Türkiye'nin falcısı diye adlandırılan ve gerçekten kalp gözü açık bi insana fal baktırdım. Daha önce de baktırmıştım, tüm hayatımı bilmişti. İlişkimin sonunu da bilmişti fakat o zaman dikkate almadım ve ilişkim gerçekten tam da dediği tarihte dediği gibi bitmişti. Yine baktırdım; şu an hayatımda olan insanla kader çizgimin olmadığını söyledi. Hatta hayatımda kalıcak evleneceğim insanın adını filan söyledi. Geçen sefer dikkate almamıştım ama yaşamıştım dediklerini. Şimdi ne yapıcağımı bilmiyorum. Fala inanma vs yorumlara gerek yok çünkü kadın türkiyenin falcısı ve herşeyinizi tarif edebilecek kadar da kalp gözü açık biri.
Cevabın nedir?
Ben bu konu üzerinde çok araştırma yaptım. Ve bende bazı kadınları etkilemek için el falı kahve falı bakıyorum ve nerdersem aaaaa gerçtende oyle dıyorlar. Sadece insanların hakkında bazı standart bazı şeyler söyluyorum ağzı acık beni dinliyorlar.
Gelelim senin falına.
Eğer dediğin gibi falcı gercektende ünlü biriyse bunun kalple alakası yoktur.
-Falcılar bu işin kısa yolunu bulmustur. Nasıl diyeceksiniz şimdi hemen açıklıyorum.
-Cinler insanlarla beraber yaşarlar aynı anda çok yerde olabilirler ve bu yaratıkar Binlerce yıl yaşarlar insanlar gibi kısa değil. Buda demek oluyorki
- Falcı kendine cin yapmış ve bu cinlere hükmedebiliyor yani ajan olarak kullanabiliyor.
-Cinlerde uzun yasadıgına göre Senin hakkında veya kimin hakkında olursa olsun geçmişten her türlü bilgiyi sızdırabilir.
- Ama şunu kesinlikle belirtiyorumki " Hiç bir Allah'ın kulu gelecekten haberdar edemez ve bilemez. Bu sadece peygamberlerin özelliğidir'"
- Bu falcı geçmişini bildiği için geleceğin hakkında sağlam yorum yapıyo ve seni etkisi altında burakıyo.
-Belkide o falcıya gitmesen ayrılmayacaktın çünki sen ayrılacagın günü beklemişşin.
Ve en önemlisi. İnsan bilmediği hayatı yaşaması daha güzel değilmi? Süprizlerle karşılaşma ne bileyim bunun gibi şeyler hayata lezzek katar ama sen hayatının lezzetini kaçırmışsın168 Yorumla
Başak+1 yıloncelıkle açıklamalar ıçın tesekkurler uç harflılerle ılgılı deıdklerın dogru yalnız bı yerde yanlıs anlasılma olmus bı falcı benım geçmısımı bılmıyo yanı tvden bakıyo benle ılgılı tek bıldıgı ısmım ve erkek arkadasımın ısmı zaten bu ıkısını verınce konusturmuyo o anlatıyo ve ben ayrıldıgım ılıskımde dedıgım gıbı cıddıye bıle almamıstım ayrıldıktan sonra dusununce ben fal baktırmıstım ya unutmusum demıstım
Boğa+1 yılKimdi bu falcı bı nasıl ulasiriz
En İyi Cevaplar
Astroloji & Burçlar konusunda 754 cevap paylaştı. fala inanma falsız kalma billyycim
219 Yorumla
Başak+1 yılabıcım bende oyle fallara ınanmam eglencesıne bıle baktıran bırı degılımdır ama ınanılmaz bısey gerçekten kadını arıyosun kadın senı fılan tarıf edıyo ve dedıklerınıde yasadım dusun kadın suankı erkek arkadasımın ısını boyunu posunu fılan herseyı soyledı kadın karısık yanı:)
