Kişilik & Karakter Canlar 🤗 nasıl geçti gününüz? bribón Takip Et Bilge Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Bugün işte aşırı yoğundum ama pozitiftim ve hala enerjim yerinde çok şükür. 🙏🏻😅VE BU GÜZEL İNSANLARI KOYMADAN GEÇEMEDİM 🌹🥰 Canlar 🤗 nasıl geçti gününüz? Cevapla İş Soruları Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. benim sıkıcı geçiyor maalesef biraz.. 1 1 Yorumla bribón +1 yıl Profili değiştirmişsin reis.
Leptin Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ev işi yaptım biraz, ve bir arkadaşla geçti günüm 1 1 Yorumla bribón +1 yıl Sevindim 🙏🏻😇 Teşekkür Ederim Yorumla
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yoğun ve yorucu bir gündü..Fotoğraf çok güzel 😻 1 2 Yorumla bribón +1 yıl Allah kolaylık versin 🙏🏻😇 Yorumla _Petunya_ +1 yıl Teşekkür ederim..🙏🏻 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Pazar vardı bu gün malum oazara çıkınca insanın günü p*ç oluyor.. 1 2 Yorumla bribón +1 yıl Geçmiş olsun dayı 😅 Yorumla mehcab +1 yıl Sağol Yorumla
huzunluyurek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 779 cevap paylaştı. Allah'ım bugünümü aratmasın kötü değildir ama ne bileyim bugün bana akmak bilmedi geçmek bilmedi 1 3 Yorumla bribón +1 yıl Hayırdır inşallah ablam Yorumla huzunluyurek +1 yıl Genel olarak biliyorsun ya ablam durumları Yorumla bribón +1 yıl He biliyorum ablam. 🙏🏻😔 Rabbim yardımcın olsun ablacım inşallah Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl Ben hep iyiyim ki 😂Ne efsane insanlar 🥹😍 1 3 Yorumla bribón +1 yıl Aman kuzum Allah daha iyi etsin inşallah 😅🤲😇 Yorumla Milky7way +1 yıl Amin amin 🙏Senide kuzu Yorumla bribón +1 yıl Allah razı olsun kuzum 🤲😇 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Her zaman ki gibi bol koşturmalı geçti.. 😄 1 4 Yorumla bribón +1 yıl Keyfin yerindeyse sıkıntı yok ablam 😅🙏🏻😇 Yorumla TatlıKızzzz34 +1 yıl Çok şükür idare ediyoruz.. 😊 Yorumla bribón +1 yıl Allah kolaylık versin ablacım 🙏🏻😇🥰 Yorumla TatlıKızzzz34 +1 yıl Teşekkür ederim.. Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. maalesef bugünü boş geçirdim üzülüyorum 1 5 Yorumla bribón +1 yıl Neden 😕 Yorumla Sweetdreams1950 +1 yıl Üşendim çünkü yorgundum Yorumla bribón +1 yıl Yarın gün doğacak ve senin için güzel bir olacak inanıyorum 🙏🏻😇 Yorumla Sweetdreams1950 +1 yıl Teşekkür ederim umarım sizinde gününüz mutlu huzurlu geçer Yorumla bribón +1 yıl İnşallah 🙏🏻😇 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. sakin bir mesai vardı bende 1 2 Yorumla bribón +1 yıl İyi sevindim Allah kolaylık versin 🙏🏻😇 Yorumla çok_yaramazınız +1 yıl teşekkürler. :) Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Şu resim içimi ısıttı sadece, o kadar. 1 2 Yorumla bribón +1 yıl Bir faydam dokunduysa ne mutlu bana abim 🙏🏻😇 Yorumla Semih6934 +1 yıl Eyvallah kardeşim 👍😇 Yorumla
Kagan_altnsk Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl İyidir senin 1 1 Yorumla bribón +1 yıl Allah'a şükür gardaşım sağolasın 🙏🏻😇 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
benim sıkıcı geçiyor maalesef biraz..
Profili değiştirmişsin reis.
Ev işi yaptım biraz, ve bir arkadaşla geçti günüm
Sevindim 🙏🏻😇 Teşekkür Ederim
Yoğun ve yorucu bir gündü..
Fotoğraf çok güzel 😻
Allah kolaylık versin 🙏🏻😇
Teşekkür ederim..🙏🏻
Pazar vardı bu gün malum oazara çıkınca insanın günü p*ç oluyor..
Geçmiş olsun dayı 😅
Sağol
Allah'ım bugünümü aratmasın kötü değildir ama ne bileyim bugün bana akmak bilmedi geçmek bilmedi
Hayırdır inşallah ablam
Genel olarak biliyorsun ya ablam durumları
He biliyorum ablam. 🙏🏻😔 Rabbim yardımcın olsun ablacım inşallah
Ben hep iyiyim ki 😂
Ne efsane insanlar 🥹😍
Aman kuzum Allah daha iyi etsin inşallah 😅🤲😇
Amin amin 🙏
Senide kuzu
Allah razı olsun kuzum 🤲😇
Her zaman ki gibi bol koşturmalı geçti.. 😄
Keyfin yerindeyse sıkıntı yok ablam 😅🙏🏻😇
Çok şükür idare ediyoruz.. 😊