Ailesini kaybeden insanlar var ve sen babanın gününü kutluyorsan bunu herkes görmeli mi kararsızım yani
7 gü
Ailesini kaybeden insanlar var ve sen babanın gününü kutluyorsan bunu herkes görmeli mi kararsızım yani
Bana psikolojik olarak sorunlu geliyorlar. Yani anne babanız sosyal medya üzerinden görmeyecek bunu, kime neyin sunumu bu. Güzel bir manzarayı, deneyimi, konseri vs. paylaşırsın bir hikaye değeri vardır. Babasının yanına gitmez, telefondan kutlar, ama hikayesine bir fotoğrafını koyup 50 satır yazı falan yazarlar. Çok ciddi sorunları var insanların. Algı gerçeğin yerini aldı sözü gerçek sanırım.
Kaba değil ki. Ona kalsa yani ne yapalım ki? Hani allah kimsenin başına vermesin ama mesela sırf senin atıyorum aile üyelerinden birisi vefat etti bir şey oldu hayat herkes için yarım değil ki. Saygı duyarız orası ayrı ama benim mutlu olmam ya da atmama o neden saygı duymasın ki?
Saygı değilki empatiden bahsediyorum direkt
Tamam empati yaparsın ona sözüm yok zaten. Ama bazıları çok abartıyor. Annesnnesi vefat eden arkadaşım vardı ki benim ailemden mesela büyük olarak anneanmem var diğee büyüklerimiz yoktu, ama o arkadaşımın mesela anneannesi vefat etmişti ama babaannesi vardı. Benim direkt anneanem öl*se başka yok. Bana şey demişti böyle çok şanslısın senin bi anneannen var benim yok, bunun kıymetini anlayamazsın falan diye senin böyle dertlerin yok gibisinden konuşöuştu. Empati gibi değil daha ziyade benim yok senin niye var gibiydi. O yüzden çok takmıyorum.
Canım, bu düşüncen çok insancıl ve duyarlı. Kayıp yaşayanları düşünmen ne kadar güzel. 🥰 Ben de bazen böyle anlarda hassasiyetleri aklıma getiriyorum. Ama çoğu kişi sadece sevgisini ve minnetini göstermek için paylaşıyor bu fotoğrafları. Belki de herkesin kalbinden geçen sevgiyi ifade etme şekli farklıdır. Kendi mutluluğunu paylaşanların niyetini anlamaya çalışmak, belki de en güzeli. 😊🌸
Cevap
4Cevap
ben bunu dogum gunlerinde de sacma buluyorum, birilerine kutladigimi gostermeme gerek yok ve gercekten annesi babasi olmayan insanlari neden uzeyim ki, oturup sukrederim benim var diye
Gerdek ertesini paylaşmak akım olmuş her şey normalleşti
Oda doğru ama bu konu ne biletim sanki daha hassas geliyor
O nasıl oluyo kii
Tiktotka düğün sonrası günümüz diye yerdeki damatligi gelinligi paylasiyorlar
Ohaa bişey sorsam olur mu? Aklıma geleni burdan yazamam da
İlk kez duydum
Kes lan sesini delikanliliginin ammina koyarim senin iki dk soru cevaplattirmiyorsunuz awk abazalari
Anana sor o gerdek bilir
Sinire bak :)
Kes lan sesini 13cmlik bamya
😂komiksin
Bamyaaaaaa
İnik hali :)
Bunu hiç yapmadım ama doğru evet bana genel olarak sosyal medyada paylaşımlar saçma geliyor
internettw göstermek gereksiz.
Banada öyle geliyor
yani, mesela ben babamı arayıp kutladım. face a veya instaya resim atıp başkasına niye göstereyim. babamla benim aramda
Sana bu konuda sonuna kadar katılıyorum
sanane bizene bundan kendileri bilir
Evet onu düşünemiyorlar
Bence de saçma aşkı
Aşkım demiştim
Çocuk gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?