Balık+1 yılBundan 5 6 ay önce bende sevdiğim kızın ısrarı üzerine gitmiştim tabi ozaman lar kızla çıkmiyorduk ben seviyordum ama o bişeyler hissetmiyordu ve falcıya gittiğim gün ben konuşmadan arka masada oturan iki kızdan birini çok seviyorsun dedi sevdiğim kızdan bahsediyordu ve zamanla iyi be iş kuracaksın dedi şu an 3 aylık bir iş yerim var işin ilginç tarafı sen o kızla çıkacaksın dedi ve ben ne kadar imsaknsinz gözü ile baksamda zamanla çıkmaya başladık dedikleri tek tek çıkıyordu araba alçaksınız dedi arabayı iki gün önce almıştık ev alacaksınız dedi bir hafta bilr olmamıştı ve bunların hepsini bildi falci kadın neyse iyi güzel 6 7 ay geçirdik kız arkadaşımla ve ne yazıkki ayrıldık bundan 2 hafta önce tekrardan gittim ve kızdan çok kötü ayrıldık ailesi falan hepsi karşı çıktı falci kadının bana dediği tek şey sen buyu kızla evleneceksin ve bu kız senin kısmetin dedi kafalarda hiçbisey bitmemiş dedi ilk çıktığımız ve ayrıldığımız ayları bile bildi ve kurban bayramına kadar bekle de di
Yay+1 yıl
Boğa+1 yılZaten s sartlandirmiyorsun ki. Dinliyorsun avabalar olusuyo ama karşına çıkan şeylere icinden geldiği gibi tepkiler verip kararlar vermeye devam ediyorsun. En azından benim için öyle etkisinde kalmıyorum ama ama olacak mı olmayacak mı merakı heyecanlı
Yengeç1 yıl
fal doğru çıkıyorsa istersen inan.ama unutmaki oyunda hile yapsanda bu senin kaderini değiştirmez.yani şimdi birlikte olduğun kişiyle ne yaşayacaksan yaşa yine.onu yaşaman gerekiyordur çünkü.evet hayat çizginde başkası yazılmıştır belki ama şimdiki zamanında da şimdi bulunan adam olmalıdır yanında.hem hiç belli olmaz.sen yinede devam et.geleceği görse bile falcılarda şaşırabilir.sonuçta o da kul.ama şu da var Allah falbaktırttığın için hayat çizgini değiştirtebilir bunu falcı bile bilemeyebilir geleceği görse dahi.bu sefer şimdiki ilişkini yazıverir anlına..sonra pişman olursun.falcıda ararsın suçu ama asıl suçlu kendin olursun.o yüzden dikkat et.falcıyada inanma diye şundan derler falcılara yalancı diyemezler sadece inanma derler neden? çünkü Allaha şirk koşmaktır ve bu en büyük günahtır.
103 Yorumla
sevgili arkadaşım,ben çok ciddi bir şekilde sana inanıyorum.uçmuş falanda değilsin.bu olaylar çok doğru benim başımada geldi.bazıları cinler yoluyla gaipten haber alıp bazı şekillerde bize haber veriyorlar.bunlar bazen yüzde yüz doğru olmasada yüzde 99 doğru oluyor:)bazı arkadaşlarımız bilen birine gitmediklerinden ciddiye almayabilirler.sen alınma:)bunun kuranda b,ile yeri var.hoş,günah ama bizimkide merak.bence sen şu an ki ilişkini yasa.her şey hayatta bir tecrübe hayatta her insan karşımıza sebepli çıkar.görevini yapar.ve gider.gideceksede zamanı dolsun gitsin.sen evleneceğin kişiye kadar sakince bekle:)sevgilerimle...kendine dikkat et.
not:bu arada mümkünse o falcıyla bende görüşmek isterim.518 Yorumla
Başak+1 yılılk once benı anladıgın ıçın cok saol uçmus dıye nıtelendırılenlere zaten kırılmam okadar onemsencek durumları yok hayatımda:)suankı ılıskıme gelınce karman cormanım cunku hanı bı kısı olsun tam olsun ısteyenlerdenım ve son gozuyle bakıyodum yıkıldım yanı anlıcagın tabıkı bıçok arkadasa soyledım sanada soyleyebılırım
Oğlak+1 yılyıkılma ne olur.eger biri gidecekse gider.hem bellide olmaz.aynı kişi farklı sekilde karsınada gelebiliyor.sen içini ferah tut.allah sana yardım edecektir.en azından sevdiğini düündüğün adam yanında.bugünü yaşa.yarın zaten istesekde istemesekde gelecek.huzurunu kaçırma.iyi düşün iyi olacaktır hersey...
