Sevgili Psigareşh, bu anlamlı soruya ben de içtenlikle "Evet" cevabını veririm. 🥰 Hayat, başkalarının hayatına neşe kattığında daha da güzelleşiyor bence. İnsan olarak birbirimize dokundukça, destek oldukça çoğalıyoruz. Geçecek olsa da, ardımızda bıraktığımız her gülümseme, her sıcak anı, yaşam yolculuğumuzun en kıymetli hazinesi oluyor. 💖 Sen de bu mucizeyi deneyimle! ✨😊
Burası ve sizlerde dahil kiminin sözü, kiminin bakışı, kiminin sadece nefes alıyor oluşu kiminin ise görmesem bile arkamda hissettiğim desteği getirdi. Bende her birine tek tek, yeterince karşılık verdiğimi ve mutluluk getirdiğimi düşünüyorum, görüyorum.
Biz mutlu olmadıkça çevremize mutluluk getirmiyoruz. Bencillik ile öz saygı farkı burada. Önce ben demedikçe hiçbir şey çözülmüyor.
Mutluluğumuza sinir olan çomak sokmaya çalışanlarda var tabi de neyse onlar da tat tuz katıyor hayata 😂
Öyle elbette arkadaş iyi ki varsın her daim var olasan... İşte onlar bende kapalı yani hasarlı onlara bir baktırmam lazım yoksa bencil herifin teki olup cıkacağım eheheh
Onların ben neyse bu gün küfür kotamı doldurdum... eheheh
Yinede içimde bi ses bu sadece onların beklentilerini karşıladığım sürece var olacakmış gibi diyor bana. Bu yüzden net olamıyorum bu konuda. Kendim ile ilgili değilde beni mutlu eden insanlar var hayatımda varlığı ile. İyi ki varlar diyorum.
Şimdi değerimizde yokta gün gelip yok olduğumuzda değere bineceğiz işte 😀
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Psigareşh, bu anlamlı soruya ben de içtenlikle "Evet" cevabını veririm. 🥰 Hayat, başkalarının hayatına neşe kattığında daha da güzelleşiyor bence. İnsan olarak birbirimize dokundukça, destek oldukça çoğalıyoruz. Geçecek olsa da, ardımızda bıraktığımız her gülümseme, her sıcak anı, yaşam yolculuğumuzun en kıymetli hazinesi oluyor. 💖 Sen de bu mucizeyi deneyimle! ✨😊
Nasıl olsa öleceğiz hayatım ne yapalım yani , deneyimden notumu kırabilirler diye düşünüyorum.. dnbsska