Günümüzde tüm kizlar ayni seyi soyluyor 180 altına bakmazlarmis bile. Ki isin ilginc tarafi 170 alti 165 160 kizlar bile bunu soyluyor. Keske ben de uzun olsaydim. O zaman sevilme olasılığım olurdu dimi? Kendimden nefret ediyorum sayenizde tesekkur ederim.
Cevabın nedir?
Kim ne derse desin 180 in altında çok icraat gösteren örnekler var, bizzat kendim şahit oldum hem yere yakın olandan korkacan diye bir laf da var :) uzun lafın kısası hormonsal olarak incelersek tabi ki bir kadın fiziksel olarak kendisinin her türlü duygusunu doyuma ulaştırabilecek erkeğe bakacaktır ama bu duygularını rahatlıkla yaşayabileceği bir güven ortamı bir samimiyet de fiziksel görünümün ötesine geçer. Başlıca gelen kriterlerden birisi de karizmadan ziyade öz güvendir, kadın ne yaptığının farkında olan erkeğe hayranlık duyar çünkü babasına duyduğu duygu ile bağdaştırır. En sade haliyle kim ne derse desin önemli olan nasıl göründüğünüz değil nasıl hissettirdiğinizdir.. Saygılarımla.
02 Yorumla
Soran+1 yılLa anlamiyorsunuz ki universitenin en yakisiklilarondan biriiyim bunu kizlar soyluyor. Fizifim 10 numara. Ama sirf kizlar uzun boylu istedikleri icin beni kafalarinda eliyor . Ne kadar itici bir durum anliyor musun
- +1 yıl
Canım kardeşim bende sana diyorum ki asıl mevzu boyda değil gerçekten üniversitenin en yakışıklısı olabilirsin bu mümkün, bu konuda bir itirazım yok, fizik de 11 numara olabilir, seni de uzun olmadığın için kafalarında eliyor olabilirler ama bu onların sorunu. Kavakta da boy var diye bir laf var. Ben sana başta dedim ki mevzu boyda değil takma sen kafana kardeşim.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı. Yoo bende kısayım ama hiç öyle bir hisse kapılmadım. Senin dediğin genelde lisede oluyor üniversite ve sonrasında kızlar boydan ziyade kişiliğe düşüncelere konuşma üslubuna dikkat eder. Eğer öylelerine denk gelmediysen hâlâ ergen zihniyetlerle takılıyorsun demektir :)
05 Yorumla
Soran+1 yılÜniversite tam da oyle bie yer kizlarin evlenmek icin fizgii guzel yakisikli ve uzun boyly yer aradiklari bir yer anliyor musun? Kaoilmadiysan İstanbul'da yasamiyorsun. Bu sitede de hegun acilan boy sorusuna sorunca 175 nasil diye cok kotu kisa erkek degil yorumlarini gormeidn
- +1 yıl
İstanbul'da üniversite okuyorum, bir ortama girdiğimde dikkati üstüme çekiyorum ve bana aşık olan insanda bu özelliğime aşık oldu. Sen boyun kısa diye kuruntu yapıyorsun başka bişey değil, üstelik ben sendende kısayım ^^ Elin kırık ise kesilmiş ellere bakıcaksın kardeşim. Bugün başına bişey gelip tekerlekli sandalyeye mahkum olmadığın için mi bu nankörlüğün? Ya da askerde pusuya düşüp ayaklarını kaybetmediğin için mi? Neymiş beyfendinin boyu kısaymış git Allah'ını seversen.
Soran+1 yılBro ck sukur ki sagligim yerinde. Ben ona bir sey demiyorum ama benim de sorunlarim var. Dikati stune cekebilirsin ben bir ortam girice de bakarlar ama ben sevdikleri icin baktiklrini sanmiyorum bakarlar sadece tip tarz iyi olunca o kadar. Ama ciddi bir sey dusunmeye gelince sira iste o zaman boya takılıyorlar
Soran+1 yılOyle biriyle tanışmam imkansiz işte hicbir zaman beni tanimaya calisan biri olmadi olmayacak dasrtik ben de istemiyorum kendkmiuzuyorum surekli zaten olmayacak bir seey icin
+1 yılBende keske kisa olsaydim 165 boyundaki kizlarinda 180 ustu bakmasini anlamiyorum benim boyum 178 benden en az 5cm uzun olsa yeter eger 165 olsa 170 boyundaki birisiyle cikardim yani farketmezdi
01 Yorumla
Soran+1 yılEderdi o zaman 185 isterdin iste tum kizlar ayni
Ohoo biz ne erkekler gorduk tarla faresi kadar fistik gibi manitasi var onemli olan karakter bir kizi etkilemek bu sadece diş gorünuşle bitmiyor ki
03 Yorumla
Soran+1 yılYuru lan ordan fıstık gibiymis 50 tane guzel kiza yaziyoar aradan 2 tane sazan cikiyor
Soran+1 yılOyle tabi. Yoksa o cocuklarin hepsinden daha yakisikli daha atletik daha komik daha egkenceli daha zekiyimdir. Bana gelen niye olmuyor? En ufak tanıma cabasi icine giren?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
18Cevap
Kemik kırma ameliyatı ol, kemiklerini kırıyorlar sonra yeniden iyileşince boyun 10-5 cm uzuyor. İmkan varsa yaptırabilirisn ama böyle sinderella kompleksine girmene gerek yok ki, seninde kısmetin vardır. :)
05 Yorumla
Soran+1 yılLan git Allah carpar 175 boyla ameliyat mi olunur onu 160 san falan yapiyolar bir de ben futbol oynutorum vazgecemem ayaklsrimdan :D
Soran+1 yılKizlar sevmiyor 180 185 altindakileri. Yani ozelligi olan kizlar. Ilgi goren kizlar. Kendine bakan kizlar
+1 yılBu insanların kendilerinden nefret etmesi için milyonlarca sebep varken bu basit kaçar... Fakat diğer insanlardan nefret etmen için sebepler yetmez... Aynı şekilde bir insanın kendini sevmesi için de sebepler yetmez. Hele 150 160 lık kezbanların kendilerini Iggy Azalea sanması tam da bu duruma örnektir... Öyle diyen kızlara tek cevabın aslanın yanında çakal yürümez olsun..
04 Yorumla
Soran+1 yılFarkeder mi? Onlara kuhtac degilmiyim? Sevdigm kizin boya takmama olasilihi yuzde 1 bile hormedidgim icin yillarca açılmadım
- +1 yıl
Pardon da neden bir kıza muhtaç olasın? Yani bu dünya da ki tüm düzen çift ilişkileri üzerine mi kurulu? Bu dünya da hayaller ve kurguladığın gelecek senin ayakların altındayken.. Sen neden senin gibi kandan kemikten bir kula muhtaç olasın kardeşim? Kendini dünyanın en harika şeyi sanan bir cinse böyle yaklaştığın sürece tek yapacağın şey kendine aşk değil efendi olur.. Onlar senin kafana basıp yükselmeye çalışıyor ve sen izin veriyorsun.. Zeka ve beden olarak benden aşağı olan bir cinsi sırf iki tane göğsü bir vajinası var diye göklere çıkaramam... Aşık olsam bile yapmam... Bu dünya da arsız olan kazanır boyun eğen değil dostum. Benden yüce olan tek şey Allahtır... Eğer seni seviyorum dediğim de kalkan g*tü yerine atan bir kalbi olsaydı onu başıma taç yapardım.. Ama acizliğini beni alaşağı etmeye çalışarak örtpas etmeye çalışan bir cinsi değil düşman, kapıma paspas bile yapmam..
Soran+1 yılAnlamiyorsun ki hayatimda hicbur kiza merhaba demedim demem de kimsenin pesinden kosmam. Ama sevilmek istiyorum yeter artik
- +1 yıl
O zaman kuş, köpek, kedi gibi dostlar edinin... Koşulsuz sevgi istiyorsan günümüzde maalesef bu güzel hayvanlarda var.. İnsanda aradığını bulamazsın. Senin içinde benim içinde tecrübeyle sabittir.. Erkek aşık olup sevildiğini sanır mutlu olur.. Ertesi sabah elinde boş içki şişesiyle uyanır.. Hepsini bir bir tecrübe ettim kardeşim. Senin gittiğin yolun dönüşüyle konuşuyosun yani şu an.. Ve sana tek tavsiyem "Uzak dur" olacak... Size küfür edip ağlatanı sevmeyin, sizi masumluğuyla, saf sevgisiyle mutluluktan ağlatanı sevin.. Yani bir dost edin.. Bir kedinin kör gözünü iyileştirip baktım.. Çok zayıfken güçlenmeye başladı yani ben kurtardım.. Gözümün içine nasıl bir sevgiyle baktığını görmüş olsan tüm dünyadan bağlantını koparırdın... Gözlerinin içinde ki o saf sevgi kalbimi öyle tatlı bir acıyla yaktı ki ağlattı beni.. Sende seni seveni sev..
+1 yılkardeşim kısalık tamamen hayat mahveden bir kusurdur. ne sevilirsin ne saygı görürsün ne sevgilin olur ne de ağırlığın bu hayatta başarılı olsan bile kimse seni boyun yüzünden kaale almaz. ben 1.65'im bu saydıklarımın hepsini yaşıyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılOyle de bro neden ya neden ben de uzun plmak istiyorum :(
- +1 yıl
valla bende uzun olmak istiyorum ama ameliyat da baya tuzlu. ya para biriktirip ameliyat olacaz ya da kaderimize razı olup ömür boyu yalnız kalıcaz
Soran+1 yıl:( ameliyat olmak da istemiyorum ben yalniz kalmak meselw degil ya hirsimdan cildirircam ya bir seye bemzemeyen tipsiz karaktersiz bebeler kafasi calismayan bebeler sirf boylari 10 cm uzun diye on plana cikiyorlar her alanda
- +1 yıl
eee Türk kızları böyle maldır işte.
Soran+1 yılSoyleyincr avutucaklar ya hep diyolar bensevmem ama alicin cikar sevecek biri vardir heepsi birbirine atiyor sekilciler ne kafalari calisiyor ne nir sey
+1 yılBoyum 1.75 ve olabildiğince çirkinim. Bende uzun olmak isterdim ama sebebi kızlar değildi. Ta ki 1.90 üzeri bacakları olmayan birini görünceye kadar.
06 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin oyle dusuniyorum ama kardesim valla surekli platonik sevmek zorunda olmak kimsenin seji sevmemesi ve sana 175 sin diye haksret edilmesi ne kadar kotu bir durum? Biliyor musun bunlari. Yasamissindir. Diggrriyle karsilastirilamaz cok sukur sagligimiz yerinde ama bu da hic hos bir durum segil. Sevilmek gibi bir duygudan hayatin bkyunca mahrum kalmak zorunda olmak
- +1 yıl
Kadınların boy, tip gibi şeylerle ilgilenmediğini anla kardeşim. Eğer öyle kızlar varsa onlar çocuktur daha, olgun kadınlar bunlarla ilgilenmez. Karakterin, yürüyüşün, onlara yaklaşma tarzın kısaca kaliten önemlidir. Biz erkekler görünüşe, kadınlarsa hissettiklerine aşık olur. Kendini geliştir, hobilerin, amaçların olsun. Kısaca bir hayatın olsun. Sonrası gelir. Ayrıca benden 10 küsür cm uzun bir kızın aylarca beni ikna etmek için uğraştığını söylesem, bana inanmazsın değil mi? :)
Soran+1 yılKendimi yeterinve gelistirdim her alanda beni taniyan hrrkes ne kadar harika biri oldugumu soyluyor karakter kultur bakimindan fixigimi cok begeniyorlar tipimi bgeniyolar ama herkes kida oldugumu soyluyor kizlar bu yuzden ilgilenmiyor bu kadar basit
Soran+1 yılSpor ve moda en büyük hobim diyebilirim mesela erkeklerim ilgilenmeyecrgi kadar modaya duskunum ikoncan diyolar okulda bana. Sonra kampciyim degisik yerrleri kamp yaparak geziyorum
Soran+1 yılDaha onlarcasi
- +1 yıl
Kaç yaşındasın, boyun kaç? Bu arada herşey tamamsa boyu hiç takmaman gerek.
