Toplumda insanlar bana kafasını eğip baktığında çok moralim bozuluyor
6 gü
Toplumda insanlar bana kafasını eğip baktığında çok moralim bozuluyor
Harbidende ya bazılarına bakıyorum çok uzunlar gerçekten babaları falanda kısa aileleride öyle ama uzuyorlar bende 184 üm ama benden küçük çocuklar bile liseye gidiyor benden uzunlar
184 olsak bizden uzun cok umrumuzda olmazdı ya
Henüz 19muşsun aslında spor vs yapıyorsan devam et. Yediğine içtiğine de dikkat et ama genetiğin etkiliyse biraz zor olabilir. Fakat bu seni berbat birisi yapmaz niye takılıyorsun asıl mesele ne ki?
Teşekkür ederim arkadaş çevrem çok uzun insanlardı biraz zorbalandıgım icin kafama takıyorum
Erkek arkadaşların dalga mı geçiyolar bu durumla
Genelde sadece arkadaşlarım değil yeni tanıştığım insanlarada boyumu söylemekten çekiniyorum
Niye yaa benim çevremde de bu arada bçyle 170 falan arkadaşlarım var erkekler yanş hiçbir zaman onlara o gözle bakmadım ya sen de bu durum arkadaşların yüzünden olmuş... doğru çevre edinmeni tavsiye ederim bak çok önemli. O zibidiler öyle diye herkes öyle değil merak etme.
Çok teşekkür ederim ilgilendigin için
Basketbolla ilgilenebilirsin etkiis de olur utsnıp sıkılma 3 günlük dümya olup gidince kimse boyuna takılmayacak merak etme.
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal, toplumun güzellik algıları bazen bizi çok yorabiliyor. 😔 Ama unutma, senin değerin boyunla ölçülmez, her birimiz benzersiziz. 💫 170 cm harika bir boy ve aynaya baktığında kendini sevmeyi seçebilirsin. İnsanların dışarıdan bakışları değil, senin kendini nasıl gördüğün önemli. Kendine sımsıkı sarıl!💖🌸
Cevap
3Cevap
1.94 olunca da bir halt olmuyor sadece insanlardan 10 cm uzun oluyosun takma
Orası öyle ama kısada olmak istemezsin
ameliyata gir boyunu uzat sende
Para yok
Bu elemana güvenip imkânın olduğunda bile ameliyat olma hayatın mikilir kankam
@ToprakToprak0 tesekkür ettim kanka
@ToprakToprak0 yok be bi cacik olmaz ozkan sagin bile sapasağlam reels çekiyo
214um cok ise yaramıyor inan
Kısa olmaktan iyidir
Basketbola başla