Erkek çalışsın bir şeyler yapsın Arabası ile beni gezdirsin ve kollasın daha sonra masraflarımı karşılasın hesabı ödesin vb. Bunların hepsini düşündüm ve bir Kadın için bu kadar uğraşmak boşuna zaman kaybı onun yerine Yurtdışına çıkarım daha iyi ve kadınsa oradakilerde kadın yani...
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu saydıkların sevgililik dönemi için geçerli. Evlendikten sonra da erkekler para kazanmanın haricinde herşeyi kadından bekliyor.
Çünkü harcadıkları paranın beklentisini istiyorlar her zaman söylerim aşk diye bir şey yok menfaat ve çıkar doğrultusunda giden bir ilişki yani ben buna ticari akit diyorum tabi ki hayır gelmez mutluluk beklenemez
İnsan ilişkileri zaten bir ticarettir. Kimse kimseyi koşulsuz sevmez. Sevmek zorunda da değildir. Kadınlar da erkekler de karşı taraftan birşeyler bekleyebilirler. Önemli olan ne bekledikleri değil karşılığında ne verdikleridir. Sen de zaten sorduğun soruyu kadınların beklentilerini eleştirmek ya da onların çıkarcı olduğunu vurgulamak için değil kendileri senin sağladıkların karşılığında sana bir şey vadetmediklerinden dolayı sitem etmek için sordun. Eğer karşılıksız sevgi aşk diye birşeyi savunsan bu soruyu sormana gerek kalmazdı hiç karşılık beklemeden o görevleri yapman gerektiğini düşünürdün.
Hayır ben karşı taraftan hiçbir karşılık beklemiyorum emin olabilirsin ki erkeklerin karşı taraftan bir beklentisi yok yani sadece kadın olması yeterli gerçekten bu böyle ve buna birçok kez şahit oldum gözlemledim bilmiyorum belki de biz erkeklerin seçenekleri yok çok fazla bundan olabilir yani tercih etme şansımız yok o yüzden yeter ki bir kız çıksın karşımıza diye düşünüyor olabiliriz
Evet de sonuçta en azından cinsel anlamda birşeyler bekliyorsundur. Çoğu erkeğin bu tarz şikayet etmesinin nedeni aslında kadının beklentileri değil kadının karşılığında cinsel anlamda birşeyler vermemesi
Sevgililik için diyorsan böyle bir beklenti olur tabi ki ama şöyle bir durumda var eğer ki herkese aynı şekilde davranıyorsa yani evlenmeden olmaz diyorsa sorun yok ama sadece bana karşı özel olarak bir tavir sergiliyorsa o zaman ondan ayrılırım tabi ki o zaman beni aldattığın'da şüphelinirim ya da sadece benimle param için sevgili olduğundan ama Evlilik diyorsan aynı evde yaşıyoruz evlenmisiz cinsellik olsun yani o saatten sonra artık 😀
Simdi oradaki ayrımda haklısın tabi. Arzuladığı bir erkeğe cinsel anlamda cevap verirken sana cevap vermiyorsa bu zaten onun seni uydu erkek olarak kullandığı anlamına gelir. Öyle bir durumda tabi ki devam etmemelisin.
Nasıl ki erkekler eğlenilecek kızları sadece cinsellik için kullanıyorsa kadınlar da arzu duymadıkları erkekleri sadece ilgi almak için uydu erkek olarak çevrelerinde tutuyorlar. Kadının misyonu seks için kullanılacak düşük değer bir kadın olmaktan kaçınmak iken erkeğin misyonu da uydu erkek olarak kullanılmaktan kaçınmaktır. Denklem bu şekilde.
Redpill yani Kırmızı Hap bu görüşü destekliyor musun peki? Sence doğru mu? Tabak Çevirme veya Friendzone birçok video izledim konu ile ilgili yani ne demek olduğunu öğrendim aslında daha önceden'de farkındaydım ama bilinç yoktu tam olarak
Desteklemesem kullanıcı adım göründüğü şekilde olmazdı ama Türkiyede redpill savunucusu olan her fenomen birebir aynı şeyleri söylemiyor. Bazıları fazla kişiselleştirme ya da işi kadın düşmanlığına getiriyor. Bazılarına bakıyorum mesela, erkeklere erkek olmanın avantajlarından bahsetmek yol göstermek yerine kadın olmanın dezavantajlarına odaklanıp bakın iyi ki kadın değilsiniz şekilde bir intikam p*rno çevirmeye çalışıyorlar. Onları pek dinlemiyorum. En iyi site bana göre erkekadam. org
https://youtube.com/@krmzhap?si=YJYINx6PQuEqlQRf
Ben bu kanalı takip ediyorum dersleri bu kanaldan dinliyorum
Ama bir kadın olarak bunu itiraf etmen çok ilginç yani genellikle konuştuğum kızlara bunu anlattım red ettiler yani
Evlenirken Beta tercih ediyorsun ama dimi?
