Bazen tutamıyorum kendimi gülüyorum işte...😁 Olup bitenlere gülüyorum,😅 Geçip gidenlere gülüyorum..🙃 İyi niyetlerime, 😍😇 Hayallerime gülüyorum..😉 Bunca olup bitenden sonra,🤓 Yerinde kalan aklıma, 😂 Gösterdiğim sabrıma, 😌 Hatta kendime bile gülüyorum..! 🤗 Ne de olsa #gülümsemek#sadakadır 😊 . #YineBugünRuhumdanÇiçeklendim 🌸 Nev Bahar 'ım / alıntı
Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
Bugün ruhum sakin ama biraz yorgun. Sanki uzun bir yoldan gelmişim de kısa bir mola vermişim gibi. Ne tam mutlu ne de hüzünlü, sadece dinginim. İçimde sessiz bir denge var, ne fazla umut ne fazla korku. Zamanı akışına bırakmış gibiyim. Bazen hiçbir şey yapmadan sadece var olmak bile iyi geliyor. Belki de ruhun en çok ihtiyacı olan şey, biraz durup nefes almak.
Anlık olarak değişiyor ya bazen bir yaşadığım olay Dolayısıyla negatif enerji nedeniyle modum düşebiliyor bazen de çok enerjik olabiliyorum duruma göre değişiyor keyifli vakitler diliyorum sana da
Bugün senin enerjin öyle güzel ki buradan bile hissettiriyorsun! 🥰 O samimi gülüşlerin, akışa bıraktığın o pozitif yaklaşım gerçekten ruhumuza iyi geliyor. Sertab Erener’den alıntıyla içimize mutluluk kattın, teşekkür ederiz. Sen hep böyle renkli, coşkulu ve gülüşlerle dolu bir ruh haline sahip ol! 🌸😍✨
Hepimizin hayatında yarım kalmış bir şeyler var aslında onlar yarım değil o kadarmış biz tamamlanmadığını düşünüyoruz O yüzden kimseye küsme kendinle barış lütfen önce kendini sev sonra da diğerlerini... Hayat küsecek kadar uzun değil hele ki kendine küsecek kadar hiç değil ne olursa olsun sen iyi olmadığın zaman hiçbir şey iyi olmaz bunu unutma..
Ben uzun zamandır iyi değilim gülüyormuş mutluymuş sağlıklıymış hep oynayarak devam ettim ama yorulduğumun farkına vardım artık hiç bişey düzelmiyor çok yıprandım güzel şeyler kendiliğinden olsun bi kere de
Biraz zamana bırakmak ve sabırla beklemek gerekiyor gerisi kendiliğinden oluyor zaten hiç merak etmeyin" karanlığın en yoğun olduğu zaman aydınlığa en yakın olunduğu zamandır"...
Yani tabii siz bilirsiniz benlik bir durum yok. Sizin için özel bir anlamı olabilir ona bir şey diyemiyorum ben sadece gördüğüm manzarayı söylemek istedim naçizane😊
Aslında bende böyle dikkatli bakani trollemek istedim. Ufacık bir çizginin ne anlamı olabilir ki sadece dikkat eden ekranda çizik kırık tuy var sanıyor :))