u İkizler+1 yıl"cinler yoluyla gaipten haber alıp" ben buraya takılıyorum. Bildiğim kadarıyla gaipten haber getirmemesi gerekli cinlerin. Ben de buna benzer bazı şeylere şahit oldum ama işte bu dediğim yerde takılıyorum.
Ayrıca, Kur'an'da fal geçmez. Fal cahiliye dönemi denilen dönemde başvurulan bir şeydi ve Kur'an bunu şu ayetle yasaklamıştır: ''Ey iman edenler! İçki, kumar, putlar ve fal okları şeytan işi birer pisliktir. Bunlardan kaçının ki, kurtuluşa eresiniz" (el-M?ide, 5/90).
u İkizler+1 yılGaip ile ilgili olarak; "De ki: 'Göklerde ve yerde olan gaibi, Allah'tan başka bilen yoktur" (en-Neml, 27/65) ve "De ki: Size 'Allah'ın hazineleri elimdedir demiyorum, gaibi de bilmiyorum..." (el-En'?m, 6/50), "Eğer gaibi bilseydim, daha fazla hayır yapardım..." (el-A 'r?f, 7/188)
İkizler+1 yılKuranda falda geçer cinde geçer ayetlerdede vardır dualardada.Yalnız meaili iyi okumak anlamak lazım..Nasr süresine bakabilirsin mesela.Birde Kuranda fal geçmez diyorsun ama Kurandan bir ayet yazıp kuranda fal ile ilgili Ayetler olduğunu tescil ediyorsun.Sanırım cümleni kuramadın.
u İkizler+1 yıl@willy : Cinlerden hiç bahsetmedim ki zaten olduğunu biliyoruz. Fal geçmiyor, fal oku geçiyor benim araştırdığım kadarıyla. Nasr suresinin konu ile hiç ilgisi yok ama Nas suresinde cinlerin veya insanların vesvese vermesinden Allah'a sığınma konusu geçer. Fal ile ilgisi yoktur. Ama fal konusunda bir ayet olduğunu biliyorsan öğrenmekten memnun olurum.
u İkizler+1 yılFal ile gaip aynı anlama gelir diye yorumlarsan dediğin doğru. O ayetlere fal ile ilgili diyebilirsin o zaman. Meali ben biliyorum okudum. Sen o şekilde düşünebilirsin ama bence fal ile gaip birbirinden farklı şeylerdir. Falın yasaklanmış olduğu konusunda hemfikiriz. Neyse, cevap sahibi burada değilken onun cevabı altında bu kadar yorum yapmak bence doğru değil. O gelsin onun yorumuna göre gerekirse devam etmemiz daha isabetli olur. Katkın için teşekkürler.
Koç+1 yıl
Boğa+1 yılCanim madem çoğu kişiye söylemişsin bana da bu falcinin bilgilerini verir misin lütfen?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
12Cevap
Arkadaşlar benim başımada geldi geçmişi kesin olarak biliyorlar şu anımı da biliyorlar geleceğe daha gelemediğim için bir şey diyemem ama ufak tefek gelecekle ilgili dedikleri cikti arkadaşlarımla gitmiştim arkadaşım evli çocuğun olacak dedi eşin hamileyken düşme tehlikesi geçirebilir dedi gerçektende oldu düşme tehlikesi gecirdi bende düşük aldigim sinavi sordum düşük aldığımı demeden gecermiyim bu dersi dedim 21 almıştım gecersin dedi final sinavindan nasil oldu bende anlamadim 91 aldim ve geçtim nasıl bildiklerini bilmiyorum Kuran-ı kerimde ayetleri araştırdım bir tane ayet dikkatimi çekti Gaybı Allahtan başka kimse bilemez fakat Allah dilediği resulüne gaybi bildirir diyor bu kişi bizden parada almamıştı beni bâya etkiledi birde tesadüfen çıktı karşımıza Allahın sevdiği bir kulumuydu artık bilmiyorum kalp gözümü açık nasıl bilebiliyorlar araştırıyorum pek bir şey bulamıyorum İnşallah karşımıza çıkan Allahin sevdiği kuludur gelecekle ilgili güzel şeyler söyledi dedikleri gerçek olur.
