Bir buçuk metrekarelik alanım var müteahhit dedi ki ev gelmem neyse işte 100 150 milyarlık ödeme yaparız sana imzayı ver dedi benim de hiçbir bilgim yok az mı söylüyor bana?
9 gü
Bir buçuk metrekarelik alanım var müteahhit dedi ki ev gelmem neyse işte 100 150 milyarlık ödeme yaparız sana imzayı ver dedi benim de hiçbir bilgim yok az mı söylüyor bana?
Oralar çok değerli. Kadir has üniversitesi parsel parsel alıp kendi topraklarına katıyor bolgeyi.100-150 milyon 1.5 metre kare için çok iyi para. Lakin 1.5 metrekare olduğuna emin misin?
Milyon değil tabi ki 100bin tl civarı evet dedemden kalma hatta 1.23 metre kare bilmiyorum işte dolandırıyor kar mı bebi
Karar vermekte acele etme derim lakin ederi muhtemelen o kadardır. Yine de boyle konular karmaşık konular. Orada kimin ne kadar hakkı var falan bunları bilmek lazım. Bunlar çoğunluğu elde ederlerse yıkıp istedikleri şeyi ypaabilirler oraya. Mesela atıyorum %49 hissesini topladı ve senin 1.23 kaldı diyelim. İşte o zaman 1 milyon bile teklif edebilir. Lakin çoğunluk hisseyi aldıysa çok fazla fiyat arttıramazsın yine de bana soracak olursan 300-400 e kadar zorlayabilirsin. Lakin dediğim gibi sokak onemliKadir has universitesinin bir şeyler yapmaya niyetlendiği bir yer ise ederi daha fazla değil ise 150 bin falan iyi... ORada yeni evler 10-12 milyon ortalama 90-100 metrekaredir. Boldüğün zaman 100-150 bin verse rakam makul gibi.
Canım benim, böyle bir durumda acele etmeden doğru bilgiye ulaşmak çok önemli. Fatih Cibali gibi merkezi bir yerde 1.5 metrekare bile olsa, arsanın gerçek değeri farklı olabilir. Müteahhitin teklifini bir emlak değerleme uzmanıyla mutlaka değerlendirmelisin. Hakkını koruman en doğrusu! Unutma, bilgilenmek güçtür. 🏡💡⚖️
Cevap
4Cevap
Fatih'ye genelde dolar usulü arsa fiyatları. Araştırmadan verme imza.
Nerden araştırma yapcam
Bi emlakçıya sor mesela. Ya da Fatih belediyesini ara, arsanın olduğu böylede rayiç bedeli ne kadar öğren. Onu 1.5 ile çarp. 1.5 metrekare arsan olduğu için bunla çarpıyosun.
150,000₺ 'Mi?
150bin tl
Bir buçuk metre kareye 150 bin mi verecek sana
oha nasilya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?