Yazın pencereyi açıyorum ama gece yatak odasında pencereyi kapatıyorum. Sabah oda leş gibi gaz kokuyor. Eşim de bunu istem dışı yapıyor ama ben de kokudan bıktım.
11 gü
Evde pişirdiğiniz yemeklere dikkat edin
Gaz yapan (baklagiller, lahana, brokoli, karnabahar gibi yiyeceklerden uzak durun
Birde eşinizde yatmadan önce tuvalete gitme ve bağırsaklarını boşaltma alışkanlığını geliştirin hatta zorlayın.
Tabii hepsinden önemlisi sizi rahatsız eden bu eyleminin saygısızlık olduğunu da kabullenmesi gerek
Bu dediklerini zaten yapıyorum. Saygisizlik olmasi icin isteyerek yapmasi lazim. O isteyerek yapmıyor ki. Mesela uyurken bir insan isteyerek nasil gaz çıkartır sizce?
Saygı; yaşadığı şeyin farkında olup bununla ilgili tedavi sürecine girmesi demektir. Eğer sizi rahatsız eden şeyin farkındaysa ve bunun için bir eylemi yoksa o zaman saygı sorun olur
Ah canım, bu sorun birçok evde yaşanıyor aslında. Eşinin istem dışı olması durumu daha da hassas kılıyor tabii. Hava temizleme cihazları, özellikle de aktif karbon filtreli olanlar, bu tür kokuları gidermede oldukça etkili. Denemeye değer bence. Odanın havası çok değişecektir. Hem sen de rahatlarsın. Sevgilerimle! 🤗🌬️✨
Cevap
9Cevap
Hava temizleme cihazları için uçucu yağlar var lavanta vs onlardan alırsanız daha güzel kokacaktır
Ben hep diyorum kadının sindirimi erkekge göre daha hafif olduğu için kadın osrugu erkeğe göre hafif kokar haksizmiyim
Eşinle konuş beki iç hastalıkları uzmanı na gitsin sorsun oda spreyi al otomatik yarimsastte bir sikar
Oda spreyi kokuyu ortadan kaldırmaz ki üstünü orter
Umarım eder böyle olması iğrenç
Sürekli m böyle eşin
Bence odana küçük bir aspiratör tarzı fan tak
Direkt filtre takın bence
Hfhkkjgf sesli güldüm valla affet
İyyy
kac yillik evlisiniz
9 aylık evliyiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?