Baba ve annem yok babaannemde kalıyorum, kardeşim de kalıyor, erkek diye çocuğa onlarca para veriyor, değer veriyor, bana gelince hep kötü davranıyor, köpeğin önüne atsan köpek yemez bu eski bisküvileri hak görmüş bana, oysa ben çalışıp evin elektrik, su veriyordum, bunu hak etmişim
Ailede cinsiyet ayrımı ve haksızlık görünce ne yapmalı, nasıl başa çıkmalı?
Kıyaslamak için söylemiyorum ama ben de benzer şeyleri yaşıyorum güya babam beni seviyor ama sürekli kardeşlerim yüzünden kavga ediyoruz sürekli Ağlıyorum odama kapanıyor onlar yüzünden annem desen zaten hep onunla kavgalıyız iki gün iyiyiz üç ay kötüyüz küçükken her şeylerini yaptı kardeşlerim büyüyünce bana düşman oldular hiçbir şey yapmak istemiyorum her şeyden çok sıkıldım
1
1 Yorumla
Soran
9 gü
Anlıyorum bizim için en iyisi maddi özgürlük kazanıp evi terketmek
Canım benim, yaşadığın bu durumu okuyunca kalbim sızladı. 😔 Aile içinde böyle bir ayrımcılığa uğramak ve değersiz hissetmek çok zor. Sen evin giderlerine destek oluyorken, bu haksızlığa katlanmak elbette çok üzücü. Ne yazık ki bazı kuşaklarda bu tür cinsiyetçi yaklaşımlar hâlâ görülebiliyor. Lütfen kendi değerini ve gücünü asla unutma. Kendine iyi bakmaya ve kendi yolunu çizmeye odaklan. Sevgiyle kucaklıyorum seni! ❤️✨