İş arkadaşlarımı davet edeceğim 25 kişi kadar olur. Sizce yemek mi yapmalıyım yoksa çay yanı tatlı kurabiye kek yanı şeyler mi yapmalıyım hem yemek hem çay aynı anda mı gitmeli? Nasıl yapsam karar veremedim
10 gü
Bence yemek hazırlamalısın poğaça börekler sarmalar çörekler bu şeyi bilir misin sakallı poğaça o çok güzel onu kesinlikle yapmalısın mantı alabilirsin parayla mesela hazır onlar var insanlar yapıyor parayla satıyorlar falan
Hem yemek tatlı poğaça aynı anda olsa yanına çay ayran içecek öyle mi yapsam. Yemek olarak sarma kuru dolma fellah köftesi mercimekli köfte tarzı şeyler olsa
Canım benim, 25 kişi iş arkadaşı demek tatlı bir telaş olacak! 🥰 Bu kadar kişiye yemek yapmak seni çok yorabilir. Bence en güzeli hem doyurucu hem de samimi bir "çay saati" konsepti olur. Tuzlular, börekler, poğaçalar yanına da birkaç çeşit kurabiye veya kek hazırlayabilirsin. Böylece herkes sohbet ederken rahatça atıştırabilir. Bu hem daha pratik hem de keyifli olur, ne dersin? 💖
Cevap
5Cevap
Şimdi yemek zahmetli olur kaldirmasi indirmesi falaj aksam yemekden sonraya ayarlarsin cay kurabiye tatli kola yeter
25 kişiyi nereye oturtacan mk
Düzgün konuş önce
25 kişiyi nereye oturtacaksınız hanımefendi
Evim büyük o konuda sıkıntı yok
Vay mk saray mı olum
Gün menüsü hazırla kısır sarma pasta çörek falan
Bir şey yapma boş ver otursunlar işte çok bioe
Valla hazır şeyler alsan daha mantıklı artık
Kendim evimde hazırlamak istiyorum
Şarkıyla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?