Biliyorsunuz, okul bitiyor, 2-3 yıl çalışılıp öyle askere gidiliyor. Hele bir de okul uzadıysa daha da geç gidiyor insanlar askere. Asker dönüşü 25-29 yaş aralığında oluyor iş hayatına kaldığı yerden devam ediyorlar. İlişkileri olanlar bir şekilde programını yapıyor ancak ilişkisi olmayanlar bu tempoda bir de yeni birini tanımaya zaman ayırıyor :) sizce erkekler için ideal evlilik yaşı nedir? Sebepleriyle belirtirseniz çok güzel olur :)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl35'lik evlenmemiş bir abin olarak tavsiyelerim. En güzel ilişkiler üniversite yıllarına dayanan ilişkilerdir ve değeri bilinmelidir. Zaten iş hayatına girdikten sonra arkadaşlıkların da aynı şekilde olduğunu anlayacaksın. Üniversite yılları bu konularda gerçekten çok farklı yıllar ve hem ilişkiler hem arkadaşlıklar çok daha sağlam temellere dayanıyor. Eğer üniversite yıllarında başlayan bir ilişkin varsa, üniversite sonrası her ikiniz iyice ayaklarınızın yere sağlam bastığını, ekonomik olarak özgürlüğünüzü kazandığınızı düşünüyorsanız ve içinizden şimdi zamanı olduğunu hissetiğiniz zaman evlilik düşünülebilir. Ama hali hazırda bir ilişki olmadan üniversiteyi bitirecek erkeklere tavsiyem; en az bir 3-4 yıl kendilerine yatırım yapacakları, hem eğitim, hem nitelik kazanma hem kariyer hem de karşı cinsi tanıma açısından verimli geçirecekleri zaman ayırmalılar. Bu yıllarda kesinlikle sizi geliştirecek bir işe başlanmalı, mümkünse yurt dışı tecrübesi (oluyorsa eğitim veya kısa süreli seyahatler olabilir. buna hem farklı kültürleri tanıma hem de farklı kültürden kadınları tanıma da dahil olmalı) ve aileden tamamen bağımsız yaşama tecrübeleri kazanılmalı. (aileden bağımsız yaşamayı bilmeyen bir erkek kesinlikle evlenmemeli!!) Bu yılları yeterince verimli geçirdikten sonra iş kariyer ve gelişimi tamamladığını varsayarak artık hayatına giren kadınları evlilik için değerlendirebilirsin. Evlilik için kriterlerin olmalı ve bu kriterlere ait bazı kırmızı çizgilerin olmalı. Bu kesinlikle kızın aşırı güzel olması ve sizin egonuzu okşaması değildir, hatta bu kısım ilişki başladıktan sonra görmezden gelinmelidir. Daha farklı ve nitelikli kriterler olmalı. Mesela size olan tutkusu, bağlılığını ve sadakatini göstermesi, ayrıca göstererek veya içten bir saygı hissetirmeli size. Bunlar önemli. Çünkü dediğim şekilde geliştikten sonra kadınlar zaten sen istemesen de geliyor. Seni olgun, kariyerli, donanımlı bir bekar olarak gördüklerinde sana yaklaşıyorlar. Ama bu gelenlerin çoğu özünde seni sevmeyen, ama hayatta istediğini alamamış veya gençlik yıllarını kötü bir şekilde harcamış seni "kurtarıcı" olarak gören ve evleneyim de sonrasına bakarız (gerekirse boşanırız) diyen kadınlar olacaktır. Bu nedenle kesinlikle seçici ve kriterleri olan bir adam olmak gerekiyor. Bundan sonra zaten evlilik kararını vereceğin kızı bulursun. Bulamazsan da sorun etme, başarılı bir erkeğin kaliteli yalnızlığı, kötü bir evlilikten iyidir. Ayrıca şunu da unutma sakın; ilişkiler erkeğin girişimi, kadının seçimi ile başlar. Burada seçimi kadın yapıyor gibi dursa bile ilişkinin devam edip etmeyeceğine sen karar verirsin. Bu nedenle kriterlerine uymayan ve kırmızı çizgilerini sürekli ihlal eden bir kadınla sırf onunla bir süredir sevgili oldun diye evlenmek zorunda değilsin. Evlilik kesinlikle içine sinen sana hayat arkadaşlığı konusunda güven duyuğun biriyle yapılmalı. Bu nedenle yaşım geldi gidip evleneyim dememek lazım. Artık evlenmeliyim deyip, sana evlilik fırsatını açan ilk gördüğün kadınla evlenmek hayatının hatası olabilir. Yaş konusuna gelecek olursak; yukarıda saydığım evlilik düşünme yıllarına ben 3-4 yıl dedim ama kimisi için 5-6 yıl da olabilir. Bunun ideal bir yaşı yok. Ne zaman ben artık bir evlilik yürütebilir, kendi ailemi kurabilirim dersen ve ne zaman karşına buna uygun bir kız çıkarsa o zaman evlenilmeli.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılideal yaş diye birşey söz konusu değildir, zira istediğin kişi istediğin zaman karşına çıkmaz. Hayat seni diğer yarınla nezaman karşılaştırırsa ozaman evlen. Bu ömrünün son baharındada olabilir, ilk baharındada olabilir.
111 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle evlilik bir mecburiyet değil seçimdir.
Yani vay efendim şu yaşa geldim artık evlenmem lazım gibi şeyler toplumun gençlere uyguladığı baskıdan başka birşey değildir. Yani evlenmek için evlenmeyin. Askerde geç gidiyoruz demişsin şartlardan dolayı. Erkekler okulu bitirip e girince sonradan işi bırakıp askere gidince dönünce iş bulmakta zorlanıyor. Benim tavsiyem okulu bitir askere git. Sonra işe başla. Soruna gelince insanlar ortalama 22-25 yaş arasında okuldan mezun oluyor üniversite için konuşuyorum. Askere bedelli gidersen sorun yok. Sonra işi insanlar direk bulamıyor 24 yaşında mezunsan 1-3 yıl iş arayabilirsin ya da beğenmezsin bilemiyorum. Diyelim 2 yıl sonra iş buldun 26 yaşına geldin askerliğini de yaptın ama paran yok önce para biriktirip ev Alman gerek yani bir güvencen bir sigortan gelen olmalı. Çünkü düğün , nişan , kına gecesi , balayı , beyaz eşya , ev , araba vs.
Bursa'da masraf bir insanın bir insanı tanıması için en az 3 yıl şart , Çünkü insanlar çok sevdiklerini düşündükleri insanları özellikle ikili ilişkilerde 2 yıldan sonra tanıyabiliyor. Yani sevgi açısından yoksa görücü usulü evlenenlerden bahsetmiyorum onların büyük bir kısmı yakınır durur ben eşimi şu kadar yıl oldu tanıyamadım diye. Bu arada uzmanların yaptığı araştırmalara göre en iyi evlilik yaşı 28-3210 Yorumla
+1 yıl25-30. Hayat arkadaşının hayatının çoğunluğunda yanında olmak isterim.
69 Yorumla
Soran+1 yılÇok ince bir düşünce
- +1 yıl
Hayatının en güzel en genç en verimli çağlarına tanıklık etmedikten sonra pek anlamı kalmıyor bence
Soran+1 yılBence de
- +1 yıl
hay dilimi eşşek arısı soksun demede sonra :)
- +1 yıl
evlilik adı altında bir platform oluşturdum oradan taliplerinizi arayabilirsiniz :)
- +1 yıl
Etmiyor da zaten. Gelecekteki kocam kimbilir ne haltlar yedi kimlerle yiyip içti üf sinirlendim
- +1 yıl
Amin
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
116
Cevap
69Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu tabi kisiye gire değişir ama ben etkenlerin en ideal evlenme yaşı 30 34 yaş arası olduğunu düşünüyorum hafi bilemedin en erken 29 çünkü erkekler kafdınlara göre daha geç olgunlaşıyor genelde tabi istisnalar vardır onlara bir şey diyemem ama genel olarak böyle ben ne zaman 20 26 yaşlardaki erkekler konuşsam yaşlarının olgunluğu olmuyor zaten o yaşda da evlilik düşünmüyor çoğu artık bu zaman da çoğunluk okuyor ediyor mesela benim kuzenim 25 yaşında üniversitesi daha bitmedi bu yıl bitecek gibi daha askere gidecek edecek
21 Yorumla
Soran+1 yılBen de geç mezun oldum askere gittim geldim 2 yıldır çalışıyorum 28 oldu yaş
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler evlenmek istemiyor ki...
Artık çok kolay internetten kız bulup bedava cinsellik yaşıyorlar hem de o kızların sevgililik ciddiyet beklentisi olmuyor. Erkekler kendileri açısından her türlü kârlı olayı bulmuşlar. Kizlara bu kadar kolay ulaşıp zevkleri için faydalanıp hem de hayatlarına dahil etmiyorlar. Kafa rahat.
Bu devirde evlenecek erkek bulucaz da, yuva kurucaz da, anne olucaz da... Hiç inanmıyorum. Insallah evine bağlı düzgün bir erkek çıkar karşıma. Aile olmak, anne olmak çok istiyorum.15 Yorumla
Soran+1 yılİnan öyle erkekler de var hala, yuva kurmak isteyen. Ama onları da kullanan çok kız var
Cevap sahibi+1 yılErkekler bu konuda daha mantiksal. Biraz daha gercekleri görmek isterlerse hic kimse de kullanamaz. Evlenmek istiyorlarsa boş kizlarin pesini birakip evlenmek isteyen kizlara yönelecekler
Soran+1 yılBoş kızlar en başında on numara göz boyuyor, bahsettiğim şey bu :)
Cevap sahibi+1 yılBoş erkekler de aynı. Ben de yaşadım bunu malesef
Soran+1 yılHayırlısı artık ne diyeyim
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef biz erkekler kadınlara göre geç olgunlaşıyoruz. 25 li yaşlarda bir erkek daha okulundan yeni mezun oluyor. Mezuniyet sonrası askerlik görevini yerine getirmeden iş bulup çalışsa yavaş yavaş hayatı anlıyor. Askerlik görevini yapınca o zaman anlıyor ki hayat baya zor. Sorumluluk sahibi olmak sıkıntı. Bunun içinde zaman gerekiyor yaş 30 oluyor evlilik düşünüyor ama para Yok maalesef biraz birikim yapayım diyene kadar yaş dahada ilerliyor. Etrafında kötü evlilikler görünce sevgili varsa rahat takılıyorsa evlilik düşünmüyor birde kötü bir ilişki yaşadıysa eyvah eyvah
10 Yorumla
+1 yılEn sağlıklısı hiç evlenmemek ya da çocuk yapmamak evleniyorsanız çocuk yapmak istiyorsanız eşinizi bir 3 4 sene deneyin bakalım ilerliyecek gibimi hemen ot var gibi çocuk yaparsanız ve eşinizi tartmazsanız sonra ilerde anlaşamaz boşanırsınız dul karı ve nereye gitseniz oranın çocuğunuzla beraber nefreti olursunuz ya da çocuğum babasız kalmasın diye hergün huzursuzluk olur çocuğun ağzına sçarsınız dünyaya geldiğine bir pişman edersiniz çocuğu ve bom boş psikolojisi bozuk bir birey olur benden söylemesi
32 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelli bir yaş vererek genelleme yapmak istemiyorum. Neticede her erkeğin hayat şartları, eğitim hayatı, iş imkanları, aşk hayatı bir değil. Fakat genel olarak ekonomik özgürlüğünü kazanıp öyle evlenmelerinden yanayım. Bu her iki tarafta geçerli, sadece erkekler değil yani. Evlilik öyle filmlerdeki gibi toz pembe olmuyor, ekonomik zorluklar beraberinde tartışmayı da getirir. Tamam sevgi, saygı, güven önemli ama yaşamak için para, iş de gerekli. Parasız bir yere kadar yani. Zaten okumamın nedenlerinden birisi de bu.
Neyse konuya dönersek ekonomik özgürlüğünü elde etmiş, aklı başında, sevdiği olan erkekler rahatça evlenebilir. Kimisi 23 kimisi 33 yaşında olabilir. Çok da mühim değil bu.30 Yorumla
+1 yılMerhaba,
24 yaş ve üstü idealdir!
Gerisi teferruat!
Sağlık ile yaşın sağlıklı evlilik ile de yaşın ilgi ve alakası yoktur!
Maddi imkanım olsaydı 21 yaşında evlenirdim!
Herkes herkes değildir. Herkesin hayatı kendine!20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen eskiden erken evliliklere karşıydım son bir kaç senedir erken evlilik çok mantıklı geliyor, en azgın, verimli yailar heba oluyor. Şimdş şöyle söylüyeyim aradığınız aşkı, ruh eşi vs bulduysanız uzatmadan evlenin. Ruhen, beynen olgunlaşmasan da evlenince o olgunlaşma hızlanıyor. Ama genel olarak okuldu, sınavlara hazırlanmaydı, sınavdı, askerlikti, ekonomik şartlardı vs zaten bir bakmışsın yaş 30-31 olmuş. En ideal 31 bu şartlarda sonrasında sağlık sorunları sıralanmaya başlıyor zaten ve libido hafif inişe geçiyor kademe, kademe.
00 Yorumla
+1 yılDeğişir. Bir miktar para biriktirmiş olmalı, kendi işini kendi halledebilmeli. Kibirli ve menist olmamalı. Eğitim ve dünya görüşü, sorun çözebilme ve düşünebilmek empati yapmak vs. önemli. Okul bitip bir sene çalışıp askere gidince genelde 26-27 oluyor.
10 Yorumla
+1 yılBence 28-29 yaş yani eğer okulu bitirdiği gibi askere gidip sonrasında iş bulursa zaten evlilik süreci de hızlanmış oluyor ve sonrasında bu hayatın tadını çıkarır uzunca bir süre 30 dan sonra bana çok geç gibi geliyor nedense
13 Yorumla
Soran+1 yılMezun oldum, 3 yıllık iş tecrübem var, askerlik de bitti. Ama doğru insanı bulmak hepsinden zor :)
- +1 yıl
Evet o da doğru ama dediğim aslında doğru kişiyi bulmuş erkekler içindi biraz da 🤭
Soran+1 yılYine hayal kırıklığı :)
İnancalarima göre 18-20 yaşlarında evlenmek icin bir uğraş olmalı. Ama günümüzde inandığını söyleyen insanlar aile olmayi akraba olmayi hiç sevmiyorlar. Halbuki imanın yarisi olması, akrabayi ziyaretin sevabinı bogazlarindan gececek 3 lokmaya degisebiliyorlar ya da gezip tozmaya.
Ne diyeyim Allah sonumuzu hayır eylesin.
Yazım inananlara ve bu şekilde yaşamaya çalışanlara. Diğerleri üstüne alınıp yorum yapmasin.20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen yakışıklı bir adamım 38 yaşındayım hala evlilik konusunda kararsızım gerisini sen hesapla ! Evlilik manyak işi bro yani kadın senin hayatını yaşamını psikolojini ele geçiriyor bir çocuk veriyor ama ağzına ediyor o yüzden salla bence hiç evlenme gez takıl bir dünya hatun var kafana göre
10 Yorumla
+1 yılKendini evliliğe hazır hissettiği, sorumluk sahibi olabilecek yaşta hissettiği zaman evlenmeli 30 yaşında olup olgunlaşmamış hayatını laylaylom yaşayan insanlarda var, 20 yaşında bu olgunluğa erişende var. O yüzden bu tarz sorularda yaş belirtilmesini doğru bulmuyor. Herşey kişinin kendinde bitiyor.
40 YorumlaHer iki cins, otuz yaşından önce evlenmemeli. Daha kendilerini çözemeden, evliliğe kalktıklarında boşanmalar artıyor.
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Merhabalar,
Öncelikle ideal evlilik yaşı diye bir kavram yoktur. Bu devirde evlilik kurumuna o kadar çok şey dahil oldu ve riske girdi ki;
Saygı, Sevgi, güven, adalet, sadakat vb. Bunların dışında insanın kendi eline olmayan ekonomik güç.!
İnsan hiç bir zaman hazır değil evliliğe!
#Just00 YorumlaErkekler daha geç olgunlaştığı için 28 30 arası bence. Tabi bunun yaşla alakası yok bence ruh eşini, sevdiğini bulunca yaşın pek bir önemi kalmıyor diye düşünüyorum.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu zamanda sağlam iş bul çalış meslek eşinin derken erkek oluyor 30 35
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ne yazık ki
Yaş olarak bilemiyorum. Ama bir erkeğin kesinlikle sorumluluk almaya başladığı ve olgun düşünebildiği bir yaş olmalı..
Evlilik ciddi bir karar ve buna sahip çıkabilecek insanlar evlenmeli.21 Yorumla
+1 yılBence 30 ve 33 arası erkeğin en güzel çekici olduğu zamanlar. Hem iş kariyer oturuyor, hem kadın dilinden anlıyor, olgun oluyor neler neler yani erkekler gençken evlenmeyin
20 Yorumla
+1 yılEskiden çocuk yaşta görücü usulü evlendirdi hiçbir sorun çıkmazdi mutlu mesut yaşarlardı ama şimdi öyle değil severek birbirink isteme gidenler yarın öbür gün ya boşanıyolar ya da aile içi tartışmalara neden oluyor bence yaşın bir önem yok Önemli olan öncelik Sağlık ve iş
10 Yorumla
+1 yılYaş yok iş bulduktan 2-3 yıl sonra belli olgunluga sahıp olan sorumluluk bilincinde olan yaş kimsii için yaş 45 olsa dahi bu kavramların anlamını taşıyamıyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. En geç 30 olmalı bence hem yaşı hem karakteri oturmuş oluyor. İşi gücü de oluyor sorumluluk alabilecek yaşa gelmiş oluyor.
20 YorumlaYaşı bilmem ama aklı kemale ermemiş salaklar evlenmesinler abi.. Sonra çocuklarıda ülkenin başına bela oluyor..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yıl40 diyolar anca zaar borc harcama biter ev araba olur da öyle 😅 biraz da hayatini yasiycak bence en ideal 26 33
30 Yorumla
+1 yılErkekler evlenmesin Aman eksik kalsınlar! Kadınların hayatının içine etmekten başka ne işe yatıyorlar sanki!
31 Yorumla
Soran+1 yılHer erkek de her kadın da bir değil ki
Herkes 30 ve sonrasi demiş neyse 4 sene sonra evleniyorum demekki😂
30 Yorumla
+1 yıl30 yaş iyidir. Her türlü bazı şeyleri kafalarında oturtmuş oluyorlar, ne istediklerini daha iyi biliyorlar, belli bir olgunluğa erişmiş oluyorlar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı. 26-28 arası tam yaş bence ama bir erkek 30'dan sonra der büyük ihtimal
20 Yorumla
+1 yıl30 dan sonrası. Eğer erkeğin gideri fazla ise 35 ten sonrası en ideali
20 Yorumla
+1 yıl30 yasindan küçük erkekler icin evliligi önermiyo uzmanlar
21 Yorumla
+1 yılSorumluluk alabilecek cömert erkekler evlensin. Yaşı yok bunun
23 Yorumla- +1 yıl
Paralı erkekler *
- +1 yıl
@_Çavbella_ sorumluluğu cömertliği sadece parayla bağdaşlaştırıyorsan o senin sorunun.
- +1 yıl
Sorumluluğa birşey demedim ki ve cömert olması için paralı olması lazım :D
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Maddi ve manevi olarak hazır olmak lazım birini gerçekten sevmeden insan hazır hissetmiyor zaten
10 Yorumla30 dan sonrası.
Erkek arkadaşımın 30 yaş partisini yapmadan evlenmeyeceğim onunla.14 Yorumla- +1 yıl
Bu nasıl bir genişlik aamk
- +1 yıl
Ben 30 uma geldim. Parti filan yapmadım. Yapsam kız arkadaşım beni vurur
+1 yıl29 30 yaş ideal. Karakteri, kişiliği oturmuş, beyin gelişimini tamamlamıştır diye düşünüyorum.
10 Yorumlahayat şartına göre değişebilir ama bence 18 yaşından sonra en erken tarihte evlenmelii. 😊
10 Yorumla
+1 yılEn erken 26 bence bilemedin 25 daha erken olmamalı erkek için
41 Yorumla- +1 yıl
Efsane geri dönmüş. 😀
Gizli Üye(25-29)+1 yıl27 28 evleniyorlar zina yapıyorlar çünkü evlilikte acele etmiyorlar ben erkek olsaydım bende etmezdim ohh ne âlâ memleket her çiçekten bal alan onlar
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBide bir erkeğin evlilik yaşı 24 25 olması lazım evlilik için uygun bir yaş olgun yani 30 a kadar beklemenin ne anlamı var anlamış değilim bu erkekleri ben insan hiç evlenip yuva kurmak istemez mi?
- +1 yıl
İstiyoruz da para yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılIdeal bir yaşın olduğunu sanmıyorum hatta evliliğin bile gerekli bir durum olduğunu düşünmüyorum zaten kimsenin evliliği yürütebildiği falan da yok 💩 çıkmış durumda otursunlar oturdukları yerde
32 Yorumla- +1 yıl
Yaşından belli böyle bir yorumu yazman 😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılüniversiteden mezun olunca eşim askerlikte aradan çıksın diye hemen evlenmek adına uzmanlık sınavına girdi 22 yaşındayken evlendik.
10 Yorumla
+1 yılİdeal yaş neye göre acaba 😂 kafası oturmuşsa evine yuvasına baglıysa karakteri düzgünse yalan söylemiyorsa kuldan utanıyorsa allahdan korkuyorsa bitmiştir gerisi teferruat diye düsünüyorum aynısı bayan içinde geçerli tabiki.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı.
+1 yıl25
Çünkü erkeklerin genel olarak evliliği sorumluluğunu anlayacak kadar olgunlaşması 25'lerinden sonra oluyor.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılSağlıklı evlilik yaşı diye bir şey yok. Uygun koşullar var. Uygun koşullara sahip herkes evlenebilir.
00 Yorumla
+1 yıl25-26 civarı bence ideal evlilik yaşı.🤔
10 Yorumla
+1 yılSaglıklı evlilik kalmadı. En uzun evlilik 3 ay kadında takı nafaka mal mülk dolandırma amaçlı. Evli iken eski müşteri ile sürekli ilişkide olur kadın çocuklar kocadan çıkmaz6
10 Yorumla
+1 yıl25'den öncesi doğru değil
30'dan sonrasi da zor oluyor...00 Yorumla
+1 yılErkekler için saglıklı evlilik yaşı yok bu devirde. Evlenmemek en iyisi zirâ artık evlenecek kadar sevilecek kadın sayısı çok çok az.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için bu yaş aralığı. Birisini bulsam evleneceğim
00 Yorumla
+1 yılGelde Türkiye şartlarında evlen evlenebilir sen
Gün geçtikçe batıyoruz00 Yorumla
+1 yıl29-30 zaten fikren ancak evliliğe yatkın oluyorlar erken evlenmeleri iyi değil
00 Yorumla
+1 yıl30 yaş ve sonrası ideal bence.
40 Yorumla
+1 yılİdeal yaş 28 veya 30 dur erkekler malum zor olgunlasabilen bir evcil hayvan olabilir
30 Yorumla
+1 yıl29 -30 olabilir bence bu yaşlara kadar olgunlaşmiuorsa veya bazı şeylerin farkında değilse dahada bişe demiyorm
10 Yorumla30 yaş her iki taraf için olgunluğun başladığı yaştır. Ondan önce hep çekişmeli yorucu oluyor
20 YorumlaKendilerini hazır hissettikleri zaman ama ideal 30 - 35
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılYaş falan hikaye kardeşim nasip denen bişey varya hani onun zamanının gelmesi lazım
20 Yorumla
+1 yılHayat şartları çok ağır... Bana göre 40 ve sonrası olabilir... Daha sakin bir hayat sayesinde güçlü ilişkiye sahip bir evlilik olabilir...
00 YorumlaYaw ne erkek erkek erkek kim ki la 20 25 yas arası evlendin iste
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl25 ten sonraya kalırsa evlenme ihtimali %40 daha düşük ,30 dan sonraya kalırsa %60, 35 ten sonraya kalanların şansı ise %17 civarında
00 Yorumla
+1 yılen ideal 26 27 ama Eşim 35 yaşında aramızda 9 yaş var.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl18 bence devlet izin verse 15 te iyi aslında ama neyse
10 Yorumla
+1 yıl30 ila 35
30dan öncesi bebek misali ☺40 Yorumla- Devamını Gör (125)
Devamını Gör(170)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası