Ben işe yaradığını düşünüyorum açıkcası dedemin de astımı vardı farklı farklı kullandılar o zamanlar bazı teknolojiler de yoktu şimdiki gibi 😔 ben küçükken felan. Neyse bireysel hava temzileyicisi kullanmak zorunda kalmıştı gün içinde kendini cihaza bağlıyoru resmen ciddi bir problem geç olmadan bence duruma el koymalısın
Ben sana 2 tane bence atayım. Sen oku önce bir de doktora aslında sorabilirsin farklı tavsiyesi varsa çünkü cidden önemli bir konu olduğunu düşünüyorum. İleri evrelerde büyük sıkıntı çünkü allerji öyle kaybolan bir şey değil
merhaba, yorum için teşekkürler. dyson almayı istiyorum ama fiyatı çok yüksek. forumlarda yapılan yorumlarda da çok tatmin edici memnuniyet ifadelerine rastlamadım. bu nedenle yorumun benim için kıymetli. çalışma prensibini senin bencende sordum. kastım şudur ki alet kirli havayı hapsedip temizini mi veriyor yoksa maskeliyor mu? filtreler ne kadar zamanda değişiyor ve filtre ücretleri. ok yüksek mi? buna dair çok olumsuz yorum var o nedenle soruyorum. ilgine teşekkür ederim. iyi akşamlar.
Anladım tatlım bir de şu var süpürgesini de öneriyorlar alerjik astım durumlarında açıkcası hava temzşleyicisi hakkında tam bilgim yok link siteden başka bir üyemize ait ama süpürgesi tozu çok güzel hapsettiği için astımlı hasta bulunan evlere birebir buna kefilim. Eğer hava temizleyici için doktorun bizzat bir önerisi yoksa yine dyson alınabilir diye düşünüyorum bekle yardım çağıralım @Dyson gelir mi acaba 😕
Geçmiş olsun. Astım için yün aklet iyidir diye duydum. Sentetik bitşey kullanmasınlar. Bir araştır. Hava temizleyicisi olarak Fakirin çok reklamını görüyorum, İyi diyorlar. Buharla nem ile, havadaki zibilleri aşşağıya aşşağıya indirip çekiyor sanırım. Fakat gerçekliğini bilmiyorum.
Bizide bilgilendirirseniz memnun olurum. çevremde kullanan bazı arkadaşlar memnun olduklarını söyledi. en azından partikül problemi yaşamıyorlarmış. Ancak akciğerlerin tasarımı gereği, düşük partikül seviyesinden ani yüksek partikül seviyesine geçişler bronşlarda sıkıntıya neden olabilir.
En İyi Cevaplar