11 gü

Eşim gerçekten narsist mi, yoksa iletişim sorunlarımız mı var ne yapmalıyım?

Sorunları konuşmak istediğimde anneme gideceğim, camdan atlayacağım diyor, sessizleşiyor, alakasız konular açıp oradan suçluyor, konuyu değiştiriyor, abartıyorsun diyor, konu hiçbir zaman onun yaptığı hatalar ve benim nasıl hissettiğim konuşulmuyor, her zaman verdiğim tepkiler (bağırmak vs.) konuşuluyor. Konu dediğim de aldatması, ailesinin ve kendisinin manipülasyonları ve saygısızlıkları.

Konuşmak istediğimde beni uyutmuyorsun diyor. Günün herhangi bir vaktinde arasam işteyim görmüyor musun diyor. Akşam yemekten önce konuşsam açken sinirli olduğumu biliyorsun diyor. Ben ona hiç erişemiyorum, konuşmak için zamanı var diyor ama bakıyorum hiçbir şey olmamış gibi davranıyor.

Güncellemeler
11 gü
Çift terapistine gidelim diyorum İstemiyor bana diyor ki senin daha çok ihtiyacın var sen sinir hastasısın delisin diyor. Seni yatırmak lazım Bakırköy’e bak senin videonu çekeceğim diyor. Bir ara ikna etmeyi başardım sandım ama o zamanda diyor ki tek tek gideceğiz ancak farklı psikologlara sonrada ben öyle bir şey demedim ki diyor.
Güncellemeler
9 gü
narsist insanların hepsi aynı aslında size tavsiyem manüplasyon çeşitlerini davranış örüntülerini ve savunma mekanizmalarını araştırın kendini korumak için psikozların nevrozların ve sağlıklı insanların yaptığı manuplasyonlar farklı oluyor kendi zihinsel sağlığınızı korumak için yapın bunu bazı insanlar gerçekten çok toksik çok
Eşim gerçekten narsist mi, yoksa iletişim sorunlarımız mı var ne yapmalıyım?