Bazi dul kadinlar, ilk esinizden olan cocugunuzun fotograflarini neden sevgilinize gonderiyorsunuz?

Ve bu tarz bazi erkekler neden el kadar bebeklerin veya cocuklarin fotografini istiyorsunuz? Gercekten bu benim merak konum.. Arkadasim biriyle konusuyor. Ve surekli muhabbet arkadasimin oglunun (8) uzerinden donuyor.. Ben gorustugu kisinin sapik oldugunu dusunuyorum, ama arkadasim evlenebilmek icin resmen cocugunu kullaniyor, p3sges ceiyor gibi geliyor.

Güncellemeler
+1 yıl
yasimi cok soran olmus.. size ne benim yasimdan? her yasta olabilirim, kayit olurkem 1920 dogum tarihi olarak isaretledim.. Takilmayin.. soruya bakin
Güncellemeler
+1 yıl
Cocugu is yerine getirdi bugun, surekli cocugu azarliyor.. Ama surekli.. Ben de tuttum cocugu kendi masama cektim, hep benimle sohbet etti, sohbet ettikce mutlu oldu.. Arkadasim azarlayip cocugu cagirinca , arkadasima dedim ki , cok sanslisin boyle bir evladin var.. Sonra da kenara cekip , uyarimi yaptim, acikca dusunce mi soyledim. Hatta babaanneye falan ver cocugu biyle davranacaksan dedim.. Bilmiyorum nasil bir etki yapar
Bazi dul kadinlar, ilk esinizden olan cocugunuzun fotograflarini neden sevgilinize gonderiyorsunuz?