21 Yorumla
+1 yılbende fala inanmak istemeyen ama onsuz da bir türlü duramayan insanlardanım. sonunda farkettim ki fallardan inanılmaz etkileniyorum ve hayatımı ona göre yönlendirmeye başlıyorum. bu yüzden insanı olumsuz etkiliyor özellikle de hayatınla ilgili böyl şeyler söylediği zaman. dikkate alacaksın da ne olack yaşamaya bak sen.hayatını akışına bırak olursa olur olmazsa olmaz. ama sakın kadının söylediklerini kafana kazıyıp hayatını olumsuz etkilemesine izin verme.
not. bu arada ben de baktırmak istiyorum:) nasıl baktırabilirim ?:)19 Yorumla
Başak+1 yılyazayımmı ama ınan baktırdıktan sonra yanı hayatındakı herkesı tanıttıktan senın kafanı kurcalayan soruları sen daha a demeden dırekt soyleyen bırı ve gerçekten ınanmıyodum takı bı oncekı ılıskıme kadar korkutuk asıktım ve bıtıcek demıstı dedıgım gıbı tam dedıgı gun ve dedıgı sekılde bıtmıstı ve kadın oyle boyle bısey degıl yanı uçmus:)
İkizler+1 yılbenim de baktırasım geldi şimdi :=) öyle bir anlatıyorsun ki :) kız milleti işte :)
ewt sorumu yineliyorum nasıl baktırabilirim .)
Boğa+1 yılKimm bu yasa ben de gudeyim
Aslan1 yılKonuyu açan arkadaş sanırım artık aktif değil, profiline girince öyle yazıyor. Eğer siz (@asmin88855 ) bu falcının iletişim bilgilerini aldıysanız bana özelden yazabilir misiniz lütfen?
bence inan. zaten sen inanırsan ne demiş olursa olsun o olur. şimdiki ile evlenceksin dese o bile olur.
44 Yorumla
u İkizler+1 yıl"fala inan ama erkeklere inanma" 10 numara laf. Derhal kafama yazıyorum bu sözü :)))
+1
şimdi fal konusuna gelelim Allahın yasakladığı kesin birşey çünkü gelecekten haberleri yalnız Allah verebilir. yani bişeylerden ümit ederek baktırman yanlış. sen doğru çıktı diyosun bu kadın yarın bi gün sana şu kadarlık ömrün kaldı dediğinde başına gelebilcekleri düşündün mü hiç. ne dediyse doğru çıkıyor o gün gelince de ölücem dersin kafayı yersin. bu yüzden hayatını kendin yaşa en güzeli o. zaten sen kendini psikolojik olarak o tarihe ayarlamışsın o tarihe yaklaşana kadar çocuğa neler ettin kim bilir o günde ayrılmanız gerçekleşti. gibi gibi mantıklı açıklamaları var. en güzeli hiç baktırma hayatını zindana çevirme
09 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHadis-i şeriflerde buyruldu ki:
(Helake sürükleyen yedi şeyden biri büyüdür.) [Buhari]
(İpe üfleyip düğüm atan kimse, büyü yapmış olur. Büyü yapan da Allah’a şirk koşmuş olur.) [Nesai]
(Falcıya, büyücüye, kâhine giderek, onların söylediklerine inanan, Kur'an-ı kerime inanmamış olur.) [Taberani]
(Büyücüye inanan kimse, Cennete giremez.) [İ. Hibban]
(Gaibden haber vermek maksadı ile yıldız ilmi ile uğraşan kimse, büyücü gibi günaha girer.) [İbni Mace]
(Falcıya fal baktıran, onun sözüne inanmasa bile, kırk gün kıldığı namaz kabul olmaz.) [Müslim]
(Fal bakmak, yazı ve çizgi ile gelecekten haber vermek, puta tapmak gibidir.) [Ebu Davud]20 Yorumlafala inanma demiycem ama inanarak bak kendi kendine kaderini değiştirmeye kalkçaksın zaten Allah isterse olucak onun söyledikleri ol derse olur sen inan ama Allh istemezsede olmıçak bence akışına bırak bende çok baktırrdim zamamınında ve çıkıyor biliyolar derdim ama belli bi süre sonra uykularım kaçmaya başlayınca gördüm günümü,hatta eski erkek arkadaşımın babası medyumdu adam kendi bile diyordu uğraşmayın böyle şeylerle diye..
