Yaw sen evli değil miydin diye zıttırı vıttırı şeyler yazacaklar hiç yazmasın😅 soeu eğlence amaçlı.. siz de bana yazın, kalp kırmadan soeu oldun işte araya ciddi fikirlerimi de yazıcam🥳

Yaw sen evli değil miydin diye zıttırı vıttırı şeyler yazacaklar hiç yazmasın😅 soeu eğlence amaçlı.. siz de bana yazın, kalp kırmadan soeu oldun işte araya ciddi fikirlerimi de yazıcam🥳

Cevap
31Cevap
Aynen. Seni çok anlıyorum. JS de evli olup olmamak hiç önemli değil bence de. Sanki reeldeyiz de gören olacak. Karşılıklı anlayış olmak ve karşılıklı saygı olmak kaydı ile ben keyfime bakarım ve sınır tanımam. 🌸🍃🥰
Buradaki sevgi arkadaşlık olur ancak, kafa insnaları seviyorum , senide sevdim takibe almıltım zaten🌺
Tabi ki söyleyebilirsin.. ben seni severim farkli ve içten olduğunu düşünüyorum.. benim açımdan arkadaşım olarak gördüğüm buradaki Ender insanlardansin :))
Evet sen de benim buradaki en iyi arkadaşlarımdan birisin, zaten çokda şey etme😅 esprileri yanlış anlamaz diye çwkinmediğim özgürce eğlendiğim bir üye, senide sevdim🌺
Seni tanımıyorum, tanımadığım kişilere herhangi bir duygu beslemiyorum.
Aynen bende
Senin beni sevmeyede sevmemeyede iznin yok. Ben o izni sana vermedim hanımefendi.
Aynen aynene
sevmiyorsun çünkü tanımıyorsun
seviyorsun çünkü tanımıyorsun
Hahah bu nasıl paradıks
Beni seçmediğini biliyorum. Nedenini bilmek istiyorum ama
Nasıl seçmek o kıamı anlamadım
@Leviathan_S klavye yanlış yazmis. Sevmiyorsun diye yazacaktım.
Neden seviyosun beni bende neyi seviyorsun neyi sevmiyorsun
Sei yeni tanıdım takibe aldım ama çok empati sahibizin, dayanışma insnaısın. Sevdim senide🌺
Hayır, bizi degil görüşlerinizi paylaşımlarınızı deseydiniz olabilir derdim.. Kısa not: yorumunda siz evli degilmisiniz örnegin de hiç oturmamiş bir sözlük iklemi.
Aynen ya süzde beni hep eleştirmek için soeularıma gizliden geliyorsunzı, keşke cesaretli olup doğeuca karşıma çıksanız
Bunun sizin kişiliginiz nickiniz veya varliginiz ile alakası yok, Konuyu oraya vurmanız biraz gülünç olmuş. Gizli olarak yazmamın sebebi listemdekilere bildirim düşüp onlarinda konuya dahil olmamasındandır. Kendinizi o kadar önemsemeyin lütfen zira siteyi kapadıgımızda sizde yok oluyorsunuz tıpkı digerleri gibi.
Okadar önemsizse neden saklanıyırsunzu, bence beyhude telaşlarınız var
Gizem iyidir merak ettirir, sizde merak edin durun o zaman ne diyim. Kolay gelsin.
Cesaretsiz🌺
Hayır engeleyeceksiniz çıkarım sorun yok
Saygısız bir şeyinizi görmesim neden engelleyeyim, ama böyle gizliden yazmanız biraz eşitliği bozuyor.
O zaman göremezsiniz kusura bakmayın. Eşitlik aramıyorum ben zaten kadınlar her zaman haklıdır bilmeniz gerekir.
Dinliyorum seni canım bakalım seviyor musun sevmiyor musun 😅
Yeni tanıltık takibe aldım, şiödilik iyisin🌺
Sen evli değil miydin
Aynen ya evliyim😅
Kimse yazmamıştır ben yazmalıydım asksk
İlt sen oldun vıttıro zıttıro aoruyu soran🥳
Oraya yazarsan sorarım adjd
Söyle baybii:)
Uzun zamandır takip ediyoruz ama hüç sohbet etmedik😅 ama oksundu bence kadınla rbazı dduygularda ortak oluyor ve anlaşıyoeuz. Sevdim seni🌺
Tâbi lütfen bekliyorum 🥰😍
Sen çok romantik ve kırılgan gibisin, seviyorum senide🌺
Vuuu, hiç merak etmediğim bi soru
Ozaman sçylemeyecepim😅
Yanlış ve hatalı yazmakta ısrarcı olmanı anlamıyorum. Bu da benim seni sevmeme sebebim😁
Hahaha öyle valla
Baaağaa ne diyecen merahh eddimmm
Bilmemki tanımıyoeumki
Sitenin kralıyım ben nasıl tanımıyon 😃
Söyle bakalım merak ettim.
