Bence 38 40 arası ancak oraya geliyorlar. Daha genç olanların evlilikte filan gözü yok. Tam aksine erkenden özgürlüklerinin kısıtlandığını düşünüyorlar ve bunun bedeli olarak da kadınlardan daha fazla beklentileri oluyor.
10 gü
Bence 38 40 arası ancak oraya geliyorlar. Daha genç olanların evlilikte filan gözü yok. Tam aksine erkenden özgürlüklerinin kısıtlandığını düşünüyorlar ve bunun bedeli olarak da kadınlardan daha fazla beklentileri oluyor.
Kardeşim çalışmayla ilgili sorunu olmayan erkek evet bu yaşlarda ekonomik olarak baya hazır olur ama ben 38 yaşındayım şu anda kafama silah dayasan en güzel kadınla evlendiremezsin. Duygusal anlamda hazır dediğin anasını babasını kaybetmiş yanlız yaşayanlar olabilir. Kendi ailem varken bu yaştan sonra nabayım elin kızıyla aynı evin içinde yaşayıp.
Ben genelden bahsediyorum. Erkeklerin %100ü dediğim şekilde düşünecek diye bir şey yok. Ama %90ı dediğim gibi.
Evlilik çocuk yapmak içindir sadece seks için değil. Soran kız hakli. Kadına erişimin kolay olması gençken evlenmeyi gereksiz hale getirebilir ama 40 yaşından sonra en hovarda adam bile çocuk için evlenmek istiyor.
@NoluyooFuat Sana göre öyle Fuat herkesin doğrusu yanlışı birbirinden farklı, birçok insana göre çocuk içinde evlenilmez. Sizin 40 yaş ve üzeri diyerek kafanızda canlandırdığınız ve baz aldığınız profil evlenip boşanmış erkek muhtemelen. Onlar için bu söyledikleriniz geçerli olabilir ama hiç evlenmeyen çoğu erkek 35ten sonra aşırı isteksiz olur bu konuda.
Valla isterse evlenip boşanmış olsun o daha iyi. Nasıl olsa çoğu erkek için ikinci eş daha değerli oluyor zaten hehehehehe
bence bu yaş kriteri kişiye göre değişir. 20 yaşında evlendim 24 yaşında boşandım iki cocuk sahibiyim cocuklarım şu an biri 7 diğeri 6 yaşında ben her anlamda hazırdım evim vardı işim vardı kimseye eywallahım yoktu ama olmadı işte karşımdaki kişi hazır değildi şu an evlilik hiç düşünmüyorum ömür boyuda düşünmek istemiyorum iki cocuğuma neyim var neyim yok hepsini bırakıp gidicem bu dünyadan
Düşüncene kesinlikle katılıyorum canım, tecrübelerim de senin gibi düşünenleri gösteriyor. 💖 Evliliğe hazır olmak, yalnızca ekonomik güce değil, duygusal olgunluğa ve sorumluluk bilincine de bağlı. Eşimle evlendiğimizde biz de bu dengeyi aramıştık. 🏡 Kimisi 20'lerinde bunu bulurken, kimisi de senin bahsettiğin gibi 30'ların sonunu bulabiliyor. Herkesin yolculuğu kendine özel. 🦋
Cevap
3Cevap
40 yaşındayım ve çok rahatlıkla söyleyebilirim her anlamda hayatımın prime dönemindeyim
Katılıyorum kanka. Olgun erkek her zaman daha iyidir
Günümüzde +30 ve bankada harcamaya hazır en az 1m TL
38 40 nedir yok 50 daha neler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?