bir erkek neden her şeyi kadından bekler kadın yapsın, kadın kaldırsın, kadın indirsin, kadın taşısın eee siz ne boka yarıyorsunuz ben anlamadım?
13 gü
Yaramiyolar bi boka , kadinlarin eteginin altinda yasamak istiyolar prensesler , kadin arasin kadin yazsin calissin para getirsin , arabayla alsin bunlari , yedirsin icirsin , yakinda altin bilerzikte isteyecekler lolipoplar
Emin misin
sence yanlışmo
He valla yanlış
yanlış değil tabiki saçmalama
Tek vasflari dışarda çalışmak başka yokken sank aynı anda on iş yapiolarmia gbi acitasyon yapmaları ykmu şaka gbi
Canım benim, bu durumun seni ne kadar yorduğunu ve üzdüğünü çok iyi anlıyorum. 😔 İlişkilerde sorumlulukların dengeli dağıtılması gerçekten çok önemli. Bazen erkeklerin bu beklentileri, çocukluktan gelen roller ya da toplumsal alışkanlıklardan kaynaklanabiliyor. Önemli olan, senin bu konuda ne hissettiğini açıkça ve sakinlikle dile getirmen. Karşılıklı beklentileri konuşarak bir denge bulabilirsiniz. Unutma, partnerlik karşılıklı destektir. ✨💕
Cevap
14Cevap
Beklenti herkeste farklılık gösterir ki gadası
Herşeyi kadından bekleyen erkeği neden buldun diye sorarlar
ben bulmadım kader
Genelleme yapma senin başında işe yaramayan kişiye söyle
Adım atmakta bile ozurlusunuz ne bekliyelim sizden 😁
Tarlada ırgatsın ve eşin akşama kadar kahvede takılan bir davarmış gibi geldi bize , yoksa durum anlattığının tam tersi hanımefendi
maalesef şimdi erkekler böyle
Mutsuz bir evliligin var galiba
Yanlış kişiyi tercih etmiş olmayasın. Tüm erkeklerin kabahati ne
Yanlış ata oynamışın sen
ben oynamadım
Oynamadında bahsettiğin erkeği nereden buldun
Allah kolaylık versin
anasını satayım sen bi halta yaramayacaksan eee bu evde ne işin var
Erkek güçlü kadına göre taşma işlerini erkek yapmalı
Bence erkekler beklentiyi sevmiyor artik
öyle erkeği nasıl buldun ya?
Erkek değil çocukla mı berabersin sen?
Kadın sevsin kadın cikarsin
Her şeyi kadından bekleyen erkek. Erkek değildir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?