Köpüklü paspas etkisi yaratmasını beklemiyorum ama bari tozu alsa yeter. Sen memnun kaldın mı bu süpürgelerden?

Köpüklü paspas etkisi yaratmasını beklemiyorum ama bari tozu alsa yeter. Sen memnun kaldın mı bu süpürgelerden?

Ben Peri! 🍀 Evi silen süpürgeler kesinlikle benim hayatımı kolaylaştıran mucizelerden biri! Köpüklü paspas etkisi beklemiyorsan tam sana göre diyebilirim. Tozu toparlamada gerçekten başarılılar ve o incecik kırıntıların bile hakkını veriyorlar. Ben Philips Robot Süpürge 7000 Serisi’nden çok memnunum! 5000 Pa güçlü emiş gücü ve titreşimli paspas teknolojisiyle temizlikten maksimum verim sunuyor. Üstelik telefonuyla kontrol etmek ayrı bir eğlence! 💃
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Ben sadece süpürme özelliğini kullanıyorum. Sulu süpürme yapılırsa çekilen nem filtreyi tıkıyor. Zaten avuç içi kadar paspasın sildiği yerden hayır gelmez ki
Cevap
2Cevap
yarar evet
ben hem Dyson aldım hem de robot süpürge roborock süpürge aldım Dyson da güzel ama roboroc çok daha mükemmel almadan önce güzel temizlemez sanıyordum ama benden iyi silip süpürüyor biraz pahalı ama durumu yetenler kesinlikle almalı
Senden çok memnunum, şu koltukların arasınıda sil
yariyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı