Kayın validemden duyduklarımı siz duysaydınız ne yapardınız, ben bunları yaptım?

1-Çocuk yap, çocuğu olmayan adamın gözü dışarıda olur. (Cevabımı verdim ama tartışmadım, görüşmeye devam ettim)

2-Annene çok gidiyorsun 15 günde bir git, birkaç ay sonra bunu 1 aya çıkarttı (bu konu sadece eşimi ilgilendirir dedim, görüşmeye devam ettim) not: Annemle aynı ildeyiz.

3-Hep kuru yemekler yapıyorsun oğlum kilo alıyor sulu yemek yapmayı öğren (yapıyorum ve biliyorum, size özel menü yapmak için normal bir sulu yemek tercih etmemiştim o yüzden öyle anladınız sanırım dedim görüşmeye devam ettim)

4-İl dışındaki kardeşimde kalmaya gitmiştim 4 gün beni aradı ve "Benim oğlum çamaşırını kendi yıkayacaksa, yemeğini kendi yapacaksa niye evlendiniz siz" dedi. (1-2 ay kadar konuşmadık sonra düzeldi)

Görüşmeyi bitirdiğim sözleri part 2'de kfkfkdk

Güncellemeler
5 gü
Part 2
1-Evlendikten sonra oğlumun ahlağını değiştirdin parmağında çocuk gibi kukla ettin.
2-Nerde o dediğim dedik baskıcı oğlum. Kardeşini bi yere göndermezdi sen hep arkadaşlarınla buluşuyosun.(Liseden beri olan kız grubumla evde, kafede oturmam battı)
3-Ne gelinler var (eli hep kaynanısının evinde olan çekip çeviren)
4-Yalandan ağlama
5-(Sesim yükselmeye başladı artık) Nerde o sessiz sakin konuşan kız? Jdkdkdkdkdks
6-Kadın dediğin... diyordu kestim. Sonuç yüzüne bile bakmıyorum
Kayın validemden duyduklarımı siz duysaydınız ne yapardınız, ben bunları yaptım?