+1 yılunutma; devede de boy var ama eşeğin arkasından gidiyor diye bir söz var. yine de rica ederiz, önemli değil.
08 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Soran+1 yıl@Tembel uzunlar da benim tipimi kiskaniyor napalim simei sjjchv
+1 yılkanka şu linke bak bida düşün
www.kizlarsoruyor.com/.../q5780414-ben-cok-sanliyim-sizcede-ogle-degilmiyim01 Yorumla
Soran+1 yılNe farkedicek kaptan beni seven birini ben sevixem mi? Benim sevdiğim kızı etkileyemedikten sonrs ne onemi var. Cennte gidersem ilk isteyecegim seylerdrn biri uzun boylu olmak olurdu ama boylr Allah a isyan eder hibi konusarak zor gozukuyor :(
+1 yılben 1,80 boyundayım evde perdeleri ben takıyorum :) yani takılma böyle şeylere boy değil işlevi :) öyle düşün senin kişiliğini severler boyunu değil
01 Yorumla
Soran+1 yılBenden 4 cm uzunsun 180 in uzun olmadigini soyluyor kizlar kisiligimi derken binlerce arkadasim varken hic kiz arkadasim olmamasi gosteriyor karaktere ne kadar onem verdiklerini
Aşk İlişkileri konusunda 430 cevap paylaştı. benim erkek kardeşim 165 boyunda kızlar etrafında fır dönüyor. önce sen kendini sevmelisin, başkası boyun için birlikte olacaksa hiç olmasın zaten.
05 Yorumla
Soran+1 yılNerde yasiyor erkek arkadssin? Beni mvevremde 165 kiz bile az var ki kendilerinden 20 cm uzun birini idtiyor hepsi
Soran+1 yılSenin erkek ksrdesin kac yaisnda? Benim yanima koysalar yyzune bakmazlar
Soran+1 yılBana tum kizlar bakiyor ama kimse svmiyor mwrhaba bile demiyorlar ssdrce bakiyolar
Saçmalama kardeşim ya boyla ne alakası var üzme tatlı canını çıkar karşına kalbinde ki gibi biri. burdakiler kendini bişey sanıyor lar
01 Yorumla
Soran+1 yılDisarda ds ayni burdakiler robot mu? Disarda da aynilar burda da
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılYa sen niye aldırış ediyorsun ki boşver devedede boy var 😐
03 Yorumla
Soran+1 yılOyle degil o is kardesim iste oyle degil sen de dahil tum kizlar uzun erkekleri seviyorsjnuz her zaman da hoyle olucak bin tane ozelligime ragmen 10 cm uzun degilim diyr hicbie zaman sevilmicem
- +1 yıl
Hayır bende kısayim isteme hakkım yok ztn ben boya tipe bakmam. Genelleme yapma.
Soran+1 yıl:d nedeb hakkin olmaisn ki sacmalik. Senin gibi diyenler cok var ama inandirici degil. Benim karakterimin cok iyi oldugunu ger gun söylerler simdi bana karakterr ayagi yapiyor herkes de kizlar goremiyor sanirim erkeklerin hepsi gördüğüne gore
Saçmalama. Boyuna gibi. birini bulursan neden olmasın
02 Yorumla
Soran+1 yılBenden 5 cm biri de hoyuma gore oluyor ama sen ve diger kizlar 20 cm uzun istediginiz icin
Hiç öyle takıntılarım yok bnden kısa olmasın yeter.