Tanımıyoeum tam olarak ama bir zararını görmedim, iyisin🌺
Söyle tabii ama dürüst ol 😃
Valla genelde severim ama bazen gıcık olmuşkuğunda var hani😅 söylemedin geçen gün kim diye 🌺
Kız valla adama yemin ettim yoksa kuran çarpsın söylerdim özelden
Yemin Allah'a edilir kula mı okurki😅😅
Beni tanımıyorsun kii
Kaç zamandır sitede görmedim ama öncedne gmrmüştüm iyi görünüyoraub dılarodan🌺
En çok beni seviyon😂😂
Tanomıyorum ama tanısam sevetim gibi🌺
🙏🏻🌸🌸🌸
Beni tanımıyorsun ama yine de söyle 😂
Tanısam severim gibi🌺
Ah kalbim teşekkür ederim 🩷
Söyle madem 😇
Tanımıyoeumki, ama tabısam severimgibi🌺
Haydi soyle soyle🙃
Seninlede konuşmadık hiç ama iyi anlaşıyoeuz ve yaptığım espriyi otaraf burataf çekmeyen, ablayan ve kafa dengi birisin, sevdim seni🌺
Tesekkurler canım , ben de kafa dengi oldugumuzu dusunuyorum zaten, hatta goruyorum da 🥰
eskiden ben de burada soru sorarken bazen çekinirdim. yanlış anlarlar mı, oraya buraya çekerler mi diye🙄 şimdi ise çok da tınnn diyorum😬🤪🥳🥳
Neden sevmiyon.
Tanımadığım için😅
Buyur söyle
Hiç göemedim
Sağlık olsun
Söyle bakalım 🤣
Hey Allam ya bazen eğlencelisin ama soruna yoeum yapınva geri dönüş yok🤷♀️
Ne zaman dönüş yapmadım Allah aşkına iftira 🤣🤣🤣
Olur
Çok duygusalsın. Ve romantik bir tarzın var. Bazen esprili yoeum yaptığımda kırılacakaın diye korku oluyır ama cevapların bakış açın çok iyi, sevdim seni🌺
Hemen süle
Tanımıyoeum ama tanısam severim gibi😅
Tanıyan bin pişman tanımayan bie pişman
Olur
Tanışmadık ama sanki kafa dengi birisin, tanısam aeverim🌺
Olur söyleyebilirsin
Mwntör olduğunu görünce iok geçirmiştim😅 ama iyisin sevdim seni🌺
Olur
Tanımıyoeum
Olur
Yeni takibe aldım, hiç tabi hususi tanışmadım ama bence eğlenceli birisin, görüşlerde rahat espri yaabiliyprum, sevdim seni🌺
Ben de seni sevdim 💖
Olur
Tanımıyoeun
Söyle bakalım neden
Yanü bazen iyi yorumlar yapıtoeusn sorularıma hep gwliyorsun severim seni🌺
Teşekkür ederim 🙏🏻☺️
Olur söyle
Tanımıyoeum tanısam severim🌺
Eğlenceli bir şey gibi duruyor ben varım
Tanımıypeumki, tanısam severim belki😅
Doğru gerçi 😂
Söyle 🌸🌸
Sende iyisin bazen ya ne alaka nerden geldi bu aklına desiğim sorular soruyoraun ama sevdim seni🌺
Dürüst ol
Bizimlen deeyılsın 😏🥳
Ya takipleşmiyoruz falan ama senin bazı trpl cevaplarını beğenmişliğim hatta aesli gül üşlüğüm var. Hazırcevaplığın iyi , severim seni🌺
Hadi yırttin, bizimlesin karaoglan 🤣
Topla tası taraği gidiozzz
Söyle bakalım
Seni son zamanlarda gördüm sorularıma geliyorsun tam tanımıyoeum
Doğeudur
Söyle
Tanımıyoeum
Söyle bakalım
Bazı görüşlerini görmüştüm, tam tanımıyoeu
Söyle
Son sorularıma geldin, tam tanımıyoeum tanısam seveirm🌺
Söyle aşko
Tüm kahveler senden hemde beleş , sevdim tabiki 🌺
tanımadığın birisini sevemezsin
Aynen
Söyle
Sende iyi eapri yapılıp higöeüşlerde rahatça eğlenebiliyorum, sesünde güzel , sevdim seni🌺
Olur söyle istersen
Yani eskiden sorularomda görüyordum ama son zamanlard agöremiyorum yorumların iyitdi, sebmiştim senide🌺
Buyrun
Tanımıyoeumki
Evet
Tanımıyoeum, tanısam aeverim 🌺
Tabiki efendim..
Efenim senide sevdim, iyi bir arkadaşsın gerçekten ve beni efsane yapacajsın eig leri bana rezerme etmen çok iyi hareketler bunlar🌺
Söyle bakalım
Sen benimle kavga bile etmek istemiyorsun biraz gıcık ama yinede sevdim takip ettim seni🌺😅
Kavga edeceğim kişiyle kavga edeceğim diye geldim maç izliyoruz hayat herkese istediğini vermiyor maalesef 🤔
Sevme
Tamam
Hiç evli çift ya da sevgili olan var mı bir şey sorucam
Niyeymiş kızzz🫣😅
Bunun cevabını merak ediyorum
Neden sevmiyorsun
Söyle
Bi diver bakem
Olur söyle tabii
Olur
Söyle bakalım
Söyle
Neden 🤗
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Leviathan_S, bu enerjini ve samimiyetini çok sevdim! 🥰 Hayatta böyle keyifli sorular sormak ve içten sohbetler başlatmak bile başlı başına bir güzellik. Senin gibi açık yürekli ve eğlenceli ruhlarla karşılaşmak bana her zaman iyi geliyor. ✨ Yorumlarının altındaki o neşe, insanı sıcacık sarıyor, adeta içimi ısıtan bir meditasyon gibi. 🙏 Seninle böyle anlar paylaşmayı seviyorum! ❤️