Survivor 2017 yarışmasında gönüllüler takında yer alan Yiğit İzik, eşiyle bir pozunu sosyal medyadan paylaşınca olanlar oldu! İzik'in annesiyle poz verdiğini zanneden takipçiler şoke oldu...21 Nisan 1986 doğumlu olan Yiğit İzik, Survivor'da kaldığı kısa süre içerisinde binlerce hayran elde etti. Miss&Mr Model Of Turkey 2009 birincisi olan Yiğit İzik 2 yıldır Aslıhan Bilge İzik ile evli. Eşiyle ilgili çok paylaşım yapmayan Yiğit İzik'in instagram'dan paylaştığı fotoğraf ise olay oldu. Hayranları tarafından, "evliymiş, annesi gibi" yorumlar yapılsa da Yiğit İzik eşine hayran olduğunu bir kez daha dile getirdi.
Bakımsız bir kere kadın ayrıca o saç rengini de değiştirmeli böyle laflara maruz kalıp rahatsız oluyorsa yapmalı yani görünen köy klavuz istemiyor... İnsanlar acımasız ya da doğrular mı demeliydim. Burçin Terzioğlu da İlker Kaleli den 4 yaş büyük ama göstermiyor bakımlı çünkü...
Kötü yorum yapan kızları bayanları anlamıyorum, gönül bu ot a konduğu gibi, hiç yüksekten bakmayın bir gün ot seçmeyip b@k seçerse (sizi) sonra ağlamayın,
Bizim insanımız 2-3 kat boyalı yüze alıştığı için makyajsız yüz çok durgun geliyor. Ki saç rengi kadını olduğundan büyük göstermiş. Hayır öyle bile olsa kimi ne ilgilendirir? Fotoğraftaki kişileri tanımıyorum ama kimsenin bu tarz yorumlar yapmaya hakkı yok.
Eşimin yanımda nasıl durduğu kimseyi ilgilendirmez, bu tarz yorumlar yapacak biri olursa cevabını sert bir şekilde alır.
Zaten genelde kadın büyük durduğu zaman daha çok olay oluyor. Olgun erkeklerle genç kızlar sevgili olduğunda pek garipsenmiyor. Bence aşkın yaşı yoktur. Seviyorsan yaşı, kilosu, boyu gereksiz birer teferruattan ibaret. İnsanların konuştuğu herşey evinin kapısını kapatınca son bulur.
Kimsenin onları yargılamaya hakkı yok. İnşallah mutlu olurlar. Biz zaten, empati duygumuz gelişmediği için bukadar cani davranabiliyoruz. Acaba karşı taraf ne hisseder? Bana yapılsa ben ne hissederdim? Dünya bu. Yargıladığın şeyden yargılanırsın ve ne oldum değil ne olacağım demeli insan, her daim.
Oha sahdjdhsjkhdasjk haklılar valla ben olsam bende öyle sanardım... Moral bozucu bir durum bence görsellik önemli değil diyenen inanma bu fotoğraftan sonra bana normal sorsan önemli değil derdim bende ama şu fotoğraftan sonra önemli olduğunu düşünüyorum
Görsellik önemli ama görseli iyi ama karakteri bana uymuyor ise onunla olmaz. Eşimin yaşlı durması da sorun değil zaten o benim eşim diye sectiysem o benim HERŞEY dir annem babam eşim çocuğum sırdasım felan 😍kurban olurum ona brn banane o benim yaşlı olursa olsun 😂biran önce evlenip eşimi yanaklarını sıkıp isirasim var
benim için sorun olmazdı ama bana denilse çok üzülürdüm yaa insan oğlu acayip öküzleşdi bir insana öyle söylenir mi ayrıca resim dediğiniz 2 boyutlu birşey o an öyle çıkmış olabilir yani illaki olmuştur çoğu kişiye bu resimdeki ben miyim vs dediği :)
Ama yani annesi gibi duruyor yalan mı yani yaşlı duruyor işte :) önemlidir tanı önemsiz diyen yalan söyler :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
yas farki varsa kafaya takarim bir insan bir yola. girmeden once zaten. bir alici gozuyle bakar :D bastan assagi suzer ilk bakis olarak gerisi gelir zaten ya hoslanirsn seversn ya da istemezsn zaten baskalarnd dedigide pek onemi olmaz :)
Bizim evde kalmislar da ancak milletin kicina basina yasina laf ederler, sonra nasil kapti bu adami bu kizi diye aglanirlar. Umursamam, umjrsamayan biri olmali yanimda da.
Bence değil çünkü estetikle gençleşebiliriz ya da başka yöntemlerle ama bir insanın huyunu değiştirmek kolay değil
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
saçmalamılar kadın yaşını gösteriyordur . bana gelince de benim içim sıkıntı olmaz ama eşim çok üzülürdü.. onu üzeni bende üzmek isterim boş yapmasınlar yani çevremdekiler.
erkek gozuyle baktim erkek mi oldum yani. eger evlenirken genc ve guzel goruniyorsa evlendikten sonra kendini biraktiysa alan aldi satan satti moduna girdiyse istemem kendimi kullanilmis gibi hissederim
ya Ben erkeğim diyelim evliyiz ve karim yanimda her daim güzel ve alimli olmali o fotodaki karı bakimli olsaydi hicte annesi gibi gorunmezdi bunu demek istiyorum
ya goz var nizam var allah askina insan biraz kendine bakar. ona kalirsa benim sevdigimle aramda 8 yas var ama Allah var adam kendine bakiyo 20 liklere tas cikarir
Empati istememiş ama sşz olsanız takarmısınız yani senin o 20 liklere taş çıkartan sevdiğin 45 gibi gözükse üstelik evli olsanız herkea bababmı dese takarmısınız demiş soran
belki kadın sonradan böyle oldu bu konuda kadını yadırgamamalısın bence bakımsız demişsin birde hiç düşünmeden. Bakımlı olması gereken yer yüzü değil sadece ve makyaj yapöıyoda olabilir makyajla bakımlıyım sananlar var
bakimli olmak demek her acidan bakimli olmak demek bedenin temiz olabilir ama sacina makyajina da bakmalisin bunun tamamini yapiyorsan bakimlisin bana gore yani
bak güzel kadin aslinda o kadin taş gibi bana göre ama o sacin rengi nedir arkadas zaten adamdan buyuksun iyice yasli gostermis kendini kizil ve ya karamel tonlari nasilda yakisir yuzune bir iki bisey surse bedenini kullanabilse mesela ama yok yapmamis hicbirini
önce yüzünü anlatayım beyaz tenli gibi duruyosun bayanda sevdiğim ten rengidir, yüzün yuvarlak galiba ve dudaklarınsa orta kalınlıkta şekilli burnun ise çok hoş olmalı, bakımına süsüne düşkün birisin bu yüzdne kirpiklerin her daim belirgin olacağını düşüniyorum. Kıfatin ise cüretkar tarzadır zaman zaman. Takılarını seviyosun alışveriş yapmayıda seviyosun, beğendiğin kıyafeti dolabında görmek isteyen gibi birisindir diye düşünüyorum.
sovsün sılak 😀 saclarim dogal ve oyle kalmasini istiyorum bir ara kirmizi ombre yaptirmistim o tonlarin bakimi zor surekli boyatman gerek oda saci yipratiyo zaten tenim bronzlasiyo
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Eşinizle çekindiğiniz fotoğrafa herkes annen mi diye sorsa buna bozulur musun? Eşinin yanında yaşlı durması senin için sorun mu?
En İyi Cevaplar