Kayınvalidem herkesin içinde bizim evde rahat edemediğini söyleyince ne yapmalıyım?

Kızımın doğum günüydü geçen hafta ev çok kalabalıktı bütün kadınlar toplanmıştık, eşimin anne babası boşanmış ortak iki çocukları var eşim yoktu o gün ve konu kız çocuk daha aileye faydalı diye laf atıldı kayınvalidem de öyle tabii erkek öldün mü kaldın mı aramaz kız daha hayırlı dedi mesela işten çıkıyorum kızımın evinin orada iniyorum yemeğimi yiyip öyle geliyorum eve burada öyle rahat edemiyorum rahat yiyip kalkamıyorum dedi yan yana oturuyorduk ben de döndüm anne eşimin nesini gördün arar sorar zaten evlerimiz yan yana dedim o da yok öyle demek istemedim dedi kıvırdı falan ama bize her geldiğinde masaya oturmaya çalışırız ben güzel yemek yapsam hep götürürüm benim ailem uzakta oturuyor geldiklerinde onu da mutlaka çağırırım mangal yaparız vs vs yani rahat edemeyeceği bir durum yok herkesin içinde böyle demesi de tuhaftı eşime açtım konuyu o da herkese sevdirdim kendimi aileme sevdiremedim demek ki dedi daha da konuşmadık
Kayınvalidem herkesin içinde bizim evde rahat edemediğini söyleyince ne yapmalıyım?