Hayır neden beta tercih edeyim? Bir alfanın beni tercih etmesini isterim.
Bak şimdi şu detayı unutma. Her kadının alfası farklıdır. Kimine göre okuldaki kaslı populer çocuktur kimine göre doğudaki Kadir İnanır tarzı toprak ağasıdır kimine göre uzun boylu fit mahalle abisidir vs. Bir sürü örneği var yani. Alfa erkek bulunduğu topluluktaki baskın karakter olmakla birlikte iyi genlere de sahip olan kişidir yani.
Tıpkı araba markası gibi düşün. Bmw, Mercedes, Audi, Porsche vs hepsi arabaların en iyi markalarındandır ama hepsinin kullanıcı profili aynı olmaz mesela.
Her neyse devam edelim...
Evlenirken beta tercih eden kadınlar kimlerdir? Ya tipleri çok kayıktır ya sosyokültürel seviyeleri çok düşüktür ya da geçmişleri sıkıntılıdır. Yüksek değer olmayan kadınlardır yani.
Geçmişini temiz tutmuş, psikolojisi sağlam, eğitimli, güzel, bakımlı, feminen bir kadının evlenirken ciddi bir alfa tarafından tercih edilmesi zaten zor değil.
O zaman benim öğrendiğim redpill ile senin öğrendiğin redpill farklı 😀
Alfa erkek demek hiç evlenmeyen ya da evliliğe ihtiyaç duymayan erkek demek değildir. Alfa erkek herhangi bir kadın tarafından seçilmeye muhtaç olmayan ve kaliteli kadını kendisi seçen erkektir. Beta erkek ise önüne gelene razı olan hatta kadını etkilemek için para savuran erkektir. Aradaki fark bu.
https://youtu.be/CbM7R8AwNK4?si=AJY_28BG_TZgP3SM
Ben böyle biliyordum açıkçası yani
Düşük değerli kadınları alfalar becerir betalar da evlenir, orada yanlış bir şey yok. Ama senin izlediğin videolarda henüz bir kadının nasıl yüksek değer olacağı daha doğrusu green flag kadınlarla red flag kadınlar arasındaki farklar anlatılmamış. Erkekler nasıl ki alfa beta olarak ayrılıyorsa kadınlar da red flag sahibi alfa dul ve green flag sahibi feminen olarak ayrılıyor.
Bu konular çok derin ve öyle birkaç cümle ile anlatılmaz. Şimdi çıkmam lazım. Kafana takılan bir şey olursa sorabilirsin sonra. İyi geceler.
İyi Geceler
E erkeklerde bekliyor? Sen gidip paranla hava atarsan paraya bakan birini bulursun..
Öz abim
Olmayan şey ile nasil hava aticam 😀
Şimdi bi adam tanısan adam ne bileyim savcı olsa, pilot olsa bir numaralı kankan ilan edersin. Hiç bi kadın bişey beklemiyor. Yıllardır tek yaşıyorum bunu gördüm. Adam evlenmeden aile evinden çıkamıyor bir de aile kurmayı düşünüyor :D çoook ekmek yemeniz lazım kadınları eleştirmek için. Önce kendini eleştirip geliştirmeden kimseye suç atma.
Yoo neden ilan edeyim Erkeklerin Parayı umursadıklarını falan mı zannediyorsun? Önceki Evliliklere bak bakalım adam Memur ve Üniversite Mezunu ama Ev Hanımı İlkokul mezunu Kadın ile Evlenebiliyor bunun örnekleri çok hem kendimden hem de çevremden vb. Adamın Evlenmeden Aile Evinden çıkamamasının sebebi çok basit Ailesi Evlenmeden ona harcama yapmadığı için tabi ki yani Evlenince her türlü desteği verdiği için bu kadar basit yani bunu anlamak zor değil. Felsefe ve Psikoloji ilgi alanım ve birçok farklı iş tecrübem var merak etme ben birçok farklı ortam ve insan tanıdım ve neyin ne olduğunu çok iyi öğrendim
Niye bu kadar yükseldin? Hayırdır travman mı tuttu yoksa bi çeşit aşağılık psikolojisi mi? Erkekler parayı umursuyor tabiki. Kadınlar değil. Ev erkeği gördün mü? Bak, iki kuruş biriktiremeyip eşyalı ev tutamıyor musun? Ben yaptım? Aileme destek bile olabiliyorum. Ailemde destek görmedi kuru nikahla evlendi, bende öyle yapıcam zaten? 27 yaşında 6 ilde çalıştım, büyük firmalarda çalıştım. Sakın bana insan anlatmaya çalışma, felsefe ve psikoloji ile de gelme. Yıllarımı depresyon sömürürken, tavanı izlerken çok düşündüm. Kadın ve erkeği düşünürken ikisinin de insan olduğu gerçeğini hatırlarsan doğru cevabı yakalarsın…
Erkekler parayı umursuyorsa Kadınları neden Evde tuttular calismaya göndermediler? Ya da neden Ev Hanımı ile Evlendiler yüksek bir mevkii'de pozisyonda birine bakmadilar? Ev Erkeğini kabul eden bir Kadın olur mu sence? 🤣
Kira Zammi sınırı kalkınca görecem ben o Ev tutanları 😀 o isler öyle basit değil işte yani Evini satıp Faize yatıran bir kişi şu an da senin aldığın maaşı çok rahat geçer yani öyle diyim çünkü Emeğin değeri yok değerli olan şey Sermayedir ama insanlar bunu anlamıyor tabi ki
Ev kadını olayı şuradan gelir, adam ev işi bilmez çocuk yapmak ister ve evini temizleyecek çocuğa bakacak bi hizmet.. yanlış oldu eş bakar. Zaten insanlıktan nasibini alamadan üniversite mezunları yapıyor bunu, hiiç bana anlatma. Kimse ev kadını ya da erkeği almamalı. Bugün ikiniz 40 ar k maaş alsanız haftalık 1k ya temizlikçi tutarsınız, ne olacak? Ne sığ görüşlüsün be
Oyy anan sana ninnini okusunda yat uyu. Sıkıntı yok, ben başımın çaresine bakabiliyorum, darısı başına!
40K Maaş alan Kadın bir Erkekle neden Evlensin ki? Eskiden Evlilik'in olmasının sebebi Kadınların bu kadar İş hayatına girmemesiydi yani Ekonomik Özgürlük yoktu ama şimdi buna ihtiyaçları yok. Hayat böyledir mesela diyelim ben Ustayım Patron benim yerime koyacak birini bulamazsa ve işleri ilerlemeyecekse beni öyle kovamaz hemen bana kötü davranamaz bana daha iyi şartlar sağlamak zorunda ama bana ihtiyacı yok diyelim yerimi dolduracak biri var eleman bulması kolay işte o zaman tam tersi olur. Aşk diye bir şey olmadığı gibi Haftalık 1K'ya temizlikçi'de yok 😀
Ben burada masal anlatmıyorum hayatın acımasız gerçeklerini anlatıyorum isteyen dizilere filmlere veya romanlara bakabilir ama hayat pratikte öyle değil
Yoo ben evimi temizletiyorum Gülsüm abla, 1k veriyorum köşe bucak temizliyor. Neden evlenmesin? Çok arkadaşım evlendi hepsinin işi gücü gayet iyi.
Evlenme ve Boşanma İstatislerine bakabilirsin internetten bana inanmıyorsan geçmişten günümüze karşılaştırma yapabilirsin
Ayrıca şu var ben birçok farklı sektörde çalıştım derken bunu övünmek gurur duymak amaçlı söylemiyorum yani yok işte küçük firma büyük firma bunu kast etmiyorum kast ettiğim şey ben farklı ortamlar gördüm çok fazla yoksa berbat kötü işlerde yaptım birçok kez
Ayrıca şunu merak ettim Haftalık 1K Aylık olarak 4K yapar yani Aylık 4 bin ₺ ye kim geliyor merak ettim 😀
Böyle biriyle beraber olmayabilirsin mesela
Birçok kızla konuştum veya kulak misafiri oldum çoğunluğu bu kafadaydi
Haklısın ama ülkede işsizlik sorunu var okuyup çaba gösterenler bile iş bulamıyolar Kadınlar da en azından beraber olacakları erkeğin maddi açıdan iyi olmasını istiyolar diye düşünüyorum
Aynı zamanda tercihleri çok fazla bizim seçeneklerimiz yok