03 Yorumla
Soran+1 yılTabi heoiniz boylr dersinzi sorunca eski sevgiliniz veya sevdiginiz kisinin boyu 180 den az cikmiyor soylr bakalim eski sevgilimin ya da hoslandigin sevdign kisinin boyu kacti
Soran+1 yılAaaa milyinda bir selam
+1 yılNe önemi var ki boyun
192 boyum var diye kızlar beni mi tercih edecek
Senin kafan karışmış sanırım05 Yorumla
Soran+1 yılBenim tipimde benim gizigimde 192 biri olsan turkiyenin en unlu mankenlerinden biri en unlu tv oyun ularindan biri olurdun. Kullanmayı bilmiyorsun demek yoksa onlar icin boyum 192 dedihin an biter her sey
- +1 yıl
Boyumu ünlü olmak için kullanmak mı. Bu da farklı bir şey. Vücudum genelde caydırıcı, Güven verici etki yapıyor. Ünlü olmayı istemezdim gerçekten
- +1 yıl
Bence seni boyun yüzünden reddedenleri bana gönder. Eminim yerin dibine girmek isterler :)
Soran+1 yılBen suanki tipimle tarzimla diyorum boyum da olsaydi direk unlu olurdum bu halimle bile ajansa cagiranlar oldu
Soran+1 yılSen de yapabilirsin biraz fizzige yükleneceksin
+1 yılne alaka.180 üstleri genelde kızların son durak olarak ciddi olark dusunduklerı tipler.. ondan öncesı kızlar herseyı ufak tefekte olsa çılgın erkeklerle yasıolar boyuna postuna bakmadan
01 Yorumla
Soran+1 yılTam tersi
+1 yılTakma bunu soyleyenler 1.60 kizlar 1.75 kizlar soylese haklılar derim bosver takacak sey degil
01 Yorumla
Soran+1 yılHakli veya degil istekleeri o
Aşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. saçma sapan düşünceler daha ergenlikten çıkılmadı herhadle
02 Yorumla
Soran+1 yıl23yasima giricem bro ben dusunmuyorum bunlari kizlarin gepsi düşünüyor
Yerden bitme cüceler neden 180 boy ister ki önce kendine bak dimi?
03 Yorumla
Soran+1 yıl170 165 biri de istememelk 5 cm uzun olunca oluyorm usun
Soran+1 yılSevfigin kisi varsa kac cm boyu? Soyler misiniz ya da eski sevgiliniz falan
+1 yılBen 1.55im ama 180 uzeri erkekler ilgimi cekiyor neden bilmiyorum
18 Yorumla- +1 yıl
boyum 160 ve sizin gibi düşünenlere zaten ihtiyacım yok linke bak
www.kizlarsoruyor.com/.../q5780414-ben-cok-sanliyim-sizcede-ogle-degilmiyim
Soran+1 yılSen de onlaein ilgisini çekmiyorsun yerden bitme tipsiz birisin
- +1 yıl
İlgilerini çekiyorum merak etme :D
- +1 yıl
seni kullanıp atarlar
- +1 yıl
@Hayata-küşmüs Niye böyle bir şey yapsınlar insanları bir tutmayın. Ayrıca neden ilgimi çektiklerini bilmiyorum dedim. Siz hemen o iğrenç yargılamalarınızla cevap verdiniz. İşte böyle insanlardan nefret ediyorum
- +1 yıl
ben senin gibi insanlara bayılıyodum insanların fiziksel özelliklerine bakarak şey yapan insanlara
- +1 yıl
@Hayata-küşmüs Ya kardeşim bu benim görüşüm kimseyi ilgilendirir mi. Ben yargılamıyorum sadece öyleleri ilgimi çekiyor dedim diğerleri cehennemin dibine mi gitsin dedim. İllaki kendi sevdiğim bu kriterlere uymayan insanlar oldu ben onları dış görünüşlerine göre değil kalplerine göre sevdim
Soran+1 yılNe cekiyor benim tipimde 185 biri sana bakmaz
+1 yılye öyle diyorsun ki boyun kaç? saçma şeyler bunlar takılma..
