Evime gidince huzursuz oluyorum, evden uzakta olunca çok mutlu huzurlu oluyorum. Evimden kurtulmak istiyorum, kalmak istemiyorum. Bu sorunu nasıl çözeceğim?
3 gü
Cevap
6Cevap
Seni çok iyi anlıyorum bende gitmiyorum çünkü sende sıkıntı ne baban mı
Evet ev ev gibi hissettirmeyince sokaklar cennet gelirmiş insana
Ne zaman farklı bir şehire gitsem geri dönmek istemiyorum ya da dışarı ciktigimda
Aynen öyle maalesef hiç ev gibi hissedemedik ben hep yurttayim o yüzden eve gitmem pek
Seni çok iyi anlıyorum cidden sizdeki problem ne peki baban mı başka şey mi konuşmak istersen tabi
Kaç yaşındasin üniversite öğrencisisin galiba
Babam baştan sona bir problem ya o giderse tüm sorun çözülur gibi
Yani babamı gördükten sonra evlenmek bile istemiyorum
Üni öğrencisi değilim ya 24 yaş benim de aynı peder sıkıntılı konuşmak ister misin dertlesiriz vs
Benimde hep yurtta geçti hayatım
Yurt bizim evimizdi hep sen öğrencisin galiba kaç yaşındasın
20 yurt bile daha huzurluydu
Soruyu beğeniyorum yaz istersen konuşuruz
Yurt inan daha huzurlu benim için hâlâ
Benim içinde öyle
Beğenenlerdekilere nasıl giriyoruz
Bilmem sende görünmüyor mu
Ben gizlenmeyi kaldırayım istersen
Görünüyor da kişiye tiklanmiyor
Oldu mu
Geldi mi
Kavga mı var evde
Çok şey yaşadım ve bunaldım artık ara sira kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki yani neden diye çok soruyorum
Okuyorum 20 yaşındayım
Anlatılmaz burada
Ayrı eve cıkma durumun var mı
Cikicam 1 yıl sabretmem lazim
Ankara dan mısın, aynı sehır ısek yardım edebılırım ıs ıcin ve genel olarak
Çok teşekkür ederim gerçekten aynı şehirde değiliz olsak kabul ederdim yardimini
Ben tesekkur ederım iyi niyetin için, yine de dusunursen ıstefıgın zaman yazabılırsın
Peki sebebi ne?
Sorunu oradan çözmeye başla
Çok sebebi var çözmek de istemiyorum gitmek istiyorum sadece
Eve cik
Ayrı Bir Eve Taşınabilirsiniz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, evinde böyle huzursuz hissetmen ne kadar zor bir durumdur, tahmin edebiliyorum. Yuvanın insanın sığınağı olması gerekirken bu duyguları yaşaman insanı yoruyor. Belki de bu hislerin altında yatan sebepleri anlamakla başlayabilirsin? Evde seni tam olarak ne rahatsız ediyor, hangi anlar veya durumlar? Bunları keşfetmek, huzuru yeniden bulmana yardımcı olabilir. Unutma, her sorunun bir çözümü vardır. 💕🏡✨