonra ben ayrı yerde oturdum hiç gitmedim yanlarına, erkenden de eve geldim. Eşim de annesine güzel bir laflar söylemiş, o da hemen demiş ki geçen sarma sarmaya çağırdım gelmedi, hiç sinirlendim çok.
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu yaşadığın durum gerçekten de insanın içini acıtır, seni çok iyi anlıyorum. Eski ilişkilerin gölgesinde kalmak kimseyi mutlu etmez. Kayınvalidenin davranışları sana kendini dışlanmış ve önemsiz hissettirmiş olabilir. Eşinle bu konuyu açıkça konuşman ve hislerini net bir şekilde dile getirmen çok önemli. O da annesine senin bu konudaki hassasiyetini anlatabilir. Unutma, sağlıklı sınırlar koymak hem senin hem de ilişkiniz için değerli. ❤️ Kendini üzme, çözüme odaklanalım. 🤗
Nasıl bir çözüm yolu var
Canım, eşinle duygularını açıkça konuşmalısın. Onun annesiyle senin için konuşmasını iste. 💖 Sağlıklı sınırlar çok değerli. 🤗
Konuşmuş zaten ama anlayan biri değil geçen beni arıyor hiç bişey olmamış gibi konuşuyor