Kafayı yemek üzereyim hiç tanıyan yok hiç samimi olduğum yok ne halt edeceğim ben
3 ay
Kafayı yemek üzereyim hiç tanıyan yok hiç samimi olduğum yok ne halt edeceğim ben
Cevap
15Cevap
Tüm seçenekleri değerlendir ama dürüst efendi insanlarla arkadaşlık kur
Nerden bulabilirim
Buradan bulabilirsin, gerçek hayatta spor salonuna falan gir, hem görünüşün güzelleşir hem de arkadaş çevren oluşur. Halk eğitim merkezindeki kurslara yazıl, oradan da çıkar
Ben nasıl iletisime geçilir bilmiyorum samimi olamıyorum kimseyle ama çok istiyorum neden olmuyor bilmiyorum
Spor salonunda çalışmaya başladıkça, iyi bir fizik dikkat çeker. Erkek ve kız arkadaşlar oluşur, seninle konuşmaya çalışırlar.
Egoyu bırakıp sen erkeklere yürü yani madem hiç arkadaşın yok.
Normalde ne halt ediyosun?
İnsanlardan neden uzaksın
Evdeyim
Kızma ya
Uzun hikaye bı ara depresyon geçirdim üç sene evden çıkamadım üstüne sosyal fobim de var kimseyle arkadaşlık kuramadım şimdi üni bitirdim ama atanamadim yaş 28 zoruma gidiyor herkesin geçmişten çevresi var
Çok geç bu yaştan sonra bulamam üzülüyorum
Dışarı çık otur bi yerlere illaki konuşan tanısan olur
Bende yanlızım arkadaş olalım mı dost olarak sırdaş oluruz
ayrıntı yazmamışsınki nasıl bir yerde yaşıyosun çalışıyomusun vs
Küçük bı ilcedeyim normalde burada yok şimdide ablamın yanına geldim iyice kötüyüm tek pişmanlığım memleketimden bulamamış olmak
Yeni bir yeremi taşındın?
Küçük bı ilcedeyim normalde burada yok şimdide ablamın yanına geldim iyice kötüyüm tek pişmanlığım memleketimden bulamamış olmak
Bı yeri yazmadım ablamın yanında kalıyorum
Internet bir araçtır ve amaca hizmet eder
Benim de hiç arkadaşım çevrem yok hep evdeyim
Kötü bir durum belli bir yaştan sonra zor
Neden zor
Şu yüzden yaşımız küçükken çıkarsız kuruyorduk ilişkilerimizi büyüyünce biraz zorlaşıyor bence
Bişey yapmam lazım lütfen tavsiye verin daha da geç olsun istemiyorum
Ekleyebilirsin istersen
Denkse yer görüşmk isterm
Pazar yürüyüş cafe olurdu
?🫣
Çalışıyor musun
Hayır atanamadim
Napiyosun peki
Evdeyim
Ailenle mi yasiyorsun
Evet
Üniversiteden arkadaşların yok mu
Hayır uzaklar
Hangi bölüm hangi üni
Akrabalarında yaşıtın kız da mı yok
Valla yok
hangi şehir
Yazzık
Yaşın kaç
28
Gücwnilec2k kimse yok inan iş bak kendine
Arkadaşsiz kafayı yiyorum insan lazım bana
Bulursanbanada haber ver çalışıyormusun
Hangi şehirdesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu his çok yorucu biliyorum 🥺 Yalnız olman senin sorunlu olduğun anlamına gelmez, önce bunu kafanda netleştir 🧠💛
İlgi alanlarına uygun ortamlara girmeye çalış. Kurslar, spor salonu, gönüllülük, online topluluklar iyi başlangıç olur 🎨🤝 Yüzde yüz uyum arama, ufak sohbetlerle başla. Zamanla güven ve samimiyet kendiliğinden oluşur. Pes etme lütfen 🌿✨