Erkekler Akşam Eve Gittiğinizde Nasıl Karşılanmak İstersiniz ? ya da Nasıl Karşılanıyorsunuz ?
Herkese İyi Geceler :)
Rahmetle Anıyorum Kendisini : link
Herkese İyi Geceler :)
Rahmetle Anıyorum Kendisini : link
Evlendigimiz gunden bu zamana kadar.kocama kapini gulumserek acarim.iyi aksamlar deriz bir birimize.operim onu.bazen olur ya kalbi kirilir.uzulur insan o zamanlar goruyorum ki.ozluyor onu oyle karsilamami.her kese mutluluklar.sanatciniza ben de Allahdan rahmet dilerim.
Cici cici giyinip kapıyı açar ve çok tatlı bir ses tonuyla hoşgeldin kocacııımm der ve bir öpücük kondururum <3 :)) Sonuçta o adam benim evimin direği ve evimizin rızkını kazanmak için didiniyor bütün gün.. En hoş muameleyi hakeder.
Yorumları okudum da Bütün kızlar özel karşılıyor :) Ya bize öyle eş denk gelmedi ya da biz çok geriden geliyoruz köylü yurdun efendisi edep erkan yol var bizde :)
Hiç bir hatun annem gibi hoşgeldin paşam diyip karşılayamaz beni :)
Cevap
4Cevap
bayanların cevaplarını okudumda hepsı butun gun bı askla kocalarını beklemıss ne tuaf bırıde bende ısten gelıyorum yorgunum dememıss hayat hep aynı bekarken baba parası evlıyken koca parası bızım kızlarımızz hepp aynıı heppp aynıı ne dıyım allh mesut bahtıyar etsın...
Eğer o adam ben hasta olduğumda kendini paralayıp beni 1 günde iyileştirebiliyosa o adam ben evde sklmym diye zevk aldığım türlü şeyleri akıl edebiliyosa gün içinde arayıp aşkımm seni çok özledim diyosa ben o adamı güzel karşılarım bırakın bu kasıntılığı ayrıca kimsenin baba parası koca parası yyp yemediğini bilemezsiniz .
hepsi yalan yaaa
Eşimin gelmesine yakın hemen üstüme başıma çeki düzen getirilim saçımı tarar onları güzelce yaparım parfüm sıkar beklerim ve o gün ne olursa olsun iki elim kanda bile olsa eşimi güleryüzlü karşılamaya çalışıyorum boynuna sarılıyorum bir öpücük konduruyorum sonra yemek sohbet derken böyle zaman geçiyor.))
2 senelik evliyiz çook büyük sorunlar yaşamadık
aminnn inşallah etrafıma bakıyorum da iyi bir evlilik yaptığımı düşünüyorum
onun yüreği çok iyi.))) 3 sene sevdik birbirimizi ama adım atan olmuyordu aynı mahallede karşılıklı sitelerdeydik.)eşimi görmek için balkon kuşu olmuştum annemle o da biliyordu:DDtaşındılar sonra 1.5 sene sene geçti facebookta buldu beni 3 ay içinde çok zor şartlarda evlendik ondan çok ama çok kıymetlidir eşim
İnşallah.)))şunu unutma zor kazanılan şeyler kıymetli olurlar.)))
Valla ben evlendiğimde eşimle çok şaşırmışlardı çünkü evlenmeyi düşünmeyen biriydi hayatımı yaşayacam derdi:D pat diye evlenince millet şok oldu nikahımız olucak amcasının oğlunu aradı ben evleniyorum dedi adam da konuşma şöyle lan dedi yürü git kafa mı buluyorsun sen mi evlenicen.DFDDD
O zaman iş sende bitmiş yani sana karşı bişeyler varmış ki adam bir anda fikrinden dönmüş :)
Helal olsun sana ne diyeyim :)
Ama bende eniştemiz gibiyim evlilik konusunda yaşım 23 oldu askerliğimi de yaptım hala evlilik gibi bir düşüncem yok
Bakalım benim fikrimi de değiştirebilen biri çıkacak mı :)
Çıkar elbette daha yaşın ufak biraz daha hayatını yaşa yaşa derken yalnış anlama dostum gül eğlen o günlere gelene kadar çook var.)
tabi ki
hergün hoş bir şekilde hazrlanırm hiçbşy soylemeden birkaç dakika aralıksz öperim dudaklarından sonra hoşgeldin kocacım der sarılırım yemeğini ellerimle yediririm biraz muhabbet edriz çay tatlı falan sonrada uyumaya çalışırz ama pek başarabilceğimizi sanmam :)
yollarına gül yaprahları dökerim o derece urmantikimdir. gelirse gelsin napak anahtarlan girer bende o ara oturuyo olurum asdgdsfh
https://www.youtube.com/watch?v=W7VztLDv7kchoş geldim paşam deyip boynuna sarılıp öpücüklere boğcam kocacığımı :$
nasıl karşılanmak istiyorsa öyle karşılarım herhalde... nese bir evlenek de o zaman düşünürüz
Hos geldin bitaanem der kapiyi kapattigim an deli gibi sarilirim.
O kapıyı açmadan ben açardım kapıyı .Güler yüzümle ' Hoşgeldin hayatım ' derdim ve sarılır öper terliğini verip montunu alırdım :)
Akşam evde karşılayacağım biri olsaydı, geçmezdi ki o gün :(
+ mekanı cennet olsun.
Linki koyan sendin :)
Yok Allah korusun, ben eşimi kaybetmiş falan değilim, Neşet Ertaş için demiştim , yanlış anlaşıldı sanırım :)
:) Amin...
kapıyı açar hoşgeldin der kocaman gülümserim içeri girince de yanağından öperim ..
insanın eşi işten gelince onun yorgunluğunu bir gülümseme ile unutturmalı ..
ben teşekkür ederim ..
ben evli değilim ama annem şöyle der HOŞGELDİN KOCACIMMMM <3 <3
İkimizde çalışan insanlar olucaz belki ben ondan geç gelirim ama ilk zamanlarda baya atraksyonlu karşılamalar yaşanacağı kesin. :D
Anahtari olsun kendi girsin ^-^ ne hos :)
Girdiği son ev olur ^-^
Bi trabzonlu olarak sence ?
Oyle görünüyo
valla önce bir dudağıma yapışsın bir iki üç dakka yeter bana
coguna inanmam ben nerde kaldın kimleydin o kız kimdi ...bitmez
güleryüz, içten bir öpücük ve halhatır sorulması baska ne ister insan
Gülümseyerek boynuna sarılırdım *-*
kapıyı o açsında nasıl olduğu önemli değil
düşündüm bişşey bulamadım ya :/
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar