Evde canım sıkılıyor ama beraber geçebileceğin arkadaşım yok arkadaşlarımın olması için ne yapmalıyım? Sessiz biri olduğumdan hiç arkadaşım yok utangaçlığımı nasıl yenebilirim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Okuldan veya sanaldan bulup reelde tanışabilirsin güvendiğin biriyle tabi
Sanaldakilere güvenmiyorum
Bi işe girebilirsin orda çevre yapabilirsin
Okuyorum ama daha
Başka neler yapabilirim
Hımm başka aklıma gelmiyor pek fazla ya, belki dışarda kendine yakın gördüğün biriyle sohbet edip arkadas olabilirsin veya kurslara gidebilirsin hobi olarak oralarda arkadas edinebilirsin
Dershaneye gittim bu sene ama ortada arkadaş edinemedim. Kuzenim spor salonuna falan gidersem arkadaş edilirsin diyo sence gitmelimiyim
Evet aklıma gelmemişti bu çok mantıklı spor salonunda arkadas rahat edinirsin git bence
bence bu Corona zamanı herkes bi asoysol oldu...
okuldan, komutlardan., kuzen akrabalarla gez toz
Aynı durumdayım birbirimiz anlayabiliriz belki yaz bana
Okuldan falandamı arkasaşın yok
Okuldakiler yakın değilim sadece okulda konuşuyorum Dışarıda beraber gezmiyoruz.
Onlara yakın olarak başlaman lazım gerisi gelir ondan sonra. ailenden bile daha çok vakit geçirdiğin insanlardan uzak durursan hiç olmazki
Okuldakilerin arkadaşı var benim gibi sessiz biri de yok ki
Sen kendin gibi sessiz birini arayarak yanlış yapıyorsuz. sen sessiz başkasıda sessiz olursa nasıl tanışacak arkadaş olacaksın. sessizliğini kır biraz. diğerlerinin arkadaşı varsa sende ol arkadaşları. arkadaş sınırımı var
Arkadaş sınırı yokta beni kabul ederler mi diye diyorum onlar havalı ben çok utangaç biriyim isterler mi beni yan binamızda 2 tane kız var biri benimle aynı yaşta ama onlar sessiz değil havalilar benimle arkadaş olurlar mı? Ben daha tek başıma dışarı zor çıkıyorum uzağa tek gidemiyorum onlar her yere gidiyor
Sen kendimi fazla kısıtlamışsın birazda özgüven eksikliği var. ibelkide seninle arkadaş olacaklar ne biliyorsun. illaki her gittikleri yere gitmene gerek yok. ayrıca o iki kızdan başkasıdamı yok. sanırım sen onlarla arkadaş olmak istiyorsun ama ayak uyduramam diye çekiniyorsun
Evet o kızları çok kıskanıyorum onlar gibi olmak istiyorum onların arkadsşları var sevgileri var benim hiçbir şeyim yok. Brn onlar gibi değilim. Onlar geziyor ben evde can sıkıntısından öpüyorum
Can sıkıntısından ölüyorum
Evde oturuyor olamnın sebebi ailenmi senin kendi tercihinmi
Biraz annemin baskısı var ama kendim uzağa gidemiyorum. Aslında gezmek istiyorum ama babam veya annem olmadan dışarı çıkmıyorum genelde
Arkadaş olmak için illa dışarı çıkıp uzaklara gitmek gerekmiyor. sen önce o kızları kıskanmayı bırak kendi hayatını çiz önce. birazda kendini dışarıya aç. yaşın kaç nilmiyorum ama yaşın ilerledikçe o sessizliğinde geçer merak etme
Doğru ama şu an sessiz olmam hiç iyi değil benim için akrabalarım arkadasın var mi diye soruyorlar arkadaş edin diyorlar ama ben bu kadar sessizken kimse benle arkadaş olmaz kendi hayatımı nasıl çizicegimi hiç bilmiyorum nasıl arkadaş edineceğim. Ne dicem bilmiyorum
Sessizim derken demek istediğin ne tam olarak. kendi tercihinmi konuşmak mı istemiyorsun yoksa çekimiyormusun. kendini dazla ksmışsın sen bi sal kendini kim ne der diye düşünme o benle konuşmaz bu benle konuşmaz deme girişimde bulun. elbet birileriyle frekansın uyar
Çekiniyorum o yüzden sessizim biri bana soru sorunca cevap veriyorum ama pek sohbet edemiyorum. Bazen de soru soruyorum. . Dershanede bir çocuktan hoşlanıyordum ama onunla hiç konuşamadım. Ben daha onla sohbet edemiyorken ona nasıl söylem ondan hoşlandığımı söylesem kabul etmeyecekti belki de o yüzden söylemedim çekindim
Bak hep karşı taraf adınada düşünüyorsun sen. önce konuş arkadaş ol hoşlandığını sonrada söylersin hatta söylemen gerek kalmaz hareketlerinden belli olur. sen böyle durursan krşındakilerde sen sessiz konuşmuyorsun diye senle konuşmaz öyle gider. nasıl olmak istiyorsan öyle davran kasma kendini bir kaç kez dene gerisi kendiliğinden helir
Ben erkeklerle ne konuşacağımı bilmiyorum hani dersten konuşum belki ama hep ders konuşulmaz ki ne konuşmaliyım? Nasıl yaklaşmalıyım ona hiç bilmiyorum
Bende erkeğim ve hiç tanımadığın biriyim bak ne güzel konuşabiliyorsun. biriyle konuşmaya başlayınca llaf lafı açar konudan konuya atlarsın ama sen kendini kastığın için takılıyorsun. konuşacak onca konu var kendini rahat bırak önce
Mesajla kolay konuşmak ama yüz yüzeyken aynı olmuyor ki
Güzel giyinmeye çalışıyorum makyaj yapıyorum ama hiçbir işe yaramıyor.
İyide makyajı yaptın güzelde giyindin ama insanlara mesafelisin nasıl gelipte başkası senle konuşanilsin. bari sıcak kanlı ol güler yüzlü ol insanlar sana yaklaşanilsin sen yaklaşamıyorsan. giydiklerine ettiklerinne tavrınıda ekle birde öyle dene
Ya arkadaş olmak istiyorum ama direk arkadaş olalım mı diyim
Bence ailemden dolayı ben böyleyim onların psikolojik sıkıntıları annemle babamın anlaşamaması anneminde benim gibi dışarı az çıkması onunda sessiz olmasından dolayı bende sessizim
İllaki ailenin durumu etkilerde onlarının sorununun seni yönlendirmesine izin verme. kimseye arkadaş olalımmı deme ama biraz açık ol çevrene karşı dediğim gibi başkalarının seninle iletişim kurmasına izin ver. insanlara yaklaş bişeyler sor sormak için bahane yarat. madem istiyorsun sal kendimi bir gerisi gelir.
Seninle sanaldan arkadaş olabilirmiyiz
Yani sohbet edebilirmiyiz
Olur ekle sen
Tamam ekledim
Ben birde hazır metin olsun istiyorum önceden biri benim ne konuşacağımı söylesin istiyorum. Erkeklerle hangi konular konuşulur bilmiyorum. Sırlarımı anlatacak bir arkadaşım bile yok.
Hazır metin olmaz öyle olursa metin bitince ne yapacaksın. bunun yolu laf lafı açar muhabbet ilerler yoksa biryerde kesilir kalır
Muhabbeti nasıl başlatıcam
O an düşüneceksin onu biriyle konuşacaksan o an belki bişe sorarak belki bi şaf çarprak anlık belli olur illa şöyle başlayacaksın diye bişe yok. rahat bırak kendini. eklemende gelmedi bu arada