03 Yorumla
Soran+1 yılSacma faln segil 23 yillik lanet hayatimda bir kere sevilmedim. Neden? Neden ? Soyler misin bana
- +1 yıl
bende kısayım napim öleyim mi yani
Soran+1 yılKiz kisa olunca bir sey olmaz 2 ay spor yapsanizfixiginiz adriana limaya donuyor etrafinizda fir donuyor abazalar
+1 yılkim 180 altına bakmıyomus ya turkıye ortalaması erkeklerde 172 zaten
010 Yorumla
Soran+1 yılBakmiyolar iste 175 176 boyum var kisa mdiyortum kizlar
- +1 yıl
bence ıdealı o zaten kafana takmana uzuldum :)
Soran+1 yılBen takmiyorum iste kizlarin hepso ytakıyor 160 uzeri olmazmis baba
Soran+1 yılBana oyle diyolar
- +1 yıl
yaaa komık ya :)) boyun gerçekten kısa olsada ıcım yanmasa barı :)
Soran+1 yılKizlarin dusujnceleri bunlar ben de onlara muhtac kaliyorum işte yazik
- +1 yıl
peki ne deyim değişikmiş
Soran+1 yılSen tsnimiyor musun kizlari da soruyosun? Onlar aaa beni sevsin yeter diyip nerde 185 190 yakiskkli var asik oldum deerler
- +1 yıl
Digerlerini bilmemde ben 180 den fazla olmasi taraftari degilim sonucta kisa bir kizim napayim 190 boyu ya
Soran+1 yıl170 kiz icin bilr 180 ustu uzun bunu kabulemsin kizlar once
Dediğin gibi kızlar üzülme olgunlaşınca paraya bakiyolar
01 Yorumla
Soran+1 yılPara da yok ne parasi ya
poff boş muhabbetler bunlar.
16 Yorumla
Soran+1 yılBos degil gercek o kadar eminim ki tek sebebin boy olduguna
Soran+1 yılBasit insnalarin degil. Tum kizlar ayni sekilde konusuyor. Basit değilim diyenleri de gordum
Soran+1 yıl;) kizlari taniyaamamaidsin 18 yilda
valla 186 boyum var kilomda 84 ama lafta yani kızların dediği
03 Yorumla
Soran+1 yılNe laftasi o boy bende olcak sabaha kadar 50tane kizi pesimde dolandiririm
Soran+1 yıl:d isini de hic bilmiyosun o zaman hshx
Kardeşim çok yanlış kafadasın
01 Yorumla
Soran+1 yılNedeni ne
+1 yılAlakası yok uzunlukla
08 Yorumla
Soran+1 yılNeyle alakasi var peki
- +1 yıl
E tamam yazıdaki şanslısın işte seven boyun için sevmeyecek
Soran+1 yılBen yazmafim o soruyu
- +1 yıl
Ne farke der aynı
Soran+1 yılBak kardesim beni tanikaya calisan biri olmadi tipim de fena degil
- +1 yıl
Olmaması ne senin ne de benim suçum nasip kader kısmet
Soran+1 yılBenim sucum
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimsenin seni üzmesine izin VERME.
01 Yorumla
Soran+1 yılPencereden atlamak istiyorum
+1 yılEvet 180 altı hiç ilgi çekmiyor.
05 Yorumla- +1 yıl
boyum 160 ve sizin gibi düşünenlere zaten ihtiyacım yok linke bak
www.kizlarsoruyor.com/.../q5780414-ben-cok-sanliyim-sizcede-ogle-degilmiyim
Soran+1 yılSen de benim ilgimi cekmiyorsun ne gogus var ne kalca ne ince bel ne yuz ne bir sey sabaha kadar yanimda dursan bir kere dönüp bakmam turk kizlarinin yuzde 99 ina oldugu gibi
- +1 yıl
İlgimi çekmiyor diyorum senin söylediğin şeye bak. Bu şekilde konuşmaya hakkın yok!
- +1 yıl
sende çocuğu ne sinir ediyon o mu istedi küçük boylu olmayı adam 250 cm olsa ama soytarı olsa biriside 150 olsa ama iyi yürekli olsa soytarı ilemi sevgili olacan
Soran+1 yılBenim de gerisi ilgimi çekmiyor ayni seylerden basettik nasil guzrl bir duygu oluyor muymus?
1.95 boyum var ne oluyor sanki
03 Yorumla
Soran+1 yılSen de cok uzunsun be 7 cm banaver ben 182 oliyim sen 188 ol valla 188 cok iyi bie boy :D
Soran+1 yılVer ya olmaz mi:(:(:(:(
Aşk İlişkileri konusunda 691 cevap paylaştı. Ezikmisin ne alakası var
02 Yorumla
Soran+1 yılEzigim alkkasi var
+1 yılrica ederiz :D
11 Yorumla
Soran+1 yılKomik misin abla yasin 36 olmus ne isin var buralarda
Tamamen saçmalık. ✋
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet tipsiz bota kupu yerden bitme turk kizlari tamamen sacmalik slav bir kizla para karsiligi evlenip ailemin boy ve guzellik genlerini degistirmeyi dusunuyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılsaçama kısa olunca ne oluyor muş
01 Yorumla
Soran+1 yılKizlar yzuune bile bakmiyor
+1 yılYok artık
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden tum kizlar hoyle dusunuyor :(
- +1 yıl
Bence sen saçma düşünüyorsun boy ne ki özgüvenini dış görünüşüne göre oluşturma
Soran+1 yılOyle ama. Cunku beni tanimaya calisan brii olmadi
- +1 yıl
Kendine güvenmediğin içindir
Soran+1 yılSacma sapan eyler bunlar ben kendime güvenmem de kizlara karsi disaeda bir oturuyorum herkes diyor nr kadar özgüvenli duruyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. saçmalık
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet kizlarin yaptigi sacmalik
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyun kac ki?
01 Yorumla
Soran+1 yılKisa uste 175 falan
+1 yıl1.82 yim kısayım :/
08 Yorumla
Soran+1 yılNeren kisa 182 olsaydim var ya tum kizlar beni sevrdi
- +1 yıl
Öyle olmuyor😀
Soran+1 yılOluyor bro. Fizigini düzelt sendde
- +1 yıl
Düzgün😀
Soran+1 yılLan oyle değil hayvan gibi bas ben 20 kiloyla biceps curl atiyorsam sen 30 35 le aticaksin :d 40 cm bicepsim var senin 45 flan olabilir
- +1 yıl
2 ay ara verdim 1-2 hafta ısınim basıcam artık😀
Soran+1 yılBenim gogus cevresi 115 cm biceps 40 bel 82 senin olculer ne beo yardim edelim biraz sana :D
- +1 yıl
Ölçü alıcak kadar uzun süre yapmadım hea ama 72 kg yim😀
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. uzun kız iticiliği
05 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka kisasi da 180 ustu idtiyor uzunu da
Soran+1 yılKizlar sevmiyor kisa olunca
Soran+1 yılSevmiyolar kardesim sfvmiyolar en ufak merhaba demiyolar
+1 yıltercih meselesi
01 Yorumla
Soran+1 yılBiz de buyuk gogus bjyuk kalca tercih ediyoruz ama yok?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyun kaç?
02 Yorumla
Soran+1 yıl175
- +1 yıl
EE yok artik 5 cm için mi üzlüyosun inan eğer fit bir vücudun varsa o 5 cm ne fark edilir ne de kimse umursar ayrıca seven her türlü sever eğer dediğin gibi tipin düzgünse boy önemsiz 1.90 olupta tipsiz kilolu biri ile kimse ilgilenmez asil sen bu takintiları birakip kendini geliştirme çabalarina gir her şey boy değil
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam