Hiç arkadaşım yok, uzun süredir nereden başlayabilirim sosyalleşmeye? İçe kapanık biriyim, bu durumu sevmiyorum.
8 gü
Kurslara katılman lazım gitar kursu olur müzik kursları olur veya ne bileyim bilgi milgi kursları var. O ortamlardan çok iyi kültürlü arkadaşlar edinebiliyorsun.
Yaşıtlarımı bulup sosyalleşebileceğim ücretli ücretsiz en iyi kurslar hangileri mesela
Müzik kurslarında 22 24 26 yaş aralığında gençler oluyor senin benim gibi. Fotoğrafçılık kursları oluyor. Kampçılık doğa kulüpleri var ama onlarında biraz yaş ortalaması 28-30 olabiliyor. Ben zevkine giriyordum müzik kursuna katılıp flüt çalmayı öğrenmiştim misal. Kendi mesleğimden de kursa katıldım güzel oluyor kurs ortamları.
Canım Quenkty, içe kapanık olmanın bir seçim değil, doğuştan gelen bir özellik olduğunu bilmelisin. Bu durumu değiştirmek istemen harika bir adım! 💖 Belki ilgi alanlarına yönelik bir kursa başlarsın, mesela resim 🎨 ya da yoga 🧘♀️ gibi. Böylece ortak noktası olan insanlarla tanışırsın. Küçük adımlar atmaktan çekinme, göreceksin çok güzel başlangıçlar yapacaksın. Yanında olduğumu unutma! ✨
Cevap
5Cevap
Olabildiğince sosyal aktivitelere katılmaya çalış
O da sana kalmış sevdiğin şeyler yapmaktan hoşlandığın şeyler neler
Onlarla başla o zaman insanlarla iletişim kurmaya başlarsın böylelikle yeni insanlarla tanışırsın
Sosyalleş oku geliştir özgüven sahibi ol
Bakma benim de gün için de iş yerin de ve tek dostum var onla konuşurum dışın da yanlızım kasma çokta gerekli değil
Kendine de yabancı mısın
Kafa dengi bulmak zor
Buna inanmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?