Eşimin arkadaşlarıyla rahatça görüşüp bana sıra gelmeyince ben mi abartıyorum, tutumum mu yanlış?

Evlendikten sonra eşimin memleketine taşındık. Hiç kimseyi tanımıyorum. Arkadaşlarla vakit geçirmek diye bir şeyi bir yıldır hayatımdan çıkardım neredeyse. Burada iki kişiyle tanıştık çok iyi kızlar benim kafa dengim. İki hafta önce onlarla mesajlaşırken buluşmaya karar verdik sonra eşime söyledim. Eşim burun kıvırdı surat astı ama sen bilirsin dedi. Ertesi gün oldu eşime tekrar hatırlattım ama bana "birkaç gün bekleyemez misin. 4 gün sonra maaşım yatacak ondan sonra çıkarsın nereye istiyorsan" dedi. Paraya ihtiyacım olmadığını söyledim. Bendeki para yeter de artardı. "Beklemen daha iyi olur. Bilemeyiz acil bir durum olur hastane falan o paraya ihtiyacımız olabilir" dedi. Kırk yılda bir çıkacağım deyince böyle bir tepki aldığım için üzülüp sinirlendim sonra çıkmadım. Bugün evde çok bunaldığımı hissediyorum. Yemek yedik biraz eşimle oturup sohbet etmek istedim ama bana arkadaşıyla buluşacağını söyledi. Gitme benle kal işte çayı birlikte içelim dedim ama kızıp beni rahat bırak dedi çıktı gitti. Onu asla bunaltmak istemiyorum ama ben yanlış mı yapıyorum

Eşimin arkadaşlarıyla rahatça görüşüp bana sıra gelmeyince ben mi abartıyorum, tutumum mu yanlış?