12 Yorumla
Aslan+1 yılne demek ama sana şunu soylım bırını yada bır seyı istiosan allahtan ümüdüni kesmıceksın ddua et olmuyormu ısrarla devam et ama yılma hıc bıkmadan et gercekten mucıze gibi karsılıgını alıyorsun er yada gec zaten karsı taraf olmıcaksada sen kendın bıle farkına varmadan uzulmeden soguyursun hern neyse istediğinden.ben cok baktırırdım bı ara yıldızname kahve tarot işte 3harflılerle bakanlarla falan ama tum sansızlklar hep ustumdeydı ne zamankı kestım uykularım normale dondu
isterse dünyanın falcısı olsun... falların olayı şudur, sen o an duyarsın bilinçaltına yerleşir ve yök olmaz desen bile farkında olmaksızın onun dediğine gelirsin yavaş yavaş sonunda anlattığı gibi olunca şaşırırsın. yoksa hayata kimse müdahale edemez ya da geleceği bilemez. bu bir nevi psikolojik yanılsama bu kadar ciddiye alırsan başına gelir ki yine olacak olan bu. yerinde olsam bir daha falcıya malcıya gitmem
45 Yorumla
Başak+1 yılpeki sana bısey sorucam telefon yada msj yoluyla baktıgı halde senı sevgılını yasadıklarını sorunlarını aılenı ınıgını cıcıgını tarıf eden bırı budamı bılınçaltı ayrıca dedıgım gıbı dedıklerını hıç umursamamıstım eskı erkek arkAdasımla gulmus geçmıstık ayrıldıgımızda hatırlamıstım evet ben fal baktırmıstım dıye
Akrep+1 yıltelefon ya da mesajla fal bakimi tam bir sacmalik zateni o kisiler oncesinde baska isler ceviriyor... mistik gucleri ve onsezileri olanlar cidden var ancak sosyete falcilari degil bunlar, ciddi anlamda dunyadan soyutlanan bazi kesisler var ki mesajla vb degil direk seninle muhatap olup bunlari aciklarlar... ben hala bilincaltini kandirmaca oldugunu dusunuyorum bunlarin, cok inanip hayatinin kontrolunu falcilara birakanlar var aman dikkat
Ankara konur 1 sokakda Turuncu Cafe Var 13 Adet Falcı Mevcut Ve Türkiyenin en iyi falcıları Burada. Küçük kafa gibi biryer sandım ilk gittigimde ama 9 katlı bir cafe 1 katını sadece fal bölümü yapmışlar tamamen şık ve profesyonel tüm Fal bölümlerine ait uzman arkadaşlar var kesinlikle tavsiye ederim. İnternetden araştırabilirsiniz zaten bende oradan buldum.
