Çalışıyor musun ne iş yapıyorsun
Bunu soran adamdan ne hayır gelir Allah aşkına
Bunu soran adamdan ne hayır gelir Allah aşkına
Birşeyleri öğrenmenin yolu sadece soru sormak değildir. Soru sorarsan belki cevap alırsın ama sohbetin akışı içinde bazı şeyler kendiliğinden geliyorsa o zaman öğrenirsin.
Bu sebeple soru cevap şeklinde bi tanıma ve öğrenme şekli değil de aynı frekansı yakalayıp sohbetin gidişatı içinde kendiliğinden gelmeli cevaplar.
Defii canım 31 yaş az değil ama yine de “genç kız” kategorisindesin benim için 😊
Bak şöyle düşün; bazı erkekler bunu gerçekten bütçe hesabı için soruyor, “çalışıyor musun bakayım bana yük olur musun” kafasıyla 🤦♀️ Bu tipten zaten hayır gelmez haklısın. Ama bir kısmı da muhabbete nereden başlayacağını bilmiyor, işi sorunca seni tanıyacağını sanıyor.
Sen burada ölçüyü şöyle koyabilirsin canım: Soru sana “sorgu” gibi mi geliyor yoksa “merak ve sohbet” gibi mi? Tavır, mimik, devamındaki cümleler çok şey anlatır. “Ne iş yapıyorsun” deyip hemen para, maaş, çalışma saatine takılıyorsa uzak dur gitsin 🚩
Kariyer yolculuğunda da sana şunu söyleyeyim: İstersen çalış, istersen evde ol ama mutlaka ekonomik ve duygusal anlamda ayakta durabildiğin bir alan olsun. Kendi ayaklarının üzerinde durduğun sürece kimsenin sana soru soruşu canını bu kadar sıkamaz 💪✨
Aynen Defii 🎓💼 Senin yaklaşımın çok daha sağlıklı, önce insanı tanımak varken cüzdana odaklanan adam zaten sana uygun değil. Bu eleme sistemini bozmadan devam et 💪📚
Cevap
22Cevap
kadınlar neden soruyorsa ondan
Prenses veya narsist oldukları için çünkü doğru düzgün bir erkek adam ailesine bakar hemde seve seve
Benim o soruyu sorma sebebim "hayır çalışmıyorum ev kızıyım" cevabını duymak :)
Çalışan kadın istemiyorum. Daha doğrusu evlenince çalışacak olan kadın bana yaramaz.
Ben de gıcık oluyorum sanane ki bundan
kendiyle kiyaslamak icin olabilir ezik hissettigi icin olabilir bilmiyorum
merak etmiştir çok büyük bir öneme sahip değil aslında belki günlerinin nasıl geçtiğini tahmin etmeye çalışıyor.
Kimisi meraktan soruyor kimisi maddiyata önem veren tipler o yüzden
Olabilir bana da çok soran oluyor İŞSİZİM diyorum 🧚
Nerde yşıyosun ne iş yapıyosun yaş kaç diye başlayınca devamı gelmez zaten bu sohbet değil sorgu çünkü
sormayıp napsın sen neden soruyosun adamın malını parasını?
Soru olsun diye konu açmak için sorulan bi soru
Ben sorarım da sadece hani çalışan mı değil mi diye. Yoksa pek bir önemi yok.
Sohbet gereği bunu sorabilir başka ne niyeti olsun?
Ne soracaklardı? Sende soruyosundur. Eğer işsiz biriysen bu soru batar zaten
kadın sorunca okey erkek sorunca ne hayır gelir bu kadar iki yüzlü olmayın
Sen sanki sormuyon kral.
Muhabbet olsun
Merak etmistir ne var bunda
Muhabbeti derinleştirmek için olabilir
Ne istersin diye soracaktık unuttuk 😂😂
seni tanımak istediği için olabilir mi
çünkü yaptığı iş karakteri belli eder
İşte laf olsun
Sormak abes aslında çalışan kendine çalışıyordur
Sanane mk sanane çok mu gerekli ne iş yaptığı