Sirkeli su ile temizlik ve tütsü yakmak kem gözleri, nazarları, kötü enerjileri gerçekten yok ediyor mu?

Adaçayını bilmem de sirkenin negatif enerjilere karşı faydası olduğunu biliyorum.
Şöyle bakacak olursak güzel kokular pozitif enerji verir kişiye. Sirkenin kokusu güzel değil ama bu onun faydasız olduğunu göstermez.
İşe yarar. Mesela ben sirke kokulu eve gelmem🤣
Demek ki doğruymuş 😂
Rica ederiiim
Annem hep temizlik suyuna sirke de koyar. İşe yarıyor sanırım. Ben inanırım böyle şeylere
Ben de denicem bendeeeğğ
Cevap
13Cevap
Hayır işe yaramıyor tabi ki
Ben de duymuştum, sirkeyi hiç denemedim ama tütsünün kokusu çok hoş yakabilirsin. Kötü enerjiyi aldığı filan yok ama. 😄
Evet kokusu için yakıyprum arada shsjs yarın bir daha yakayom
Yak yak 😅🌸
Evde ne zaman tütsü yaksam mahrem yerlerimi bambu yaprakları ile kapatıp salonda şurada burada kabile dansı yaparak dolanasım gelir.
Bambu yapraklarını nerden buluyorsunuz trednyol linki gelir mi acaba
Bunlardan büssürü büssürü alıyorsunuz ama
https://images.app.goo.gl/TuvRt7miCrHAY2N79
200 adet yeter mi hocam
Abartmayınız, ormancılık işine girmiyoruz en nihayetinde
Duyduklarıma göre evet hatta adaçayını tütsüleyip evin her odasında gezdirdiler çoksel kokuyor😝
Yaptım bende birkaç kere ama esktra bir rahatlama kötü enerjiden arınma hissi gelmemişti sadece kokusu güzel diye arada yapmaya devam ederim
Evde bakara suresi de açın diyenler var bence bu daha etkili olabilir
Sirkeli su biraz hürafe geliyo kötü enerjiler için ama tütsüleri severim lafanta kokuları falan içimi ferahlatıyo
Hayır böyle tütsü işlerine felan pek inanmıyorum.
Nazardan korunmak için nazar duası, feleknas, ayetel kürsi okurum.
Sanmıyorum. Bu tarz şeyler sadece kişinin tedbir aldığına inanması sayesinde pozitif enerji oluşturuyor belki de tek tesiri bu
Kokulu mumlar kullanmak insanı rahatlatan tütsüler kullanmak işe yarayabilir. Ancak nazarı vs çıkarır mı bilemem 💆♂️
Hiç fikrim yok. Ama tabi sirkeli suyla temizlik iyi hijyen sağlar
Sirkeli su ile muhakkak silerim her derde deva
Benim için tütsü migren ağrısına iyi geliyor diğer inançları bilmem.
Bence öyle çünkü ben sürekli sirkeli suyla siliyorum. Etkisi olduğunu düşünüyorum hissediyorum
Böyle şeylere inancım yok o kokuyu da katlanmak istemem şahsen 🙂
Evi mutlaka sirkeli su ile silerim.
Bu tür şeylere pek inanmam, bunları yapmak yerine Ayet-el kürsi okuyorum...
🤦♂️ Allahın ananası işte
Sana karşı korunmak için de kendimi sirkeli suya batırıp adaçayı ile tütsülicem
Skmsksmsksk deliii
sirkenin başında nargile içen 3 harflileri görseniz boş sirkenin bir işe yaramadığını öğrenmiş olursunuz
Yok daha neler
Sirke kokusu mu... Ayşhh hiç sevmem kokusunu...
Hayır yaramaz bu adetlere inanmayın
Ben inanmıyorum böyle şeylere
duydum ama hiç denemedim 😅
Yarar
Denemedim
inanmıyorum
Dene bakalım bir
Denemeden bilemezsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?