00 Yorumlabana da çok şanslı olduğumu söylemişlerdi.tabi ben baktırmadım annem baktırmıştı. böyle şeylere kadınların merakı daha çok vardır ya.:))
maşallah o kadar şanslıyım ki her gün bir kamyonun altında kalmadığıma, kafama gökten uçak düşmediğine, akşam eve sağlam gittiğime şükrediyorum... inanmayın böyle şeylere..22 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 1,4b cevap paylaştı.
u +1 yılO zaman gidip beraber olduğun kişiye; "Ben fal baktırdım. Seninle geleceğimiz yokmuş. Elvada." demeli ve o arkadaşı boşuna meşgul etmeden sana ismi söylenmiş olan kişiyi aramaya başlamalısın :)))))
14 Yorumla
Başak+1 yılabıcım yapmadımmı sanıyosun ben yapmazmıyım daha once bugun baktırcagımdan haberı vardı bana olumsuz seylerle gelme dedı aradım dedım sonumuz yokmus bıllur kapa telefonu dovdurme o kadını bana allah ızın verırse olur dedı sonra sen ne anlarsın be dedım konusuruz dedı kapattık:)
u İkizler+1 yıl:))))
Sen vazifeni yapmışsın o zaman. Aslında ben inanmazdım ama bazı şahit olduğum şeyler yüzünden inanasım geliyor. O yüzden bakan kişiye göre değişir. Madem dediğin gibi bu falcı; o zaman gününü yaşa bakalım zaman ne gösterecek.
u İkizler+1 yılMersi :)))
Bir ay önce medyum fenomen e baktırdım beyfendi ne söylediyse yaşadım ama kendisi de söylemişti fal çıkar diye düşünme sunduğum yolları takip et dikkate al herşeyi yaşarsın demişti yol gösterici ve müthiş ötesi katına bakıyor enerjisi güzel anlatırken karşısında rahatladım hafifledim açıkcası
00 Yorumla
+1 yılvalla şu anki soruna bakıyorum da falcı bilmiş... çok şaşırdım...
03 Yorumla
Yengeç+1 yılYa kim bu falci soyle artik yoksa siradan birine baktirip burada boyle diyosun diye dusunucem
Yay+1 yıl@tugce13866 falcıyı bulabildinmi
+1 yılfalda söylenenenler uydurma anlatrlar yüzde atmışı tutar çünkü söyledikleri hayatta genelde yaşanan herkesin başına gelebileccek şeyler Kurandada yeri olmayan bir şey
00 YorumlaBu falcıyı banada söyler misin ciddi mesaj atıyorum şimdi sana :))
00 Yorumla
+1 yılKimdi bu ünlü bilen falcı bizimle de paylaşır mısın nasıl buluruz
00 YorumlaBaktırdığınız falcı kimdi ya bende baktırmak istiyorum da?
00 Yorumlamerhaba uxun zaman olmus ama o denilen falcının numarasini bende alabilirmiyim
00 Yorumla
+1 yılkim bu adı nedir nerdedir kendisi bende baktırmak istiyorumda
00 Yorumla
+1 yılbilliycim bana adrs ya da tel numarasını gonderirmisin acil
00 Yorumla
+1 yılFala inan falsızda kalma demiş atalarımız :=)
02 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltatlım kim bu falcı bana nosunu adresini verir misin
00 Yorumlabana söylesene nerde olduğunu merak ettim :D
10 Yorumlakimmiş evleniceğin adamın ismi peki?
00 YorumlaFalcının ismini ben de öğrenebilir miyim?
00 YorumlaLütfen falcıyı öğrenen varsa yazabilir mi
00 YorumlaFalcinin adını vermen mümkünmu
00 YorumlaNereye baktırdın kime baktırdın
00 Yorumla
+1 yılKim bu Türkiye’nin falcısı
00 Yorumlafalcıya nasıl ulaşabilirim
00 Yorumla
+1 yılkaca baktı
00 YorumlaVarsa mumarasını ya da yerini öğrenedilir miyim?
00 Yorumlabu falcıya nasıl ulaşabılırız merak ettım bnde
00 YorumlaNASIL BULABILİRİZ HANGİ ŞEHİRDE YAŞIYOR
00 Yorumlamerhaba bu falcının adresi tleli warmı canım?
00 YorumlaKimdir bu kadin?
00 Yorumla
+1 yılKimmiş
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Fal baktırdığım falcının dedikleri daha önce doğru çıkmıştı. Tekrar fal baktırdım. Siz olsaydınız ne yapardınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler