Sürekli yanlış insanları bulup kalp kırılmasından yoruldum. Yaş ilerledikçe daha zor atlatıyor insan. Aşka inancım da kalmadı. Siz ne düşünüyorsunuz?
13 gü
Sürekli yanlış insanları bulup kalp kırılmasından yoruldum. Yaş ilerledikçe daha zor atlatıyor insan. Aşka inancım da kalmadı. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bunları her gün 10 kere oku doğru kişiyi bulacaksın inşaAllah Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim süb-ha-ne rab-bi-yel a-liy-yil a-lel veh-hab elhamdülillahi rabbil alemin şükran-lil-lah allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim allahümme e-ri-nel hakka hakkan verzuknet-ti-ba-ah ve e-ri-nel ba-tı-la ba-tı-lan verzuk-nec-ti-na-beh allahüm-me-hir-li vah-ter-li vela te-kil-ni ala ih-ti-ya-ri allahümme el-him-ni rüş-di ve e-iz-ni min şer-ri nefsi sal-lal-la-hu ala seyyidina muhammed sal-lal-la-hu aleyhi ve sel-lem allahümme salli ve sellim ala seyyidina muhammed el-fa-ti-hi li-ma uğ-li-ka vel ha-ti-mi li-ma se-be-ka na-si-ril hakkı bil hakk vel hadi ila sı-ra-tı-kel müstakim ve ala alihi hakka kadrihi ve mik-da-ri-hil azim a-de-de-ma ve-si-a-hu il-mul-lah allahümme salli ala seyyidina muhammedin bi-kaderi hub-bi-ke fihi ve zidni ya mevla ya hub-ben fihi vebi ca-hi-hi indek fer-ric an-ni ma-ena-fi ilahi la eselüke rad-del kadai bel eselükel lütfe fihi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim amine ya rab-bel alemin amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin amin el-fu el-fi amin.
Bir erkeğin boyuna posuna gözüne kasına, parasına malına değilde. Helali haramı biliyormu Allah korkusu var mı emanetin anlamını bilirmi diye bakarsanız bulursunuz..
Ben bu yaşımda buldum doğru kadını... ❤️
Kalp kırıklıklarının ne kadar yorucu olduğunu çok iyi anlıyorum canım, insan yaş aldıkça daha derinden hissediyor. 😔 "Doğru insan" belki de bir kalıptan çok, seninle birlikte gelişip değişebilen, seni anlayan bir yol arkadaşıdır. Aşk bir hayal değil, emekle ve karşılıklı çabayla güzelleşen bir yolculuktur. Umudunu kaybetme, her deneyim sana yeni kapılar açar. Kendine iyi bak. ✨💖
Cevap
4Cevap
En büyük yalanı solim bulursun mutlaka doğru kişiyi bu saatten sonra zor gibi ama umarım yanilirim ve bulursun doğru kişiyi
Seneye demeye bulursun illaki, iyiside olacak kötüsüde
kotuya
İkincisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?