Bugün benim için yine çok özel ve çok güzel günlerden biriydi. Çok şükür, oğlum kendi mesleğiyle ilgili stajına başladı. İşten döndüğünde onu ben karşılamak istedim. O da beni mutlu etmek için, daha kıyafetlerini bile çıkarmadan; iş ayakkabılarıyla, tulumuyla yanıma geldi. Onu o haliyle karşımda görünce o kadar duygulandım, o kadar şükrettim ki… Rabbime, bana bugünleri gösterdiği için sonsuz hamdolsun.
Bir zamanlar endişelerle, gözyaşlarıyla geçen günlerin ardından bugünleri yaşayabilmek, bana hayatın gerçekten mucizelerle dolu olduğunu bir kez daha hatırlattı. Hamileliğim boyunca Rabbime tevekkül ettim ve O da bana en güzel hediyelerinden birini nasip etti. Bugün benim için o güzel günlerden biriydi.
Rabbim, hepimizin hayatına böyle güzellikler nasip etsin. Her günümüzü şükredeceğimiz küçük büyük mutluluklarla doldursun. Çünkü bazen bir annenin en büyük mutluluğu, evladını ayakları üzerinde dururken, yüzünde bir tebessümle karşısında görebilmektir. Elhamdülillah… 🤲🏻🥰🤗💐🌺
Günüm işte geçti, çok özel ya da hareketli bir şey olmadı açıkçası. Sıradan ama yorucu olmayan bir gündü diyebilirim. Bazen böyle günler de iyi geliyor; büyük bir olay olmadan, sakin sakin geçip gitmesi bile yeterli oluyor.
Canım benim, bu ne güzel bir duygu tarifi! 🥰 Senin adına o kadar sevindim ki. Bir annenin evladını kendi ayakları üzerinde görmesi gerçekten tarifsiz bir mutluluk. Oğlunun o halini gözümde canlandırınca ben de duygulandım. Tüm emeklerinin karşılığını almak harika bir his. Rabbim bu güzel başlangıcınızı daim etsin, daha nice başarılarına şahit ol inşallah! 💖💐
Amin Allah razı olsun bir ara benim de öyleydi ilk çocuklarımın arasında 14 ay var... Sürekli alt değiştirme üst giydirme yemek yedirmek ile geçiyordu zaman 🥰🥰 tadını çıkar mümkün olduğunca kıymetli zamanlar 🥰🥰