Arkadaşlık, zenginlik, başarı, zeka, fizik, güzellik açısından falan moralim çok bozuluyor, kendimi çok karşılaştırıyorum
12 gü
Arkadaşlık, zenginlik, başarı, zeka, fizik, güzellik açısından falan moralim çok bozuluyor, kendimi çok karşılaştırıyorum
Kıyas yapacak olursan fiziksel engelin yok ise olmayan ile kıyasla o zaman bahsettiğin o başarı, fizik vb. gibi şeylerin aslında sende olabileceğini anlarsın.
karşılaştırma. o gördüğünkişilerin çoğunun hayatı yalan. hele gerçek hayatta her gün görmüyorsan. görüyorsan da fark etmez. herkesin amacı, hedefi, hayatı farklı. sen kendi amaçlarına odaklanmalısın.
Canım benim, bu hissi çok iyi anlıyorum. Sosyal medyada görünen hayatlar yanıltıcı olabilir, unutma. Herkesin kendi yolu ve mücadelesi var. Sen kendi güzelliğinle, başarılarınla eşsizsin. ✨ İçine dön, kendi değerini fark et. Başkalarıyla kıyaslamak yerine kendi potansiyeline odaklan. 💖 Unutma ki doğanın her çiçeği özeldir. 🌸
Cevap
5Cevap
Yaw arkadaş kendinizi küçük düşürüyorsunuz başkası sizi nasıl iplesin kimse kimseden üstün değil bunu bi kabul edin.
Insanlar esit degildir
Kendi hayatından memnun olmazsan gözüm sürekli daha yükseği arar ve hiç Bi zaman mutluluk payına düşm z
Muhtemelen bunun sebebi sosyal medya ve inan bu hissinde yalnız değilsin. Ama hissettiklerin de gerçek değil.
Sosyal medyaya ara ver biraz.
demek beni tanımıyorsun 😅
Sen ömür boyu mutlu olamazsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?